2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
عزیزم ممنون.انشاءالله شماهم تخمک وجنین های عالی داشته باشي.هرچه خیره پیش میاد عزیزم.نگران نباش اگه ب ...

ان شاالله همگیمون 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم  دوستان مورفوژی۲ فقط با تقو ...

پروانه جون، اسپرماتوژنز تقریبا هر ۷۵ روز یه بار انجام میشه. مردها مثل ما نیستند که از اول جنینی اسپرم داشته باشند‌. هر چند ماه یه بار اسپرم های جدید ساخته میشه. خدا رو شکر همسر شما آزواسپرم نیست. تغذیه و شرایط محیطی خیلی توی کیفیت اسپرم تاثیر میذاره. استرس اسپرم ها رو داغون میکنه. یعنی ممکنه الان همسرت شرایطش خوب نباشه، سه ماه دیگه خیلی هم خوب باشه. ولی اگه این حجم استرس رو به همسرت منتقل کنی، خدای نکرده استرس همه چی رو بدتر میکنه.

ببخشید که میگم، همسر شما که مشکل نعوظ داره (فکر کنم نوشتی شبها) توی طول روز یا صبح امتحان کنید، ببینید مشابه هست؟ همسر من شبها مشکل داشت ولی توی طول روز مشکلی نبود. و خودم فکر میکنم به خاطر استرس های کاری و مشغله فکری هست.

چمیدونم بار اولم هم نیس ولی استرس گرفتم

منم اتفاقا بااینکه بار سومم هست اینسری خیلی استرس دارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببین دکتر آراسته  تو ابن سینا ب ما هم نگفت وضعیتت چجوریه فقط گفت واسه میکرو خوبه در هر صورت عزی ...

چرا خیلیییم مهمه ولی وقتی میدونم نمیشم باردار نمیشم چرا الکی قرص بخورمو خودمو داغون کنم 

ولی خوب خداروشکر برایه میکرو خوبه میخوام این بار اگه بگه طبیعی میخوام بزنم تو دهنش 😁😁😁😁😁چون این سه سال دهنمو سرویس کرد از یه طرفم میگم خدام خیلیییی بزرگه میدونه من کلیک کردم رو پسر میگه بزار بزارمشون تو غلتک ای وی اف مجبور شن اخه شوهری این بار با دعوا راضی شد نمیدونی چه قدر با بدبختی راضیش کردم ولی الان رام شده 😁😁😁😊😊😊قرصاشو من نمیدادم یادش میرفت دیشب خودش رفت خورد گفتم خدایا این شوشوی منه 😄😄😄😄هی میگفت من که سالمم سالمم ولی الان گاوش زاییده ول کن دیگه میخوام از این جنبه بهش نگاه کنم ولی میدونم خدا لطف بزرگی در حقم کرد فهمیدم برام دعا کن اخرین بارم باشه

همه بهم میگن خیلی هم سعی میکنم اما نمیتونم دسته خودم نیست. دعام کنید 

خودت برای گذر کردن از این شرایطی که توش هستی و بهت کمک بشه از مشاور کمک بگیر .ان شاالله خیلی زود حالت دلت خوب بشه 

چشم حتما. الهی آمین ممنونم عزیزم

چشمت به بلا .خیلی به فکرت هستم عزیزم و دعات میکنم که همه چیز خوب پیش بره برات 

چمیدونم بار اولم هم نیس ولی استرس گرفتم

من اینسری با اینکه تعداد تخمکهام زیاد نیست خیلی تخمدانهام درد میکنن نمیدونم چرا داروهام هم با سریهای قبل فرقی نداره 

❤❤🥺

ببخشید نظر میدم عزیزم، احساس میکنم ترس از دست دادن همسرت تو همه زندگیت تاثیر گذاشته، ببین وقتی بترسی که میره اون ترس تو چشمات هم هست و حالت وابستگی بیشتر میشه و همسرت مصرتر میشه برای بهم زدن زندگی. به این فکر کن مرگ یکبار شیون یکبار، بزار بره . قوی باش . 

مگه اینقدر تلاش کردی که زندگیت خراب نشه لذتی از زندگیت بردی؟؟ 

ببخشید من چندماهه پیامهات و میخونم و به خودم اجازه نظر دادن نمیدادم ، ولی دیگه فکر میکنم خودت هم خیلی ضعیف برخورد میکنی ، بخدا از نظر علم روانشناسی هرچقدر مصرتر باشی مثل ماهی سر میخوره و میره ولی اگه بی تفاوت باشی و بگی باشه برو ، واقعا بیخیال باشی حتی در لحظه آخر طرف امکان داره قدرت را بدونه و برگرده به زندگی. 

لطفا قوی باش و اگر همسرت میگه جدا بشیم بگو باشه ، رها کن خودتو از اینهمه استرس ، اگر دوستت داشته باشه درنهایت نمیره . 

من اینسری با اینکه تعداد تخمکهام زیاد نیست خیلی تخمدانهام درد میکنن نمیدونم چرا داروهام هم با سریهای ...

رادیس جون داروهات چیا بودن؟؟منم خیلی اینسری استرس دارم درحالیکه پارسال این همه حجم از استرسو نداشتم خدا خودش به فریادمون برسه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من اینسری با اینکه تعداد تخمکهام زیاد نیست خیلی تخمدانهام درد میکنن نمیدونم چرا داروهام هم با سریهای ...

روز چندمی؟؟سونوهم رفتی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦