2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
مرسی عزیزم  همچنین انشاالله شما هم دردونت رو بسلامتی بغل بگیری

عزیزم این پیروکسیکامو دکترم به من هم داده بود یک ساعت قبل انتقال بخورم ولی من متاسفانه یادم رفت و نخوردم

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمنوش هم خوبه  اما مربا خوب نیست یعنی شکرش بده  فقط پخته بشه مثل کمپوت بدون شکر

مبارکت باشه عزیزم انشاالله که بسلامت بغلش بگیری انشاالله خوشبختی اش رو ببینی 

عزیزم یه دونه اس یا دوقلو؟

ببخشید شما همسرتون واریکوسلم داشت ؟

پروانه جون باورت میشه اصلا نمیدونم، دکتر اورولوژیش از واریکوسل حرفی نزد ، تو گیلان معروفه دکتر توکل نیا ، فقط ولمن داد و گفت با این شرایط طبیعی هم میشه (اونموقع یعنی مرداد مورفو ۲بود و تعداد ۵میلیون)  و من تعجب کردم و به دکتر زنانم گفتم و‌دکتر زنان گفت نه نمیشه و باید ivf بشی 

من 29 اذر بود  کلا فرمولش اینه که از اولین روز اخرین قاعدگی حساب میکنن توی بارداری طبیعی  ...

حتما طوطیاجان ، بله پس شما تقریبا ۶هفته ای بسلامتی ، من دیشب زنگ زدم مطب ظهیری و به ماماش گفتم ، اول گفت موردهای اینجوری داشتیم که سیکل شروع نکرده طبیعی باردار شدن و بعدش گفت نباید استرادیول یدفعه قطع میکردی اما چون یکهفته قطع کردی و لک بینی و دردی نداشتی اشکال نداره گفت اگه لک بینی داشتی سریع شیاف پروژسترون بزار . حالا ایشالله شنبه میرم دکتر اصغرنیا  ، 

خونمون پله داره دوست دارم برم بیرون افسرده شدم نمیدونم برم یا نه بخاطر پله ها

حق با لیواست عزیزم ، ببین من هنوزم علائم ندارم غیر از روزی که جواب مثبت را دیدم🤣 اما اگه بخوام به خودم گیر بدم ‌زوم کنم کمی فقط زیرشکمم احساس سنگینی میکنم همین، یعنی واقعا دنبال علائم نگرد البته بدن با بدن فرق میکنه عزیزم 

عزیزم من سیکل قبل پانکچر گفته از ۲۰ سیکل تا زمانی که پریود بشم روزی ۲ تا استرادیول ۲ بخورم ولی حرفی ...

ممنونم گلم اره قبل پانکچر برا منم همین بود سر موعدمم پریود شدم ولی الان ک سیکل قبل انتقاله دوفاستونم داشتم.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
و اما کارهایی که من انجام دادم اینجا مینویسم شاید به کارتون بیاد  همون طور که میدونید پارسال ف ...

@طوطططیا   جان تبریک میگم عزیزم خدابرات حفظش کنه ازخبربارداریت خیلی خوشحال شدم مراقب خودت باش وبرای منتظراهم دعاکن