2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم روغن زیتون اصل بگیر هر روز همراه با سالادت ی قاشق غذا خوری بخور در طول روز هم ب جا آب سرد &nb ...

روغن زیتون میخورم عزیزم آب هم سعی میکنم ولرم بخورم به جز وقتی که خیلی عطش دارم آب سرد میخورم مرسی که گفتی عزیزم❤🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی، چه خبرا؟ گلم تا ۱۰ روز ممکنه تاخیر بندازه. سیکل انتقال بودی؟

سلام سحر جونم خوبی؟ دخملی خوبه؟😍

عه واقعا؟ اوف چقد تحمل این روزا سخته😬.

نه سیکل قبل انتقالم . گفته اول دوم پریودی برم برا شروع

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش عزیزم استرس برات بد همون تکوناشم خوبه که اینم بخاطر اینکه از این نگرانی در بیای میگیم انج ...

ممنون عزیزم ده و نیم شب رفتم سه و تیم صبح اوندیم خونه ان اس تی گرفت نوار قلب و سونو خوب بود خداروشکر فقط گفت آب دور جنینت کمِ

الهی بگردم❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی ممنون عزیزدلم ، گندمک جان ناراحت نباش بخدا منم سنم کم نیست که، دیدی چی شد، ...

ممنون عزیزدلم انشاالله به برکت دعای شما دوست خوبم🤲❤❤❤❤❤

نازدخت جان خدا خیلی دوستت داره که معجزه شو نشونت داد الهی بحق این لحظه های عزیز نی نیتو سالم بغل کنی عزیزدلم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

منو فراموش نکن دوست خوبم خیلی التماس دعا دارم

الهی و ربی من لی غیرک
اره تقریبا همون جاس یه طرفشو ده سال پیش عمل کرد به نظرم نیاز به اطرج نداره خودم نسخشو پیچیدم بدونه ت ...

ببین شوهرت برای میکرو خوبه الکی عقب ننداز همین طرف سال برو دیگه تقویتی هم که خورده دی اف ای برای کسی که خیلی زیاد مثلا بالای سی و چهل باشه عمل تسه میکنن بعدش اطرج از نظر من بهترین دکتره کشوره 🤭حتما حتما شوهرت رو ببر پیشش بقیه ویزیت ها میشه آنلاین بری زنگ میزنه بهت

ببین شوهرت برای میکرو خوبه الکی عقب ننداز همین طرف سال برو دیگه تقویتی هم که خورده دی اف ای برای کسی ...

دی اف ای خو کار خاصی نمیکنن میگن برو تقویتی بخور که شوهرت خورده با این اسپرم هایی که عکس فرستادی بهش نمیاد دی اف ای افتضاحی داشته باشه که بخوان اسپرم رو از بیضه بگیرن پس در هر حال برمیگردی خونه اول.تازه حالا تشخیصم بدی واریکوسل داره همه نوع واریکوسل عمل شدنی نیست دکترهای خوب بیشتر موافق عمل مردان نیستن چون گاهی بیشتر آسیب میزنن حالا برای مشکل نعوذ اگه کاری میکنن که بری بهتره بقیه چیزا در نهایت بهت میگن میکرو موفق باشی❤️🌹

سلام سحر جونم خوبی؟ دخملی خوبه؟😍 عه واقعا؟ اوف چقد تحمل این روزا سخته😬. نه سیکل قبل انتقالم . گف ...

عزیزم من سیکل قبل پانکچر گفته از ۲۰ سیکل تا زمانی که پریود بشم روزی ۲ تا استرادیول ۲ بخورم ولی حرفی از دوفاستون نبوده‌ من بار اولمه نمیدونم دیگه تاخیر پیدا میکنم‌یانه؟

واااااااااای خدایااااا شکرت😍😍😍😍😁🤩💋🤩🤩💋💋 چقدددد خوشحالم الهی هزاران بار شکر. تبریک میگم عزی ...

مرسی عزیزم انشاالله به زودی زود قسمت خودت 

حتما قبل از انتقال پی ار پی کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مرسی از همه دوستان مهربونی که تبریک گفتن ببخشید تک تک جواب ندادم 

از خدا میخوام همتون این لحظه رو تجربه کنید بحق فاطمه زهرا

انشاالله قسمت همه منتظرها مطمئن باشید اگه تلاش کنید همتون به این ارزوی قشنگ میرسید فقط شرطش اینه ناامید و خسته نشید و برای خواستتون بجنگید 

ممنون عزیزدلم انشاالله به برکت دعای شما دوست خوبم🤲❤❤❤❤❤ نازدخت جان خدا خیلی دوستت داره که معجزه شو ...

محتاجم به دعا گندمک جانم، ممنون عزیزدلم الهی که همچین معجزه شیرینی بزودی برات اتفاق بیفته مطمئنم که اتفاق میفته عزیزدلم❤️❤️❤️❤️❤️

و اما کارهایی که من انجام دادم اینجا مینویسم شاید به کارتون بیاد 

همون طور که میدونید پارسال فرشتم آسمونی شد و چون کورتاژ شده بودم اندومترم اسیب دیده بود 

دوبار توی سیکل انتقال رفتم ولی بخاطر ضخامتم کنسل میشد 

اینبار دکترم با امپول استرادیول سیکل رو شروع کرد امپول برام بهتر از قرص بود ولی بازم ضخامتم مطلوب انتقال نبود نظر دکترم این بود پی ار پی کنم و انتقال بدم و شانسمو امتحان کنم گفت چندتا جنین داری شانستو امتحان کن تا یه جایی بشه خلاصه 

روز 15 سیکل پی ار پی کردم و بعد از پی ار پی سونو شدم که خدا رو شکر اندمترم هم تری لاین شده بود هم به 8 خورده ای رسیده بود که دکترم گفت عالی شده 

48 ساعت بعد از پی ار پی تازه پروژسترونم شروع شد و شش روز بعد انتقال انتقالم روز 23 سیکلم بود همش نگران بودم دیر شده که دکترم گفت نه فقط مهم ضخامتت هست نه روز انتقال

پردنیزولن هم داشتم 

سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم 

فرتیل سی ام هم روزی سه تا میخوردم 

ال آرژنین هم روزی دوتا 

ادامشو پست بعدی مینویسم

به نظرت این میتونه دلیل بر باردار نشدن طبیعی بشه شوهرم الان ۵۰ روزه تقویتیم میخوره اخه شنیدم میگن مو ...

پروانه جون اولا اصلا استرس نداشته باش ، بخدا میشه فقط باید بیخیال باشی . 

درباره مورفولوژی من با دکتر همسرم صحبت کرده بودم مورفو ۲بود توی آز جدید ۵بود ، میگفت مورفو بدشکلی اسپرم هست یعنی اسپرم دوتا دم یا دوتا سر داره و نمیتونه توی تخمک جا بگیره چون شکلش نرمال نیست و درصد بارداری و میاره پایین اما درباره سقط هیچی نشنیدم ، حتما تقویتی هاشون را ادامه بدن ، همسرم از مرداد خورد بعد ۵ماه همه چیزش زیاد شد ، به خدا توکل کن و یقین بدون که بزودی بارداری عزیزدلم❤️❤️❤️