2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دوروزش وحشتناک بود نفسم بالا نه می امد ولی الان یه هفته هست خوب نشده ولی اکی تر شده  سوال مهمم ...

بهت قرص نداد گابرلین یه همچین چیزی خیلی خوبه والله اونو اطلاع ندارم چون ازمایش زخیره ندادم ولی سنوی یه هفته پیشم گفت زخیرت عالیه که با این اوصاف فکر نکنم خیلی کم کرده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط واریکوسل داره یا مشکل دیگه ایم داره با معاینه فهمید یا سنو گرید آهمون یکه

شوهر من مورفو ۲ تحرک آ و ب باهم با تقویتی ها به ۴۰ میرسه بدون تقویتی ضعیف تره تحرک.مقدارش هم خوبه. واریکوسل گرید یک یعنی خفیف داره اینو توی سونو رنگی تو زیرزمین مام دادیم عکس سونو آوردیم دکتر دید خودمم ترجمه زدم دیدم زده واریکوسل یک طرفه گرید یک .چندبار به دکتر گفتم عمل نمیخواد؟گفت چون گرید یک و چون فقط یک طرفش داره نه نمیخواد.البتع اینم تو پرانتز بگم شوهر من گرید سه یعنی خطرناک ترین واریکوسل رو ده سال پیش داشت عمل کرد الان رو گرید خفیف مونده و اغلب کسایی که یکبار عمل کردن دیگه دست نمیزنن شاید واسه همین دکتر رو عمل پافشاری نداری دیگا کلا شوهرم فتق دو طرفه داره کیست بیشه داره و تنگی لوله های مجاری ادراری .

شوهر من مورفو ۲ تحرک آ و ب باهم با تقویتی ها به ۴۰ میرسه بدون تقویتی ضعیف تره تحرک.مقدارش هم خوبه. و ...

شوهرمنم فتق یه طرفشو ده سال پیش عمل کرد تقریبا جایی که اپاندیسو عمل میکنن اونم همون فتق ییا ببخشید فتق رو بیضس

اخه هی شوهرم میگه ما یه بار طبیعی اقدام کنیم نشد بعد الان مطمین بشم طبیعی نمیشه دیگه کم هی میگه طبیع ...

دعا کن واریکوسل نباشه چون اونم عملش ریسکه اگه عمل کنه تا یه چندماه اسپرمش بدتر میشه باید شش ماه صبر کنی مجدد آزمایش بدی ببینی چی شده مال بعضیا بدتر میشه بعضیا تغییری نمیکنه یه گروه بهتر میشن .درکل قرار نیس هرکه یه مقدار اسپرمش ضعیفه‌ واریکوسل داشته باشه بعدم اطرج به من گفت اگه تو خودت تخمکت خوب بودی آ همین اسپرم هم تلاش میکردی بلاخره طبیعی میشدی دیگه واسه کاشت اینا گفت خوبه موردی نداره

مال شوهر من زیر شکم بالای بیضه سمت مثانه

اره تقریبا همون جاس یه طرفشو ده سال پیش عمل کرد به نظرم نیاز به اطرج نداره خودم نسخشو پیچیدم بدونه تردید واریکوسله این ماهو عقب میندازم نکنه دارو لازم باشه پیشه اطرج نوبت میگیرم دی اف ایم بده خیالم راحت بشه فقط نمیدونم نسخه ی سنو میخواد یا نه برایه سنو باید نوبت بگیرم

اخه تعیین جنسیت که میکرو نمیکنن تخمکو کنار اسپرم میزارن 

پروانه جون اون که شما میگی میشه ای وی اف

الان دیگه همه جا میکرو میکنن یعنی اسپرم به تخمک تزریق میشه شاید تو مراکز اصطلاحا بگن ای وی اف ولی میکرو میکنن

مگه دفعه های پیش شما میکرو نشدی؟ تو پرونده مینویسن icsi و حتی توی فیلم تزریقها هم هست که اسپرم رو وارد میکنن

از بابت ازمایش همسرت هم نگران نباش

خیلی ها با بدتر از این عددها طبیعی باردار شدن حتی پسردار شدن

شما که میخوای میکرو کنی دیگه این عددها مهم نیست. 

به خدا بسپار و استرس نداشته باش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست