2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
بچه ها سلام دوباره من اومدم با دغدغه هام بچه ها من این ماه نمیتونم پانکچر بشم میمونه برا ماه بعد ماه ...

نه اصلا سر خود دستکاری نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها سلام دوباره من اومدم با دغدغه هام بچه ها من این ماه نمیتونم پانکچر بشم میمونه برا ماه بعد ماه ...

نه نخور بزار با خیال راحت بعد از عید کارات رو انجام بده تا انموقع هم خودت هم همسرت تقویت کنین داروهاتونم استفاده کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما

هر وقت این تاپیک رو میبینم میام سر میزنم هربار کاربرا تغییر میکنن تو این تاپیک معمولا تا یکی دو سیکل اینجا باهمن یا مامان میشن یا نمیشن و دیگه نمیان تو این تاپیک.منم دوسال پیش هروزتو این تاپیک بودم باردار نمی‌شدم با چندتا کاربرا باهم دوست شده بودیم الان ازشون بی خبرم...

امیدوارم همشون مامان شده باشن

انشالله همه خانما دامنشون سبز بشه و راحت باردار بشن

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
@ترسو68   پاهام از صبح درد می کنه از کشاله رونم 🥺🥲صبح نال میزدم تو خواب

فقط پاهات درد می کنه یا دردت از شکم شروع شده می زنه به پاهات؟

من امروز دکتر بودم گفت اگه دردی داشتی که از زیر شکم شروع شد تا ران پاهات وبا استراحت خوب نشد بهم خبر بده

شادی صدام کنید

اخه مگه با ال دی چقد میتونی پریودیت جابه جا کنی نهایت دو سه روز که اون هم خیلی فرق نداره

فقط پاهات درد می کنه یا دردت از شکم شروع شده می زنه به پاهات؟ من امروز دکتر بودم گفت اگه دردی داشتی ...

نه فقط پاهامه میگن لگن داره بزرگ میشه از اونه نمیدونم ولا ۱۷هفته هستم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان ازمایش اسپرم مورفوژی نورمال زده دو غیر نرمال زده ۹۸ درصداین یعنی چی

پروانه جان 

مورفو همسر منم همینو نوشتن. 

یعنی از کل اسپرمهای نمونه ازمایش ۲ درصد شکل نرمال دارن.

همسرت قرصهای تقویتی می خوره ؟ 

پروانه جان  مورفو همسر منم همینو نوشتن.  یعنی از کل اسپرمهای نمونه ازمایش ۲ درصد شک ...

اره ۵۰ روزه دکتر بهش داده ولی دکتر مردان هیچی بهش نگفته که مشکل داره یا نه عزیزم این یعنی طبیعی باردار نمیشم ؟من هنگم

آره تو مطب درد داشت برا من شاید اگه یه استامینوفن میخوردم بهتر بود  ولی میگن اون که با بیهوشی ه ...

عزیزم شما میدونی مورفوژی دو یعنی چی من طبیعی باردار میشم یا نه احتمالش کمه کسی جوابمو نداد منم پراز استرس

اره ۵۰ روزه دکتر بهش داده ولی دکتر مردان هیچی بهش نگفته که مشکل داره یا نه عزیزم این یعنی طبیعی بارد ...

پارسال ازمایش دادیم و دکتر چیز خاصی نگفت و گفت قابل قبوله 

از ازمایش زیاد سر در نیاوردیم. تا اینکه امسال پیش یه دکتر دیگه رفتیم و گفت همسرت هم ضعیفه. ازمایش رو با دقت دیدیم و متوجه مورفو کم شدیم. همسرم  هم ویزیت آنلاین با یه دکتر کلیه شد و بهش گفت زودتر اقدام کنید و بهش کفت طبیعی جواب نمیده. 

ذخیره تخمدان خودت چطوره ؟

پارسال ازمایش دادیم و دکتر چیز خاصی نگفت و گفت قابل قبوله  از ازمایش زیاد سر در نیاوردیم. تا ا ...

خوبه شکر خدا اخه من دوتا دختر دارم اخریشو تو هفت سال پیش باردار شدم اصلا دکتر به ما نگفت خودم امروز جوابشو گرفتم دیدم کمه احتمال واریکوسل نداره به نظرت