2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای خدایا شکرت🤲نازدخت جان مبارکهههههه عزیزدلم  الهی بحق قران بارداریت بسلامتی طی بشه و نی ...

الهی بگردم❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی ممنون عزیزدلم ، گندمک جان ناراحت نباش بخدا منم سنم کم نیست که، دیدی چی شد، خدا بهت نگاه میکنه فقط به خودش توکل کن ، من مطمئنم بزودی خبر خوش میدی بما دوست نازنینم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها ببخشید تک تک جواب نمیدم🙏🙏🙏🙏🙏 خیلی ممنونم از همه❤️❤️❤️❤️❤️❤️ الهی که بزودی شما تک تکتون پشت سر هم خبر خوش بدید🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببخشید من چون نمیخوام از اینترنت خیلی استفاده کنم شاید کمتر بیام، ولی بدونید مدام بیادتونم و دعا میکنم و قدردانتونم بابت کمک هاتون 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 و از خدا میخوام بزودی دامن تک تکتون سبز بشههههههههه الهی آمییییییین

دوستتون دارم ❤️❤️❤️❤️

ممنونم ماهیا جان🙏❤️ بعد از ۳ ماه اقدام دیدم باردار نمیشم، تعداد اسپرم همسرم در عرض یکسال افت کرد به ...

خداروشکر هزاران بار، واقعا آدم جون میگیره وقتی معجزه میبینه عزیزدلم برا منم دعا کن لایق مجزه ی خدا باشم منم شوهرم مشکل اسپرم داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آره منم اینجوری بودم البته نمیدونم دلیلش چی بود اما منم شرایطم و داروهام هیمنجوری بود دکترمم از روند ...

یعنی شما هم خونریزی کم داشتی من تا حالا اینطوری پریود نشده بودم خیلی کم بود بعد دیروز که رفتم سونو روز هفتم سیکل ضخامتش خوب بود گفتم نکنه چون درست پریود نشدم اینطوری شده کلا سه روز خونریزی خیلی کم داشتم من همش به دکترم هم گفتم خیلی خونریزیم کمه گفت داروتو شروع کن 

خداخیرت بده دلم اروم شد انقد استرس دارم 

@فطررس   سلام دوستان دومین روز از ختم سوره ی مریم به اسم فطررس عزیزه امیدوارم هر چه زودتر دام ...

وااای

عزیزم ممنونم 🙂🙂

ان شاالله دامن همه ی شما عزیزان به زودی زود سبز بشه و سال ۱۴۰۲ همگی مامان بشیم. 🌹❤️

بچه ها من دیروز روز دومم بود رفتم تو سیکل انتقال فقط بهم لترزول داده استرادیول بهم نداد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@آناشید99 @اناشید99 @آناشید99 @نیاز6973     سلام عزیزانم دیشب و امشب ...

ممنونم مهتاب جون انشالا حاجت روا عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
با اون شرایط سخت، خدا خواست و طبیعی سوپرایزمون کرد

شکر خدا انشاالله که همه همیشه سلامت باشید

منم مشکل از شوهرمه از راه طبیعی دیگه ناامیدم

نزدیک 9ساله منتظرم  اوایل دکترا همش میگفتن منتظر باشید شاید طبیعی نتیجه بگیرید آزمایشهای جدید شوهرم نسبت به سالهای قبلش بدتر هم شده دیگه بازم توکل به خدا

یعنی شما هم خونریزی کم داشتی من تا حالا اینطوری پریود نشده بودم خیلی کم بود بعد دیروز که رفتم سونو ر ...

من از روز 21تو مطب برام خراش گذاشت از همون روز لکه داشتم تا موعد پریودم

دو روز بعد موعد پریودم هم خونریزی خیلی سبک داشتم ولی از لکه بیشتر بود دیگه منم همون روز رو روز اول حساب کردم اگه برای وسواسی وتمیزی نبود یه پد تا شب هم برام کافی بود  خیلی کم وسبک بود

یعنی شما هم خونریزی کم داشتی من تا حالا اینطوری پریود نشده بودم خیلی کم بود بعد دیروز که رفتم سونو ر ...

آره فکر کنم برای قرص ال دی و  استرادیوله چون منم هیچوقت اینجوری نبودم همون ماه اینطوری شدم 

خیالت راحت دکترا اینکارا رو میکنن که سیستم بدن رو به دست بگیرن 

منم به دکترم گفتم  براش خیلی عادی بود انگار خبر داشت