2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
بچه ها آزمایش دادم گفت بعدازظهر آماده میشه😁😁 به همسرم نگفتم آز دادم چون مطمئنم مسخره ام میکنه🤣 بر ...

کاش میگفتی عجله دارم زودتر آمادش میکردن واست 

من بعد انتقالم همینکارو کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر مهرنوش امیری بیمارستان نیکان بی نظیره👌 تو اینستا هم هستن

من دکتر متین میرم  آرمان زایمان انجام میده که با هیچ بیمه ای طرف قرارداد نیست خیلی هم بیمارستان پولکی هست گفتم الان که ماه هشتم برم با یه دکتر دیگه بنظرتون کار درستیه?

من دکتر متین میرم  آرمان زایمان انجام میده که با هیچ بیمه ای طرف قرارداد نیست خیلی هم بیمارستان ...

اره میتونی اخراش هم بری زیرنظرش

مطبش فرمانیه هست

فقط خعلی شلوغه هااااچون دکتر مشهوریه

ولی باردارارو‌ زود راه میندازه 

الویت با بارداراست

آخه من قبل انتقال استرادیول استفاده نمیکردم . بعد از انتقال دادن روزی دو تا . 

به دکترت اعتماد کن

دکتر پرونده ی شما رو کامل بررسی کرده و حتما به نظرشون این کار بهترین کار بوده😊العی خوش خبر بیای عزیزم

اره میتونی اخراش هم بری زیرنظرش مطبش فرمانیه هست فقط خعلی شلوغه هااااچون دکتر مشهوریه ولی با ...

یعنی خیالم راحت باشه من آی وی اف باردار شدم ولی نمیخوام آرمان زایمان کنم .ممنون عزیزم که جوابم و دادید❤

یعنی خیالم راحت باشه من آی وی اف باردار شدم ولی ننیخوام آرمان زایمان کنم .ممنون عزیزم که جوابم و داد ...

اره عزیزم منم جای دیگه ای وی اف شدم

اول متین رو انتخاب کرده بودم بعد پشیمون شدم دیدم مهرنوش امیری از همه بهتره ضمن اینکه‌کارش  وتخصصشش هم ای وی اف هستش

@

اره عزیزم منم جای دیگه ای وی اف شدم اول متین رو انتخاب کرده بودم بعد پشیمون شدم دیدم مهرنوش امیری ا ...

خودتونم پیش ایشون زایمان کردید? اخلاقش خوبه? منشیش که الان زنگ زدم اعصاب نداشت😂😂

یعنی خیالم راحت باشه من آی وی اف باردار شدم ولی نمیخوام آرمان زایمان کنم .ممنون عزیزم که جوابم و داد ...

حتما برو اینستاشو ببین

دوستم ۹بار سقط داشت رفت پیشش خیلی دستش سبکه ومهربونه

اکثرا هم برای تعیین حنسیت و ای وی اف میان پیشش

خودتونم پیش ایشون زایمان کردید? اخلاقش خوبه? منشیش که الان زنگ زدم اعصاب نداشت😂😂

منشیا که همه همینن😂😂فکر میکنن دکترن

والا دکترا انقد کلاس نمیزارن🤕🤣

نه خودش عالیه ومهربون یه عالمه حس خوب میده بهت 

اره عزیزم منم جای دیگه ای وی اف شدم اول متین رو انتخاب کرده بودم بعد پشیمون شدم دیدم مهرنوش امیری ا ...

چرا پشیمون شدید؟منم دوبار با متین ویزیت شدم ولی راضی نبودم

شادی صدام کنید