2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
گفتن هفت روز كاري بعد زنگ بزن يا مراجعه كن كه ميشه فردا. دعا كنيد جنين هاي با كيفيت خوب داشته باشم.& ...

اخه من دکترم میگفت از ۵ روز بیشتر ما نمیتونیم نگه داریم واقعا برام سوالله چرا ۷روز

سلام بهارك جان شما تا چند هفته بارداري شياف پروژسترون استفاده كردين ؟ شياف ٢٠٠ يا ٤٠٠ بود؟

سلام‌عزیرم من تو بارداری اولم تو هفت هفته و سه روز رفتم سونو قلب که تشکیل شده بود و چون روزی دو تا ۴۰۰بود دکتر قطعش کرد 

ولی تو این بارداری چون از هفته پنجم خونریزی داشتم و هماتوم داشتم روزی چهار تا ۴۰۰استفاده میکردم تا هفته ۹که هماتومم از بین رفت بعد دوهفته شد روزی دوتا و بعد از هفته ۱۱ که تموم شد قطع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه هایی که مام رفت وامد دارید حواستون بلشه انکار دکتر  نصر میاد میره.ظاهرا مردادماه مرکز بوند چندتا پانجر وانتقال دادند.دیروز یکی از مریض هاشون تو مطب گغت

بعد گفت احتمالا حوالی عید بازم میاد

انتقالای دکتر نصر مثبتن اغلب.

شادی صدام کنید
اره والله ۷روز چه خبره انشالله ‌کلی جنین با کیفیت برات تشکیل بشه منو بی خبر نزار کنجکاوم 

منم تعجب كردم اما به همه كسايي كه پانكچر داشتن همين رو گفتن. مريضاي تيم دكتر نصر هم بودن.

اگر كسي بخواد فرش انتقال بده كه بايد تا 5روز انتقال بده. اما مثل اينكه قائده توي مام اينه كه فريز كنن. عالي الحساب هم همون موقع براش مي گيرن

سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی  من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده ...

این پودرو دارویی که میگی همه روی کیفیت تخمک تاثیر داره فقط تخمک کشی  که کافی نیس

دور از جونت 

خیلی ها بعد پانکچر تخمکاشون بی کیفیته یا باهاش جنین تشکیل نمیشه یا اگرم بشه کیفیت جنین هم پایینه 

حسابی ماه قبل عمل تقویت کن که انشاالله هم تخمک باکیفیت داشته باشی و جنین بیشتر 

سلام دوستان دکترم پرگمام داده برای قبل از شروع سیکل  مگه مال بارداری نیست.؟  بعد یکجا خو ...

به من هم ال دی ؛ا اس آ ؛ سوپرابیون همون مولتی پریناتال و کوالی فول و برای پرولاکتینم کابرلین داد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
گفتن هفت روز كاري بعد زنگ بزن يا مراجعه كن كه ميشه فردا. دعا كنيد جنين هاي با كيفيت خوب داشته باشم.& ...

انشالله ک خبرهای خوب میشنوی عزیزم برات صلوات میفزستم چند تا تخمک داشتی ؟ کدوم مرکز رفتی ؟دولتی یا خصوصی ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی  من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده ...

عزیزم منم مثل شما مشکل ذخیره دارم متاسفانه من سنم بالای چهل هست اگه سنت کم نیست که اتفاقابزار برای عید که حسابی خودت رو تقویت کنی اگ محرک نخوری که دخیره ات کم نیشه تازه تقویت هم میشه کیفیت مهمه نه کمیت 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام دوستان دکترم پرگمام داده برای قبل از شروع سیکل  مگه مال بارداری نیست.؟  بعد یکجا خو ...

سلام منم سیکل قبلیم دکتر داد نه چاق نکرد منکه تغییر نکردم.مکمل دیگه یمدت قبل بارداری بدن را اماده میکنه

یا رب العالمین

سلام بچه ها من امروز رفتم کلینیک بعد ی دوره ال دی ک مصرف کرده بودم سوم پریودی سونو شدم گفت ضخامتت بالاست ۹ بود روز سوم برا من همیشه این روز نازک بوده حتی سری قبل مصرف ال دی .دوباره ال دی دادو اوابوست.ب خیال خودم دارو میده برا پانکچر این چی بود دیگه.ب نظرتون من فرتی بیوتیک خوردم اوا بوست هم همون مث اونه تنبلی شدید دارن تخمدانام.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
به من فقط گفت باید هیسترو بشی برا پولیپ  دیگه من چیزی بهش نگفتم  خودم اهواز هیسترو کردم ...

سلام عزیزم، شما پیش کدوم دکتر هیسترو کردین؟ عکس رنگی انجام داده بودین؟ اگه آره کجا؟ 

طلسم خوش شانسم ☺️

عزیزم شما کدوم دکتر هستید؟ من علیرضایی بودم

حالا شما امروز زنگ بزنید شاید اماده بود و گفتن من خودم یه روز زودتر زنگ زدم گفتن بهم