2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
یعنی هر روز سوره مریم بخونیم تا ۴۰ روز؟ من درست متوجه نشدم

بله عزیزم اگرم ۴۰نفر بیشترم شدیم اشکال نداره وهر روز به نیت یکی از دوستامون هممون دسته جمعی میخونیم وتموم شد دوباره از نو این بار یه سوره ی دیگه میخونیم انشالله هممون از لیست انتظار دونه دونه حذف بشیم

منم تو هر انتقالم بیشتر از یکی انتقال ندادن قانونه اینجاس  فقط در صورتی دو تا انتقال میدن که ب ...

منم یکی انتقال دادن واسم همونم نشد 

حالا تا ببینیم خدا چی میخواد 

انشاالله که شما بسلامتی فارق بشی  خدا بچه هات رو واست نگه داره اونجا مکمل خوب چی توصیه میکنن واسه هم  زن هم مرد من شوهرم خیلی ضعیفه اگه ایران هم پیدا نشه بازم تهیه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکی انتقال دادن واسم همونم نشد  حالا تا ببینیم خدا چی میخواد  انشاالله که شما بسلامت ...

عزیزم من قبلا هم گفتم اینجا دکترا اعتقادی به تقویتی ندارن چون میگن رو تخمک که اصلا تاثیری نداره رو اسپرمم وقتی بخوای میکرو کنی مهم نیس تقویت بشه چون به هر حال اون ۴-۵تا اسپرم خوب همیشه پیدا میشه میگن تو اقدام و بارداری طبیعی شاید کمک کننده باشه تو ای وی اف من فقط و فقط از ماهی که منتظر بودم پری بشم و برم تو سیکل پانکچر مولتی ویتامین مخصوص بارداری و ویتامین د خوردم همین 

فدای مهربونیات عزیزم  شوهرم ب دوستش گفته از شهرشون پیدا کرده عزیزم

خداروووشکر😍 ان شاالله سبب ساز بشه براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من قبلا هم گفتم اینجا دکترا اعتقادی به تقویتی ندارن چون میگن رو تخمک که اصلا تاثیری نداره رو ا ...

خوب دیگه یعنی لازم نیس 

من که شوهرم میگن ده درصد اسپرم مفید داره  اپن ده درصدم  دوتاش با تخمک میکرو گرفت یدونه آی وی اف 

9 تا تخمک دیگه اصلا لقاح نداشتن کیفیت تخمک ها هم جنین شناس میگفت خیلی خوب بوده

بله عزیزم اگرم ۴۰نفر بیشترم شدیم اشکال نداره وهر روز به نیت یکی از دوستامون هممون دسته جمعی میخونیم ...

آقا من خیلی تنبلم

رفتم دیدم سوره مریم خیلی زیاده😄😄😄

میترسم نتونم بخونم

ولی خیلی دلم میخواد شرکت کنم😁

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

آقا من خیلی تنبلم رفتم دیدم سوره مریم خیلی زیاده😄😄😄 میترسم نتونم بخونم ولی خیلی دلم میخواد شرک ...

اگه خواستی شرکت کنی بهم خبر بده ولی خدایی فوقش ۱۵ دقیقه وقت ببرا ولی من به انرژیش خیلی اعتقاد دارم

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ️۴۱_ داداشممم✔️ 42_sarvesahi✔️ ۴۳_rose_710 ...

عزیزم شما برای من خوندید؟ من هیچ پیامی دریافت نکردم گلم که ازتون تشکر کنم یوقت پای بی معرفتی نزارید عزیزم الان دیدم جلوی اسمم تیک خورده ومن کماکان منتظرم صدام بزنید  به هرحال خداپشت وپناهت باشه عزیزم

بنظرم عزیزم غذا رو طرف خودش درست کنه ببره بشینم تا اون خانم بخوره ، شنیدم بعضیا نمیخورن و پولش را خر ...

چی بگم عزیزم ولی در کل اگر کسی بخواد باید آدم درست و حسابی رو انتخاب کنه خدا رو بشناسه و خانواده دار باشه

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹