2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها سلام من اوابوست پیدا نکردم همین ماه 20یا کمتر میرم تو سیکل پانکچر بنظرتون زنگ بزنم داروخانه ه ...

عزیزم من الان رفتم نگاه کردم از اووابوست من ۱۵ تا فقط مونده. اگه بخوای برات پست می کنم روزی دو تا بخوری برا ی هفته کافیه برا بعدشم ان شاالله تا اون موقع پیدا میکنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان به نظرتون امپول دگزا بزنم که سیکل اینده برای انتقال ایمنی بدن بیاد پایین ؟شنیدم برای طبیعی می ...

مگه ایمنی رو پایین میاره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درک میکنم تو دوماه گذشته خبر بارداری۶ نفرو شنیدم اولا برام مهم نبود دعا میکردم خدا بهشون ببخشه ...

ان شااالله خییییلی زووود شما خبر بارداری تونو ب بقیه بدید😍

واقعا حس حسادت نبود، برا من بیشتر بهت بود😅 انگار ی چیز غیر عادی بود برام ک چند وقت بود میگف میخوام اقدام کنم و... یهو بی بی مثبت رو کرد😂 مگه میشه مگه داریم؟😂

سلام دوستان میگم اگه موافقید هر کس میخواد شرکت کنه بهم اسمشو بده  هر چند نفر که شرکت کردیم هممو ...

موافقم❤️

سلام خانم های گروه ی سوال داشتم هر کی اطلاعات عات کافی داره راهنمایی کنه  قیمت رحم اجاره چنده؟ آخرین قیمت کسی میدونه؟ ی نفر هست که قبلا رحم اجاره شده دقلو هم بار داری داشته  الان میگه 300 ملیون رحمش اجاره میده  زیاد نیست؟ البته شیراز هم هست

عزیزم یعنی شما بعد از منفی شدن هاتون دوباره بلافاصله ماه بعد وارد سیکل بعدی انتقال میشدین؟یا دومین پ ...

سیکلی که دارو برا پانکچر گرفتم ی ماه دکتر گفت باید استراحت کنم ولی سیکل انتقال دومم چون انتقال طبیعی بود بلافاصله که منفی شد و پری شدم رفتم برا انتقال سوم و خداروشکر مثبت شدم 

بهارک جان شما همه سیکلهای  انتقالتون نچرال بوده  یعنی  بدون اماده سازی رحم با دارو؟ ...

نه عزیزم انتقال فرشم و انتقال دومم طبیعی بود ولی انتقال سومم و این بارداریم استروژن پروژسترون داشتم 

استروژن از دوم سیکل روزی سه تا میخوردم تا هفته هفت که قلب تشکیل شد و شیاف پروژسترون هم تو بارداری اولم روزی دوتا داشتم تا هفته هفت ولی تو این بارداریم چون هماتوم داشتم روزی چهار تا دوتا صبح دو تا شب تا هفته ۱۱ 

سلام گلم.  1) يه بار 8 تا 10 پريودي ميري اگر اوكي بود دوباره دز دارو رو مشخص مي كنه. من 12 ام ...

سلام نرگس جون ممنون بابت مهربونی و جواب دادنت من دیروز سونو شدم گفت ۱۵عدد سایز ۱۳ مگه میشه همه شون یه سایز باشن بنظرم همه رو به پای بزرگ‌ترینش نوشت منظورمه متوجه میشی؟میگم فکر نکنم همه ۱۳باشن واسه شما تک تک خوند چه عددی هستن یا گفت همه شون مثلا این سایز بزن🤔یجورایی غیر ممکن میزنه حداقل برای بدن من که هیچوقت یکی نبودن 😑

سلام گلم.  1) يه بار 8 تا 10 پريودي ميري اگر اوكي بود دوباره دز دارو رو مشخص مي كنه. من 12 ام ...

ببخشید شما تو طول سیکل داروهاتون اضافه شد؟واسه من اضافه نکرد بعد کلا چند سیکل پانکچر شدین وای من باید برم سرکار فکر کنم زمان میبره😅