2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
این فکرهایی که میاد به ذهنت کاملا طبیعیه منم بعد منفی شدن این قکرها میاد به سرم😔 البته که شما سنی ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله قسمت تو هم میشه بالاخره نگران نباش فقط بی خیال باش مگه انتقال دادی؟

ممنون عزیزم

بله منفی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنونم عزیزدلم، مهربون جان اون موقع ها از نظر روحی خیلی داغون بودم می اومدم تاپیک می خوندم، یه شش م ...

میفهمم عزیزم حرفهات واقعادرسته ها ولی انرژیه نیست

خداخودش به هممون نظرکنه ازچشم انتظاری بایک معجزه دربیایم

قربون دلت برم من😘😘😘 اون فرد هم از روی خیرخواهی گفته قطعا میدونی تا کسی در شرایط ما نباشه متوجه ...

:)

فقط میشه لبخند زد از روی درد و ناچاری

آره طرف مقابل منم منظوری نداشت از روی دلسوزی گفت 

بهم گفت بهش فکر کردی گفتم آره گفت خب نظرت چیه 

گفتم مهم نیست برام دوسش دارم حتی از بچه ی خودم بیشتر 

شاید چون بچه ندارم اینجوری گفتم

بعد گفت شوهرت چی گفتم خنثی ست ...

من قبل از اینکه بیوفتم تو درمان دوباره داشتم تحقیق میکردم که ی نوزاد ب فرزندی قبول کنم

بعد پدر شوهرم گفت دوباره تلاش کنید شاید شد 

منم بخاطر خانواده ها دوباره اومدم تو درمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربون جان پاشو برو یه کلاس فیتنس ثبت نام کن، روحیه از این رو به اون رو میکنه، من با اینکه وزنم نرما ...

وای واقعا؟؟ ایول چشم سعی میکنم برم ورزش روحیه بخش هست. خداروشکرتوازچشم انتظاری دراومدی. 

اونروز اینقدر گریه کردم خدامیدونه تا تقی به توقی میخوره میخوام بشینم زاربزنم شکننده شدم

اخه تعجب کردم گفتی گفتن این ماه گفتم شاید بخوان کاری قبلش برا انجام بدن خودشون عقب میندازن معمولا دو ...

اوهوم ممنون منم نرفتم 

ولی گفت ماه بعد بیا :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از زندگی افتادم نمیدونم چطوری خوابم رو تنظیم کنم همش خوابم شب تا دیر وقت بیدار صبح تا غروب خواب داد ...

یه کم حالت دپرس شدن داری عزیزم

طبیعیه

به خودت فرصت بده

من خودم سعی کردم با مهمونی رفتن ،حواسمو پرت کنم

شکر منم بد نیست .آره دیگه ای چاره ای نیست تلاش خودم رو میکنم .منم طاقت ندارم و خیلی خسته و دل شکسته ...

بابا توکه وزنت خیلی خوبه من نگم بهتره. 20کیلوزیادترم ازت

اره خوب کاری میکنی حتماادامه بده من فالاموقعیتشو ندارم هم بایداراده کنم اول لاغرکنم مشکلاتمودرمان کنم. وبعدشم پول بیاد دستمون فکرکنم امسال دیگه خیلی بیشترمیشه

عزیزم به نظرم عجله نکن ببین مرکز من خیلی خیلی تاکید رو‌ وزن داشت من تو هر دو تا بارداریم قبل انتقالم ...

ممنون عزیزم آره من اضافه وزن دارم 

البته تو بدنم دیده نمیشه مثلاً هرکی منو میبینه باورش نمیشه ۷۴ هستم میگن به ۶۵ میخوری 

ولی اضافه وزن دارم 

قدمم کوتاهه ۱۵۷ هستم

انشالله تو برنامه هام هست برم باشگاه و رژیم بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

:) فقط میشه لبخند زد از روی درد و ناچاری آره طرف مقابل منم منظوری نداشت از روی دلسوزی گفت  ب ...

پدرشوهرت هم از روی مهربونیش گفته

اخه سنی نداری واقعااا

حالا که خداروشکر جنین داری عزیزم 

ایشالله دفعه ی دیگه😍😍😍ما به امید زنده ایم

بله عزیزم میدونم چون دکترم به خیلی از مریضاش میگه منم پرسیدم بله اون خانم مدام تحت نظر پزشک هست مدام ...

ببخشید متوجه نشدم

یعنی ماهی ۴تومن برای این ۹ماه میشه ۳۶۰تومن

به جز این باز ۱۳۰تومن میدید؟؟

به اضافه ی هزینه ی دارو و...؟؟

منم امشب حالم خیلی بد بود نصف شب تا بعد اذان خوابم نبر آخرش رفتم رو جانماز و گریه هامو  کردم&nb ...

دیشب خوب بودم ها داشتم تو اینستا می‌گشتم بعد چنتا پست حرم امام رضا و امام حسین رو دیدم 

اولش اهمیت نمی‌دادم تند تند رد میکردم 

به حرم امام حسین ک رسیدم از روی عکس باهاش حرف زدم و گلایه کردم حرف زدم و گریه کردم

چون من تو این انتقالم به همشون التماس کرده بودم یه نذر جزئی برای همه کردم ولی ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کم حالت دپرس شدن داری عزیزم طبیعیه به خودت فرصت بده من خودم سعی کردم با مهمونی رفتن ،حواسمو پر ...

:)

ممنون مهربون

من هرشب مهمونی ام😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید متوجه نشدم یعنی ماهی ۴تومن برای این ۹ماه میشه ۳۶۰تومن به جز این باز ۱۳۰تومن میدید؟؟ به اضا ...

بله عزیزم اگه دوقلو بشه برای 9ماه میشه 36میلیون به علاوه140میلیون فقط میرسه به اون خانم

برای یک دونه هم میشه27میلیون به علاوه130میلیون

به غیر از دارو و رفت و آمد و ایناهم پای شماست

تازه عزیزم من پرسیدم سال دیگه گرونتر میشه چون همه چی الان صدبرابر شده

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
پدرشوهرت هم از روی مهربونیش گفته اخه سنی نداری واقعااا حالا که خداروشکر جنین داری عزیزم  ایش ...

قربونت برم عزیزکم

انشالله 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40