2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
یه چیزی بگم ، بعد از منفی شدن انگار وقتی پریود میشی ، قشنگ سبک میشی ، تموم اون حالت ها و فشارها از ب ...

:)

مرسی قشنگم

حالم خوبه چون می‌دونم کاری از دستم بر نمیاد

یا روز اوله یا حتی پریودیشم فرق داره بدون درده با خونریزی بالا

میگم نمیشه این ماه دوباره انتقال بدم؟ پس چرا گفت پریود شدی بیا؟

ای خواهر انقد داستان داریم که منفی شدن ازمایشم به فراموشی سپرده شد

ولی رفتم گوشی جدید گرفتم :) ترمیم ناخن رفتم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجب امپول پروژسترون هم بگید؟هنوز سه تا زدم.کلا پاهام لنگ شدن!؟

من همیشه پرژسترونمو خودم میزدم اصلا هم مشکلی نداشتم  چون خیلی خیلی اروم تزریق میکردم مثلا یه کم فشار میدادم مواد میرفت داخل بعد تا ۱۰ میشمردم تا اخرش که تموم میشد فک کنم ۳ دیقه میکشید 

دکترم فرناز محمدیان هست..ذخیرم ۴هست...اها آخه هنوز تخمک کشی نکرده ال دی داده باز

نمیشناسم دکترتونو چ عجیبه شاید تاثیر خوبی داره 

ولی ذخیرتون خوبه 

اولین باره پانکچر میشید ؟

منم ذخیرم ۴ ولی تعداد تخمکام کم میشه همیشه 

نمیشناسم دکترتونو چ عجیبه شاید تاثیر خوبی داره  ولی ذخیرتون خوبه  اولین باره پانکچر میشی ...

دکترم زنجان هست...اره اولین باره...منم همیشه توسونو ها فولیکول نداشتم چرا ذخیره بالاست ولی اینجوری میشه تنبلن؟

قربونت خوبم گلم خداروشکر  شانگهای قراره بشی؟نه دیگه مهم اون هس مقدار دزی که گفتن وارد بدن کنی ...

سلام ،پری جون اگه من بخوام برم زیرنظر دکتر لاهوتی،واسه همسرم از مظلومی فرد نوبت بگیرم؟

سلام ،پری جون اگه من بخوام برم زیرنظر دکتر لاهوتی،واسه همسرم از مظلومی فرد نوبت بگیرم؟

سلام عزیزم اگه با دکتر تیم خودشون باشی میگن بهتره مثلا شوهرت تسه لازم باشه بشه و اینا تو تیم خودشون دوتاتون باشید بهتره.اما در کل اطرج خیلی خیلی بهتر از مظلومی فرد و خیلی ها که تو مریض لاهوتی و علیرضایی هستن دکتر مردان شون اطرج هست.

سلام عزیزم اگه با دکتر تیم خودشون باشی میگن بهتره مثلا شوهرت تسه لازم باشه بشه و اینا تو تیم خودشون ...

شوهر من پیش اطرج بود هر موقع هم نمیتونستیم ویزیت آنلاین میگفتیم دکتر خودش تماس میگرفت حدود یه ربع انقدر با آرامش حرف میزنه و هر سوالی داری جواب میده که کیف میکنی 

من همیشه پرژسترونمو خودم میزدم اصلا هم مشکلی نداشتم  چون خیلی خیلی اروم تزریق میکردم مثلا یه کم ...

من اصلا نمیتونم خودم خودمو آمپول بزنم الان دو روز دیگه باید آنوکساپارین هم بزنم به شکم اونم میرم درمانگاه نمیتونم

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹