2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری جان ببخشید ۵روز گونال ۳۰۰بمن داد ، الان پرسیدم گفت دونه ای ۱۷۰۰  بادمه گفتی بیمه هزینه را ...

یعنی 5تا1700بایدبخری؟؟

خب الان متوجه شدم گنال من 450هستش نمیدونستم اندازههای مختلف ذاره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام ،لطفا اگه می تونید به من کمک کنید  

اگر تو سیکل پانکچر روز پنجم فقط ۷ فولیکول و یه کیست سونوگرافی گزارش کنه یعنی چی؟ایا امکان بیشتر شدن تا روز ۹ هست؟ تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید ...

..

نه عزیزم دکتر من گفت تا ۶۵۰گرم نرماله  منم متاسفانه بابام فوت شدن ی سال بعد دنیا اومدن دخترم و ...

خدا پدرت رو رحمت کنه و مامانت سلامت باشند.

پس خدا رو شکر فندق خانم ما توی رنج نرمال رو به بالاست. 

واقعا جابجایی سخته، اون هم ماههای آخر بارداری. خدا بهت توان بده.

ما تصمیم گرفتیم ان شااله بعد تولد نینی دنبال جابجایی باشیم ولی یک سال اول هم نشد، سخت نمی گیریم. اینجا اجاره خونه ها معمولا بدون محدودیت زمانی است، سمت شما رو نمیدونم. ولی واحد ما واسه خانواده با بچه یه کمی کوچیکه، به خاطر همین ان شااله بعد تولد دخترمون کم کم شروع میکنیم.

بمن هم سینال داد خودم گفتم گونال عزیزم، حالا باید بشینم منتظر تا پریودی بیاد 🤣

من اگه روز ویزیت دکتر مطب باشه میتونم با چونه بزنم ولی اگه نباشه باید برم مرکز که اونجا دیگه دکتر نیست نمیدونم چی بشه .

توکل برخدا 

من هفته پیش رفتم که برام النوا با گونال بنویسه تا تهیه کنم ولی گفت فعلا برو تا روز اول یا دوم پریود بیا تا دارو‌بدم

سلام دوستای گلم منم امروز آزمایش دادم و متاسفانه منفی شد☹️

ترگلل، آرسس جون و بقیه دوستانی که این چند روز منفی شدید، متاسفم که جوابتون منفی شد.  ان شااله که خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و نتیجه صبر و تحملتون رو به سلامتی بهتون بده