2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
باران خوبی نی نی خوبه کم پیدایی دختر اون جفتت که می گفتی چی شد به کجا رسوندی؟

سلام شادی جون، ممنون عزیزم.

همچنان هر دو هفته میرم سونو، هر وقت تشخیص بدند که دیگه رشد خوب نیست، فندق رو میارن بیرون. ان شااله که تا آخرش به خوبی پیش میره، هم برای من، هم برای شما و هم برای همه باردارهای این جمع.

این بارداری واقعا یه چیز غیر قابل پیش بینی هست، هر روز یه چیز جدید پیش میاد. من قبلا اصلا حساسیت نداشتم، الان اونقدر حساسیت بدی گرفتم که تمام روز دستمال به دست روی تخت افتادم. شبها بدتر میشه از عطسه و آبریزش بینی واقعا نمیتونم بخوابم. حالا باید تا جمعه صبر کنم تا دکتر نظرش رو بگه.

خودت چطوری؟ توی پیام ها خوندم که سرویکست شده ۳۰، به خودت استرس نده، بیشتر استراحت کن، یه بالشت بذار زیر پات که کمی پاهات بالاتر باشه، ان شااله به مرور سرویکست هم بالا میره. سونو انومالی سرویکسم ۴۳ بود، یه هفته بعد شد ۳۳ و دو هفته بعد شد ۳۰. ولی دکترم هیچی نگفت فقط گفت خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا امروز من رفتم فندقم رو دیدم دوباره  ۶۰۰گرم بود و دکتر برا هفته ۳۹ وقت سزارین داد بهم&nbs ...

بسلامتی عزیزم. ان شاء الله که زایمان راحتی داشته باشی. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه های اینجا میگفتن مربای به خوبه برای بعد انتقال ولی خوب من کلا تغذیه خاصی نداشتم فقط از روز اول س ...

شب قبل از انتقال کله پاچه میگن خوبه ، نشاسته و به ،فکر کنم برای اینه که چسبندگی رحم بیشتر بشه و نی نی ها بچسبن به رحم حالا دیگه نمیدونم عزیزم 

سلام عزیزم منم از انصاری پور برایه سوم ولی نمیدونم چرا میخوام پیشه شهبخش برم خیلی تعریفشو شنیدم

جدی میگی حالا من فک کردم خوب نیست  اخه چیزی ازش نشنیدم خیلی دودل بودم

حالا فردا برگشتم بهت میگم که چطور بود 

به سلامتی باشه عزیزم. من همچنان استرس وزن بالا فندقم رو دارم.🙈 نینی من ۲۲ هفته و دو روزش بود ۶۱۸ گر ...

اگه‌کمکی نداری زایمان طبیعی راحت تره 

من سر دخترم چون بابام مریض بود مامانم نتونست بیاد تنها بودم طبیعی زایمان کردم بعد اتمام زایمان همه دردام تموم شد انگار نه انگار تا چند لحظه قبلش اونهمه درد داشتم خودم تنها تمام کارام رو انجام دادم 

سلام شادی جون، ممنون عزیزم. همچنان هر دو هفته میرم سونو، هر وقت تشخیص بدند که دیگه رشد خوب نیست، فن ...

مرسی عزیزم

واقعا انشاا....هممون به سلامتی این دوران طی کنیم.

بله واقعا بارداری قابل پیش بینی نیست مثل هنین عددهای متغییر طول سرویکس یا عددهای دیگه.

با توکل به خدا هفته ها پشت سر بذاریم تا این فسقلی ها بغل کنیم.تنها دلخوشی ام نوبت های سونو که می بینمش❤️

شادی صدام کنید
نمیشه واقعا. هم هزینه اش اینجا بالاست و هم اینکه اصلا نشنیدم کسی واسه چند روز پرستار بگیره، این چیزه ...

باران جان فکر نمی کنم چیزی سخت تر از روزای بارداری ونگرانی سلامتی نی نی باشه بخصوص برای ما که سخت باردار شدیم.

من مطمئنم دست تنها هم از پسش بر میاین.انشاا..خدا به خودت وهمسرت قوت وتوان بده ومهمتر از اون زایمان راحتی داشته باشی که اذیت نشی حالا چه طبیعی چه سزارین

شادی صدام کنید
اگه‌کمکی نداری زایمان طبیعی راحت تره  من سر دخترم چون بابام مریض بود مامانم نتونست بیاد تنها ب ...

خدا مادر و پدرت رو برات سلامت حفظ کنه. مامان من فوت شده، به خاطر همین خواهرم میخواست بیاد کمکم.

من هم قبلا به این فکر کردم که حالا که کسی نیست کمکم جز همسرم، زایمان طبیعی برام بهتره. ولی شرایطم یه طوری شده که دکتر میگه اگه بتونند تا ۳۶ هفته شرایطم رو کنترل کنند و خوب پیش بره، ۳۶ هفته سزارین میکنند. اصلا شرایطم معلوم نیست.

بهارک جون پیام قبلی وزن فندقم رو اشتباه نوشتم، آخرین بار ۲۴ هفته و ۳ روز رفتم وزنش ۶۴۲ گرم بود. به نظرت بالا نیست؟