2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اتفاقا امروز با هم دوره ایی هام صحبت کردم گفتم نی نی سایت این چند روزه همه منفی بودن  گفت ...

فشارکی فکنم اونجاست نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اکی جانان جان ، همون دیگه ، اون خانم هم گفت بدون هزینه پانکچر و .. خب پانکچر که واسه خودمم هزینه داش ...

ایشالاطبیعی مامان میشی ب پانکچرم نیازنداشته باشی خواهرجان توکه یبارباردارشدی پس رحمت اوکیه ایشالاطبیعی میشی باز

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشید ناقص اومد اینکه میگن هیچ جای ایران دکتر و دستگاه رویان رو نداره فقط بزرگترین ایراد رویان اینه ...

رویان ابن سینا حالا شاید خیلیاجوابگرفتن ولی من قبول ندارم رفتم هر دوشو همون مرکز خودت خیلی امار مثبتش زیاد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره اتفاقا امروز با هم دوره ایی هام صحبت کردم گفتم نی نی سایت این چند روزه همه منفی بودن  گفت ...

عزیزم دلمون ترکیدکاش امروزازمایش مبدادی دیگه نشون میده به امیدخدا48ساعت بعدم تکرارمیکردی رشدبتاتومیدیدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم دلمون ترکیدکاش امروزازمایش مبدادی دیگه نشون میده به امیدخدا48ساعت بعدم تکرارمیکردی رشدبتاتومید ...

حالا امروز که هیچی شوهرم از همین الان هی تلفنی زنگ میزنه قسمم میده که پنجشنبه برم

عزیزم دلمون ترکیدکاش امروزازمایش مبدادی دیگه نشون میده به امیدخدا48ساعت بعدم تکرارمیکردی رشدبتاتومید ...

حالم واسه فاطمه خیلی گرفت هی میگفتم از ساعت3 دیرتر بیام نی نی سایت که یدفعه ای سورپرایز شم 

فشارکی فکنم اونجاست نه

هاشمی و لرزاده و محرابی اون یکی هم فرقانی حالا شاید این که شما میگی توی دکترهای جنین شاس شون باشه من یادم نیس

اما 80درصد مریضا پیش هاشمی میرن من محرابی دکترم بود

بستگی ب اخلاق هر فردی داره من خودم نمیتونم خونه بمونم امروز آز دادم منفی شد شکم شوهرمم رو سیر کنم ...

فاطمه جان عزیزم من تا لحظه اخر هم امیدوار بودم که مثبت بیای بازم شکر ببینیم خدا چی میخواد انشاالله که برات بهتر خواسته انتقال بعدیت انشاالله دوقلو  

انشاالله طبیعی خدا بهت بچه بده