2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
بچهها امشب آمپول پروژسترون زدم ظاهرا جای آمپول قبلیا خورده برای همین جا نداشته بره پایین، زیر پوستم ...

عزیزم چندوقت یه بار بعد انتقال امپول داری؟

من اطلاعی ندارم از سوالت

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچهها امشب آمپول پروژسترون زدم ظاهرا جای آمپول قبلیا خورده برای همین جا نداشته بره پایین، زیر پوستم ...

باید حوله گرم روش بزاری 

هر روز برای یکی از پاهات همینکارو بکن 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید حوله گرم روش بزاری  هر روز برای یکی از پاهات همینکارو بکن

هر شب میچسبم به شوفاژ ولی تاحالا اینقدر قلمبه نشده بود که تا این حد برجسته بشه🥺

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
هر شب میچسبم به شوفاژ ولی تاحالا اینقدر قلمبه نشده بود که تا این حد برجسته بشه🥺

آخر با این پروژسترون فلج میشم🥴. در حال حاضر جای آمپولای دو هفته قبلم از بیرون بی حسه و از داخل درد داره🥲. امشبی که دیگه نور علی نور شد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قانون بی بی چک اینه ( من تا حالا بالای ۴۰ -۵۰ تا بی بی‌استفاده کردم ) از هر مارکی و هر قیمتی ،اون وق ...

بعضی وقتا استثنائاتی هم وجود داره. من خودم مثال نقض بارزشم. چند وقته بی بی چکام هاله دارن حتی ی بارش خط بنفش بود اونم چند دقیقه نه تو همون لحظه اول میفتاد ولی بتام زیر ۲. و دو باری ک طبیعی حامله شدم هر دو ۲۰ دقیقه اینا طول کشید مثبت بشن و مثبت هم بود بتام ولی خب حاملگی بی نتیجه ای بود متاسفانه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انقد گریه کردم امروز تا آروم شدم :) دوباره شاید فردا نااروم بشم 😂 ای جانم عزیزم انشالله همیشه ...

نه بابا

شماها هم که درد کشیده اید مثل من .

میدونید دنیا خیلی به ماها بدهکاره ، بالاخره طلبمون و میگیریم 💪💪

برا همه به کام شد ، یه روزم به کام ما میشه ، باید بشه . 

بچه ها من امشب همش تو اینترت سرچ کردم اینقد مطلب خوندم چشام قرمز شده شبای قبلی از یازده شب به بعدمیخوابیدم اما الان با وجود درد چشم و سردردی که از بعد امپولا دارم نمیتونم بخوابم بس که فکرم درگیره شوهرمم شغلش طوریه که 4روزنیس 5یا6روز هست امروز اونم مجبور شد بره دیگه کلافه کلافه ام 

بعضی وقتا استثنائاتی هم وجود داره. من خودم مثال نقض بارزشم. چند وقته بی بی چکام هاله دارن حتی ی بارش ...

دامنت سبز بشه به زودی انشا ال...

اون استثناها زیاد ربطی به قانون  بی بی نداره ، مثلا اثر دارو ممکنه باشه ، یا هنوز بی بی زوده ، یا اینکه یه نفر زود بتاش میره بالا یا یه نفر دیر میره و ... 

بی بی باید یه هفته بعد از عقب افتادن پریود باشه . خوب وقتی ماها دو روز مونده به پری میزنیم ( زیر دو دقیقه ) هاله انداخت (هرچند کمرنگ ) مثبته . اگه یه خطه بود هم دلیلش این نیست منفی باشه ، ممکنه دو روز بعد ، ۴ روز بعد مثبت باشه چون هنوز مقدار بتا تو ادرار بالا نیومده دفعه اول .

ولی اگه بی بی با تاخیر یک هفته ای پریود بعد از ۵ دقیقه هاله انداخت جواب مثبت کاذب هست. اگه مثبت واقعی می‌بود

همون زیر دو دقیقه حداقل هاله مینداخت .

شبی دوتا توی یه سرنگ میزنم.

من هر سه روز یه بار داشتم :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔عزیزان این پیامک وام غدیر بود اگه درست ذخیره کرده باشم ۲۰۰۰۰۳۰۳⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

عزیزم چ پیامی به این شماره بدیم؟بگیم وام غدیرمیخوایم؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود