2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
منم همینطور بودم عزیزم.روز انتقال به تنها کسی که گفت انتقالت خوب بود من بودم  چقدر هم از رحم و ...

شانس ماها..بخدا خالم و خواهرشوهرم ناخواسته باردار شدن رفتن سقطشون کردن..گفتم خدا یکم نگاه من نمیکنی.بچه ب یکی میدی ک نمیخواد..الان اگه ی چیزی بت بگم زود عذابم میدی

ولی التماست ک نمیکنم جوابم نمیدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچه ها به خدا ،خدا میده منم سر ۴ تا سقط ویه ای وی اف منفی همین حال داشتم الان میرم سونو دکترا اصلا نمی فهمند من چرا تو هر سونو گریه می کنم براشون غیر طبیعیه ولی باورشون نمیشه من این روزا تو خوابم نمی دیدم می گفتم معجزه خدا برای بقیه است به من نمیده.هزار بار میگم ضربان داره سالمه

یعنی با شوهرم داریم ذوب می شیم دوتایی میده باور کنید میده.

شادی صدام کنید
بچه ها بنظرتون داروها ادامه بدم تا پس فردا ک دوباره آز بدم؟؟؟

میخوای ادامه بده اينجوری آروم تری 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان میگم کاش اون روزا به خودم وشوهرم زهر نمی کردم چیزی که عوض نشد جوونی من رفت خدا هر وقت به مصلحت باشه میده پس با غصه خوردن چیزی درست نمیشه.

تلاش تون بکتید ولی خودتون عذاب ندید می دونم سخته 

ولی قوی بلشید چند روز گریه کنید غصه بخورید بعد برگردید به زندگی.

شادی صدام کنید
یچه ها به خدا ،خدا میده منم سر ۴ تا سقط ویه ای وی اف منفی همین حال داشتم الان میرم سونو دکترا اصلا ن ...

خدا نینیتو حفظ کنه عزیز دلم🫂

انشالله بارداری سالمی رو تا آخر به پایان برسونی 

و نینی رو سالم بغل بگیری 

انشالله لحظه به لحظش برات خاطره خوب باشه😍💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها ازمایشم منفی بود..شوهرم برگه رو اورد گفتم این کجاش مشکوکه. تابلووه ک منفیه..چون عددی نداشت.. ...

خدا نمیبینه چقد حالمون بده 

منم دلم میخواد فقط تنها باشم

حس میکنم این دیواری که دوره خودم کشیدم آرومم میکنه

ولی نمیشه اینطور ادامه داد خدا هم میخواد ما رو دوباره ببینه که بلند شدیم و داریم ادامه میدیم 

اون لحظه ای که جواب آزمایش منفیتو میبینی بعد کلی انتظار دلت میخواد کلا محو بشی هر چند که تقصیر تو نیست اما داری همه چیشو به دوش میکشی

همسرامون درسته که دلداریمون میدن ولی اونا یک صدم از دردی که ما داریم میکشیمو نمیکشن 

مراقب خودت باش عزیزم هیچی مهمتر از خودت نیست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خدا نینیتو حفظ کنه عزیز دلم🫂 انشالله بارداری سالمی رو تا آخر به پایان برسونی  و نینی رو سالم ...

مرسی عزیزم.

من دیگه با گوشت واستخوونم فهمیدم پول وبچه وزیبایی اینا خوشبختی نیست خوشبختی تو دلتون.فکر نکنید اونایی که بچه دارند خوشبخت عالم اند به روشون نمیارن ،یا جاهل اند کمبوداشون با زخم زبون به شما جبران می کنند.

قوی باشید محکم باشید.من سر سه تا سقط ویه ای وی اف هلاک کردم خودم الانم می بینید پراسترس ترین فرد این گروهم ولی سر سقط چهارمم گفتم گور بابای دنیا خوردم وپوشیدم وگشتم و در اندازه خودم لذت بردم.الانم این بچه سالم به دنیا بیاد باری روی دوش من وگرنه این دنیا اصلا ارزش نداره.نهایت ۷۰ ۸۰ سال می خوای عمر کنیم 

شادی صدام کنید
عزیزم اصلا احساس کردم از سره بی سوادی بود حرفش به خدا سقط قبلیمم مطمینم برایه سهل انگاری دکترم بود ه ...

خدا ازشون نگذره که دارن روی ماها روش ثبت میکنن واسه خودشون 

این کلینیکی که من میرم چهار تا دکتر داره هر کدوم یه روشی رو برا خودشون دارن اجرا میکنن که یعنی چی میخوان مثلا رو دست خارجی ها بلند بشن یعنی ما داریم شاخ غول میشکننیم و روش تازه ابداع میکنیم 

آخه اینقد نادونن که قانون اینکارم بلد نیستن 

تو خارج همه اون کسایی که روشون روش جدید ویا ابداعی اجرا میشه اول توجیه شون میکنن بعدم بارضایت خودشون میرن زیر درمان 

هزینه ها و دارو های  روش های جدیدوابداعی  هم با خودکلینیکه 

اگه میخوای دوباره آزمایش بدی آره داروهاتو باید ادامه بدی

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

به خدا هر بار می رم سونو میگم خدایا من جلوی شوهرم رو سفیدم کن روزایی که با ذوق می اومد جلوم می گفتم قلب نداره هیچ وقت از جلوی چشمم نمی ره.ماها انکار انقدر که فکر خودمون باشیم فکر شوهرامون هستیم.اونا هم تو دلشون غصه ما می خورند.خدا به وقتش میده دوستم بعد ۱۳ سال زایمان کرد چند روز پیش من که باورم نمیشه نمی دونم خودش باور می کنه یا نه.هنوزم میگم خدایا شکرت این بچه سالم به دنیا اومد نی ساست سرچ کنید داستان اونایی که به سختی باردار شدند انکیزه وامید می گیرید می بینید تنها نیسنید من یه بلاکر داشتم المیرا خانی بچه دار شد عکس سیسمونی واتلیه گفتم خدایا چقدر بعضی بنده هات خوشبختند تا یه بار پست گذاشت گفت پسرم خدا بعد از دوتا سقط بهم داده.گفت اینجا به شما نگفتم الان میگم اگه کسی شرایط من داره ناامید نشه.

ما چه می دونیم همکارمون دوستمون فامیل مون مدیر شرکت مون چه خون دلی خورده تا بچه دار شده

شادی صدام کنید

عزیزم واقعا گفتن مشکوکه؟

اخه من فک کردم شوهرت اینو گفته تا برسه خونه کم کم آماده بشی برا جواب 

اگه که گفتن مشکوکه  ادامه بده  از این ستون به اون ستون فرجه

روز چندم انتقال ت رفتی آزمایش ؟

بغیر از هیسترو و خراش چیزی دیگه ای هم اگه هست بگین ک بدکترم بگم.. ی چسب جنین هم بود

من دکتر این سری بهم سرم ivig هم داد. نمیدونم برای چیه و چقدر روی شانس تاثیر داره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....