2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
گفتم بعد چندوقت میام میبینم همه مثبت شدید انرژی میگیرم😐 همش دارم اشک میریزم خدا کمکه هممون کنه

لعنت به هرچی غمه💔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستاني كه مام پانكچر شدن. من فردا پانكچر ميشم. ديروز آزمايش كرونا و يك سري آزمايش مثل CBC , E ...

سلام عزیزم منم مام دکترم عین شماست هزینه پانکچر چقدر شد کلا روز عمل چقدر ازتون گرفتن؟با پول فریز

بقول شوهرم ما از هیچی شانس نیاوردیم  هیچوقت سر هیچی شانس نداشتیم که سر بچه داشته باشیم  ...

خیلی خب حالا انقد ناراحت نباش انشالله خدا فردا سورپرایزت میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تو انشالله مثبتی  تمام غم های تاپیک رو میشوری میبری🫂🤲 اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و ع ...

بخدا اصلا تو دلم یه آشوبیه که نگو 

فقط به روی خودم نمیارم که مسلط باشم بخاطر شوهرم

بیچاره شوهرامون  بدو بدو پول میارن خرج میکنن بازم با روی خوش جواب منفی هامون رو میرن میگیرن میارن

تو حرف میزنی اشک های من میریزه  چون قشنگ میفهمم چی میگی چون دقیقا تو حال و هوای توام

اخه عزیز دلم.فدات شم.خدا کنه ازمایش تو مثبت باشه ک بگیم امید هنوز وجود داره..گریه ادمو سبک میکنه.منم هی اشک میریزم..همش میگن صبور باشبن خدا داره امتحانتون میکنه..

بخدا ابن امتحان کردن نی..نابود کردن

میگم خدا مگه نمیگی بنده ۳ بار صدات کنه و از ته دل چیزی ازت بخواد بش میدی..پ کو

من هزاربار با گریه صداش کردم وقربون صدقه خدا رفتم ک بم بچه سالم بده بخدا خیلی قشنگ تربیتش میکنم

گفتم تو روخدا التماست میکنم

گفتم خو ببین خدا چقدپول خرج میکنیم

مگه نمیگی از شما حرکت از من برکت

خو چندساله من قدم برداشتم..چرا جوابمو نمیدی...

بهاره جون بخدا برا خودشم ایقد ناراحت شدم..چقد امیدوار بود.. بم گفت بخدا وام برات میگیرم طلا بخری.

متاسفم دوست عزیز.انشالله که خدا خیلی زود دلت رو شاد کنه 

چقدر هممون همدردیم و شرایط مشابه داریم 

چقدر دلم برای خودمون و بیشتر از اون برای همسرامون میسوزه 😔😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چقد دکتری رفتنمون رو ازدیگران بپوشونیم..چقد بریم و بیایم..چقد مشتاق باشیم..چاره ای جزتلاش نداریم..بب ...

انشالله ک میچشیم خودت از همه مهمتری دیگران دیگرانند خودت رو دریاب گلم😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
اخه عزیز دلم.فدات شم.خدا کنه ازمایش تو مثبت باشه ک بگیم امید هنوز وجود داره..گریه ادمو سبک میکنه.منم ...

😭🫂

حرفی ندارم بزنم تا آروم شی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مییدونم عزیزم درکت میکنم من همین امروز این تاپیک و پیام های شما روخوندم نمیدونم مشکلتون چیه ولی فقط ...

نزدی داخل دهنش ؟به خدا اگر کسی به من همچین حرفی بزنه عکس العمل خیلی بدی نشون میدم 

هر چند مطمئن باش که خدا جوابشو میده 

انشالله که تو هم خیلی زود مامان میشی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بخدا اصلا تو دلم یه آشوبیه که نگو  فقط به روی خودم نمیارم که مسلط باشم بخاطر شوهرم  بیچا ...

بخدا شوهرامون بی نظیرن..یجوری رفتار میکنن ک ناراحت نشیم..بخدا خودمو شوهرم بحث هم میکنیم.ولی خیلی جاها ایقد قشنگ دلداریم میده و مهربونی میکنه ک جیگرم اتیش مبگیره براش..

اصلا این حرفش به نظر خودت منطق داره وقتی دوتا بارداری داشتی و رحمت تونسته بچه رو تا نه ماه نگه داره ...

عزیزم اصلا احساس کردم از سره بی سوادی بود حرفش به خدا سقط قبلیمم مطمینم برایه سهل انگاری دکترم بود هماتوم داشتم باید دوز پروژسترونو زیاد میکرد دارومو عوضکرد دوزشو کمتر کرد اخر سرم زیر بارش نرفت اینم یکیه مثله همون خدا ازشون نگزره نمیگن با یه حرفشون روحو روان ادمو به هم میریزن اصلا صدبار دیگم منفی بشم دیگه پیششون نمیرم