2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

من برای روز آزمایش خودم اصلا نا ندارم برم بشوهرم گفتم من میرم خون میدم  تو خودت یه وقتی که من خبرندارم برو جواب رو بگیر اگه مثبت بود که بیا بگو اگرم جوابش منفی بود اصلا بهم نگو تا فرداش موقع آمپول عصرم وقتی توهیچی نگی و خبردار نشدم دیگه   خودم تکلیف خودم رومیدونم 

از همین الان استرس دارم که چطوری پنجشنبه رو به شب برسونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله شما مثبت میشی بد به دلت راه نده، قرار بود بی بی چک نزنی😑 برات صلوات نذر میکنم تو خیلی امید ...

ماهیا جونم در ظاهر خیلی بیخیالم ولی جیگرم داره آتیش میگیره تا موقعیت جور میشه برای جیگر سوختم اشک میریزم

شوهرم میگه ناراحت نباش دوباره میریم ،دنیا ک به آخر رسیده 

ولی خودشم حرفشو قبول نداره دو دقیقه بعدش کفر میگه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کاشت قبلیمم ک منفی شد.شوهرم سریع زنگ زد ب مامانم ک سریع خودتو برسون..ترسید من بلایی سر خودم بیارم..چ ...

تو حرف میزنی اشک های من میریزه 

چون قشنگ میفهمم چی میگی چون دقیقا تو حال و هوای توام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ماهیا جونم در ظاهر خیلی بیخیالم ولی جیگرم داره آتیش میگیره تا موقعیت جور میشه برای جیگر سوختم اشک می ...

قربون دلت بشم که انقد غم داره🥲 چرا جلو جلو شروع کردی به اشک ریختن بزار آزمایش بدی شاید مثبت شد خدارو چه دیدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من برای روز آزمایش خودم اصلا نا ندارم برم بشوهرم گفتم من میرم خون میدم  تو خودت یه وقتی که من خ ...

حس کسیو دارم که عزیزش رو از دست داده 

اما تنهاس کسی رو نداره سرشو بزاره رو شونش گریه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربون دلت بشم که انقد غم داره🥲 چرا جلو جلو شروع کردی به اشک ریختن بزار آزمایش بدی شاید مثبت شد خدار ...

بقول شوهرم ما از هیچی شانس نیاوردیم 

هیچوقت سر هیچی شانس نداشتیم که سر بچه داشته باشیم 

جوابش معلومه 

فقط دلم برا شوهرم میسوزه ک بخاطر من بروز نمیده ناراحتیشو 

ناراحتیم بخاطر اینه ک دیشب امیدوارش کردم که مثبته هاله داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس کسیو دارم که عزیزش رو از دست داده  اما تنهاس کسی رو نداره سرشو بزاره رو شونش گریه کنه

گفتم بعد چندوقت میام میبینم همه مثبت شدید انرژی میگیرم😐 همش دارم اشک میریزم خدا کمکه هممون کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من امروز شوهرم رفت دیگه تنها هم شدم دست وپام به اختیارم نیس

تو انشالله مثبتی 

تمام غم های تاپیک رو میشوری میبری🫂🤲

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40