2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
فداتشم خوبن خداروشکر انشاالله به زودی دوقلودار شدن خودت و همه چشم انتظارا ماهه دیگه یکساله میشن و ...

ااای جاااان😍😍 خدا حفظ شون کنه ❤️ خیییلی ممنونم عزیزم. الهی امین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم ببخش دیر به دیر سایت میام بسلامتی پانکچرت انجام شد ؟ 

سلام عزیزم خوبین؟ دختر گلت خوبه😍

فدای سرت عزیزم. اره انجام شد تو عمل دومی هم ۴ تا تخمک کشیدن ک دو تاش جنین شد. سرجمع ۶ تا شدن این سری❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم تو خوبی راستش من موقع انتقال داشتم و خوب چون پروژسترون هم داشتم ۶ روز بعد از قطع پروژستر ...

فدات بشم مرسی عزیزم، راستش اصلا خوب نیستم ، یکماهه سرفه ها و التهاب گلوم خوب نمیشه ، هفته ای یکبار سرم و آنتی بیوتیک . میترسم ادامه دار باشه و همه چیزو بهم بریزه ، دکتر امروز گفت یه عاملی هست که ایمنی بدنت اینقدر ضعیف شده 

خیلی استرس دارم به مدته، تا جاییکه کمرم هم تیر میکشه ، من قبلا خیلی قوی بودم ولی دیگه کم آوردم ، دعا کن برام آستاره جون 

عزیزم  الان دکترم گفت مورولا هستم ،فریز هم که شده بودن از قبل دیگه، حتما از قبل مورولا شده چون ...

احتمالاهمون موقع جنینوگذاشتن به این مرحله مورولارسیدفریزکردن،الهیکه بابتای تپلت جوتاپیکوشادکنی عزیزم،بهتریتهاروبرات آرزومیکنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
وای ی ی ی 😭😭😭 شیاف پروژسترون ۸۵ تومنه؟ انوکسا چنده؟

نمیدونم عزیزم من فقط تقویتی برا همسرم گرفتم و هزینه آزمایش خودم اینقد شد اعصابم خرابه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبین؟ دختر گلت خوبه😍 فدای سرت عزیزم. اره انجام شد تو عمل دومی هم ۴ تا تخمک کشیدن ک دو ...

آلائه جون بسلامتی بهمن انتقال داری درسته؟ دعاگوتم عزیزم، همش منتظرم انجام بدی و بمن بگی چیکارا کردی که مثبت شدی ❤️❤️❤️ اسکرین شات کارهای پانیذجان و دارم ، منتظرم از کارهای تو اسکرین بگیرم عزیزدلللم❤️❤️❤️❤️

آلائه جون بسلامتی بهمن انتقال داری درسته؟ دعاگوتم عزیزم، همش منتظرم انجام بدی و بمن بگی چیکارا کردی ...

قربوووونت برم عزیزم. اگه همه چی خوب پیش بره اره ان شاالله.

وااای خدااا ینی میبینم اون روزو🥺😍❤️ ان شاالله خییلی زود شما ازین پیاما بذاری عزیزم❤️❤️

احتمالاهمون موقع جنینوگذاشتن به این مرحله مورولارسیدفریزکردن،الهیکه بابتای تپلت جوتاپیکوشادکنی عزیزم ...

وای دقیقا جانان جان، بعدازظهر که خبر منفی شیوا رو دیدم خیلی ناراحت شدم، باهوشم گفتم که بزودی انشالله خبر بارداریشو بزاره برامون، بعد فکر کردم یعنی هیچکس نمیخواد خبر مثبت بده؟😳😳 چندوقته کسی خبر خوب نزاشته ، امیدم خیلی کم شده و استرسم زیاد شده، الهیییی که بزودی لیوا و‌روشن و بقیه همچنین تو عزیزم خبر خوب بدید ❤️❤️❤️

نشستم با همسرم جر و بحث کردیم گفت پول نداریم تا سر برج منم نشستم به این حالت🥺🥺گفتم دو ساله پیرهن برا زمستون نخریدم پیش فامیل من خجالت میکشم اونم گفت خودت اوضاع رو میبینی دست انداخت از عصبانیت موهاشو تو مشتش گرفت منم عصبی شدم افتضاح که چرا این موضوع رو پیش کشیدم میتونم قانع باشم 

دخترا سخته خیلی زمونه سخته خدا خودش دستمونو بگیره 

الان میگه بذار اسفند برو هیسترو فروردین انتقال بده چون انتقالم اگه ماه بعد هیسترو کنم می‌افته درست ۲۶اسفند که نمیشه رفت و آمد میشه خونمون😢😢😭😭😭😭😭😭

اینقد دلم خونه امشب از زمان و زمین گله دارم 

خیلی فکرای بدی میاد سراغم تو رو خدا یکم بهم تسلی بدین 

من چطور پول جمع کنم اجاره قسط وام هزار جور هزینه 😭😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربوووونت برم عزیزم. اگه همه چی خوب پیش بره اره ان شاالله. وااای خدااا ینی میبینم اون روزو🥺😍❤️ ان ...

بسلامتی و دلخوشی، صد در صد عزیزم ، مطمئن باش همینطوره ❤️❤️❤️ ممنون عزیزدلم 

بچه ها من از دیروز همش سمت راستم تیر میکشه و ول می کنه از غروب امشبم یهو بدنم سست شد و پاشدم برا خودم کیک و چایی اوردم ک شاید قندم افتاده برا ی کار ساده تپش قلب شدید و تنگی نفس گرفتم. الانم با عرض معدرت اسهال افتادم. اینا علایم چی میتونن باشن؟ ویروس جدید نگرفته باشم؟ بدن درد و گلو درد و... ندارم فقط بی حالم شدید 

بچه ها من از دیروز همش سمت راستم تیر میکشه و ول می کنه از غروب امشبم یهو بدنم سست شد و پاشدم برا خود ...

خدا نکنه دختر انشاالله همه چی بخوبی پیش بره استرادیول میخوری ممکنه از اون باشه

خاتما کسی سوال منو میتونه جواب بده؟

من این ماه قراره انتقال بدم ولی روز دوازدهم قاعدگی هستم و هنوز لکه بینی دارم کسی بوده مثل من باشه استرادیول مصرف میکنم روزی ۴تا....

تا چه روزی از قاعدگی وقت برای انتقال هست؟؟؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت