2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
خب عزیزم باتوجه ب سن جنین قبل انتقال پروژسترون شروع میشه اگه سه روزه باشع چنین سه روزقبل امپول شروع ...

عزیزم من اصلا نمیدونم چی به چیه،امروز ازم پرسید مورولا هستی گفتم نمیدونم گفت توی نامه دکتر ببین 

واقعیتش اصلا یادم نیس اخه برا ۳-۴ سال پیش بود

منم برا سه سال پیش بود گفتم برم اما میگم نکنه خرج اضافی بشه😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاش از مرکزتون بپرسی. من چون واریوپپتیل و hcg با هم نداشتم نمیدونم چی باید بگم. فقط واریوپپتیل ...

مرسی عزیزم. چند بار زنگ زدم نتونستم صحبت کنم. می دونم hcg رو ۳۶ ساعت قبل از عمل باید زد پس هر دو باید با هم باشن

منم برا سه سال پیش بود گفتم برم اما میگم نکنه خرج اضافی بشه😅😅

منم گفتم دکتر ننوشت بعدم دیدم نهصد و خورده ای میشه هزینه اش بی خیال شدم. دیگه دکتر ک میگه خیلی کمه چیکارش میتونم بکنم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم. چند بار زنگ زدم نتونستم صحبت کنم. می دونم hcg رو ۳۶ ساعت قبل از عمل باید زد پس هر دو بای ...

ان شاالله بچه ها میان راهنماییت می کنن ولی بازم تلاش کن بتونی ازشون بپرسی. برات مقدور نیس حضوری بری بپرسی یا تو  یه شهر نیستین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم علائم خاصی نداشتم علائمام یکی بود فقط تنها علائمم تو انتقال مثبت این بود که نزدیک پریودم ح ...

مرسی عزیزم فعلا من که همش درد پریودی دارم موعد پریودمم  دو سه روزش گذشته کمردرد شدید و پادرد هر لحظه میگم دیگه پریود میشم ولی فکر کنم خود پروژسترون مانع پریودی میشه 

ان شاالله بچه ها میان راهنماییت می کنن ولی بازم تلاش کن بتونی ازشون بپرسی. برات مقدور نیس حضوری بری ...

تهرانم.مرکز مام مبرم. اما هم دکتر نیست هم ساعت کاری ماما گذشته. جواب نمیدن

منم گفتم دکتر ننوشت بعدم دیدم نهصد و خورده ای میشه هزینه اش بی خیال شدم. دیگه دکتر ک میگه خیلی کمه چ ...

والا آدم نمیدونه چی بگه می‌خوام ببینم چنده میتونم پانکچر کنم اینا هم همش میگن کمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم. چند بار زنگ زدم نتونستم صحبت کنم. می دونم hcg رو ۳۶ ساعت قبل از عمل باید زد پس هر دو بای ...

عزیزم منم فقط hcg رو یادمه 

اما یه چیز دیگه ای که یادم مونده دکترم گفت بین آمپولا یکم فاصله بنداز همه رو باهم تزریق نکن پس به ویس ماما گوش کن حتما طبق شرایط پرونده ات جدا برات تجویزکرده وفرستاده برات

قربووونت برم عزیزم.😘 نی نی های گل مون خوبن؟😍 ان شاالله هممون خبر خوش آخری رو بدیم😍

فداتشم خوبن خداروشکر

انشاالله به زودی دوقلودار شدن خودت و همه چشم انتظارا

ماهه دیگه یکساله میشن و حسابی شیطون شدن😅😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شیوا جون منو تو علائممون مثه هم بود با جواب بتای تو  حالا دیگه منم بیشتر سست شدم

زود نا امید نشو من تا ثانیه آخر امید داشتم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍