2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
شوهرم قبول نمیکنه  با بدبختی راضیش کردم بریم ابن سینا کلی از آمار مثبتش تعریف کردم  هنوز ...

باز اگر دونستی برای این انتقالت هیسترو کن. البته شاید بذاری بعد عید بهتر باشه چون بعد هیسترو باید مجدد پری بشی و بعدش انتقال. ممکنه هیسترو کنی بعد انتقالت بیفته اردیبهشت فاصله زیادبشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
باز اگر دونستی برای این انتقالت هیسترو کن. البته شاید بذاری بعد عید بهتر باشه چون بعد هیسترو باید مج ...

اره شاید همین جوری کنم

قبلش ازش میخوام همه جوانب رو محک بزنه تست کنه 

۱۵ روز عید هم ک مسلما نیستن 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شاید همین جوری کنم قبلش ازش میخوام همه جوانب رو محک بزنه تست کنه  ۱۵ روز عید هم ک مسلما ن ...

آره سر جنینات ریسک نکن.

هم خراش با هیسترو بده، هم آزمایشهای کامل و هم اگر دوست داشتی قبل انتقال آمپول چسب جنینم بگیر برن

برا بتا اره من چند بار اورژانسی خواستم ولی اورژانسی هم ی دو ساعت طول میکشه. راستی تو دانش با بیمه تک ...

کلا دانش بیمه تکمیلی میگن اینترنتی هستش دخترا میگفتن نمی‌دونم تا حالا استفاده نکردم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان ممنون بابت دعاهاتون حالم خوب نبود دیر اومدم این جواب آزمایشم که منفی شده

عزیزم نمی‌دونم چی بگم دردیه که خودمم کشیدم یکم بگذره روحیه ت خوب بشه انشاالله دوباره شروع کن ب امید خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

الان از خونه مادرم اومدم دکتر وقت گرفتم برا شش و نیم پذیرش نداشت گفتم فقط می‌خوام آزمایشاتمو نشون بدم بعد ببینم برا ماه بعد هیسترو می‌کنه بعد سوالم اینه

دخترا تاریخ انقضا هیسترو با خراش چقده 

می‌خوام ریسک نکنم مثلا جور نشد پولم بره 

یه سوال دیگه اینکه میتونم برا بررسی کامل رحم و تخمدان برم روز ۱۲یا ۱۴پریودی بیرون سونو دالپر 

و سوال بعدی اینکه شما تقویتاتون و سر ساعت مشخص استفاده میکنین یا یادتون اومد استفاده میکنین 

اگه جواب بدین ممنون میشم 🙏🙏🙏

سلام دوستان. اگر کسی می دونه کمک کنه. من دو روز دیگه پانکجر دارم. امشب باید هم دو تا hcg هم دو تا واریوپتیل تزریق کنم. تو برگه نوشته همه رو ساعت ۱۰ و ربع شب بزنم اما تو ویس ماما میگه واریوپیتیل رو ۹ شب تزریق کن و hcg رو ۱۰ وربع . به نظرتون کدوم درسته؟

سلام دوستان عزیز، من pco دارم همسرمم مورفولوژیش ضعیفه

10 دوره هم لتروزول، کلومیفن hcg hmg با دوز بالا گرفتم فایده نداشت و 5،6دکتر عوض کردم که دیگه گفتن ivf، دوساله منتظرم (25سالمه)

حالا من و همسرم خیلی میترسیم که اون همه سختی ivf رو تحمل کنیم و منفی شه و روحیمون بدتر شه، از طرفی همسرم هی میگه ما اگه استرسمونو کنترل کنیم و اصلاح سبک کنیم طبیعی نتیجه میگیریم(حدود دوماهه اصلاح سبک میکنم ولی نه سفت و یخت) ، از طرفی هم میترسم هرچی میگذره وقتمون هدر بره.. روحی دارم داغون میشم، جسمی هم هورمونا خیلی اذیت میکنن همش علائم پریود دارم 

خیلی کلافه ام

به نظر شما که تجربه دارین زودتر وارد روندivf بشم یا به خودم زمان بدم؟ پیشاپیش ممنونم از جوابهاتون❤️ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

نچرال یعنی بدون دارو🤔🤔🤔 به مدتش ربط نداره عزیزم چون من انجام دادم چون دقیقااا دفعه قبل که با اس ...

مرسی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره فولیکول هام نیم و یک بودن که با آمپول به ۲۳ رسیدن مگه تنبلی تخمدانو معملا آی وی اف نمیکنن؟

بله عزیزم ولی معمولا اوناکه مردا مشکل دارن بیشترن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره عزیزم هر بار که انتقال میدی شانست بیشتره پر انرژی برو جلو مطمئنم این دفعه مثبتی

انشالا خاهری ممنون😍😍😍😍😍

نه عزیزم یکی نیست کوتاه بانچرال فرق داره  من اولین بار سیکلم لانگ بود دومین بار کوتاه سومین با ...

مرسی عزیزدلم

سلام دوستان عزیز، من pco دارم همسرمم مورفولوژیش ضعیفه 10 دوره هم لتروزول، کلومیفن hcg hmg با دوز با ...

سلام عزیز به نظرم الان که سنتون کمتره کیفیت تخمک هاتون بهتره وارد سیکل ivfبشید. این سیکل سختی های خودش رو داره ولی از نظر روحیه رو خودتون کار کنید تا قوی باشید. ممکنه چندبار منفی بشه ولی باز ارزش داره.

سلام دوستان عزیز، من pco دارم همسرمم مورفولوژیش ضعیفه 10 دوره هم لتروزول، کلومیفن hcg hmg با دوز با ...

من همسرم واریکوسل داشت نزدیک یکی دوسال بعد عملش به امید اینکه وضعیتش بهتر میشه وقت هدر دادیم. با اینکه دکتر گفته بود بهتره ivf کنیم. الان باید اون مدت انتظارم پشیمونم