2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
اخه جالبه من هنوز هییییچ کاری نکردم اولین ویزیت و اینو شنیدم داغون شدم کلا مرکز از چشمم افتاد

عجب چه روحیه خراب کنی بودن اینا .من سنم بالاست وضعیت تخمکها نامناسب نه دکتر قبلینه الان اینجور حالم رو نگرفته که ایشون اینکار رو کردن .یکمی ملاحظه هم بد نیست حالا ما نیاز به این حجم رک گویی نداریم .بعد به نظر من شما مشکلی هم اصلا ندارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

[QUOTE=269244359]دوستان برام دعا کنین فردا آزمایش بتا دارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ...[/QUO

ان شاالله ک خوش خبر بیای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردایی روشن      من چون شوهرم متوجه شد نی نی سایتم گوشی رو گرفت   نشد برات چیزی ...

😍😍😍😍

ممنون قلبم🫂

نمیخوام چیزی بگم که خدایی نکرده سوتفاهم پیش نیاد 

ولی واقعا مادرشوهرم خیلی زن خوبیه

یه مدت با پدر شوهرم شدید مشکل داشتم

( نیازجان در جریانن) 

ولی الان هیچ مشکلی باهاش ندارم واقعا خوب شده

همسرمم قبلا خیلی اذیتم میکرد 

( وبازهم نیاز جان در جریانن😁😂 )

ولی الان خیلی بهتر از گذشته شده 

مادر پدرمم ....

کلی بگم زندگیم از گذشته تا الان خیلی تغییر کرده 

زندگی قبلانم اصلا بدرد نمیخوره به هیچ عنوان دوست ندارم برگردم عقب

:)

امید چیز قشنگیه فعلا هست امیدوارم از دستش ندم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها خوبین ؟

من امروز رفتم دکتر چکم کرد گفت همه چیز خوبه برای انتقال انشاالله ۵شنبه انتقال میدم.بهم آمپول پروژسترون ،آنوکسا و شیاف پروژسترون داده استرادیول و آسپرین هم که میخوردم ادامه میدم.

فقط من سرما خوردم امروز دیگه خوب شده بودم بیحالی و چیزهای دیگه نداشتم فقط سرفه ام مونده که دکتر گفت اگه سرفه ات تا ۵ شنبه شدید بود ریسک نکنیم و انتقال ندیم

ولی من فکر میکنم تا ۵شنبه سرفه ام خوب بشه دکتر گفت فقط سیتریزین و ادلکلد بخورم روزی دوتا 

چشم عزیزم من اهواز هر جا رفتم گفت نیست خیلی وقته موجود نشده ، حالا دوستان تگر جدیدا تهیه کردن لطف کن ...

منم دزفول هستم عزیزم !

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم به منم تو دوتاش دادم منم نگران بودم ولی شکر خدا ازاد نشد 

ن میخواد ک آزاد بشه . احتمالا اشتباه فهمیدین

۳۶ ساعت قبل از تخمک کشی آمپپل هاش سی جی میدن ب این سینافکت دادن و هاش سی جی نداده . این میخواد ک آزاد بشه ک تخمک کشی انجام بشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من بودم بهاره جان ، ممنون عزیزم ولی تهران نیستم ، ارسال دارن به نظرت ؟ قیمتش رو میدونید 

نمیدونم راستش. شماره اش رو پیدا میکنم تو فاکتورا براتون میفرستم.

قیمتش هم اگر اشتباه نکنم ۲۵۰ تومن بسته ۳۸تاییش

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنونم عزیزم ببین تجربه من میگه اصلا به این چیزا فکر نکن خدا بخواد مثبت بشه میشه نخوادم نمیشه من دو ...

عزیزم مگه دوتا انتقال اولت منفی بودن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
لیوان جان من انتقالی نبودم طبیعی بودم ولی اینقدر درد پریود داشتم و ترشح خونی هم به اندازه یکی دو تا ...

مرسی عزیرم که اومدی گفتی ممنونتم

اینقد زیادبود که مسکن لازم بشی البته من جرات نمیکنم هیچ مسکنی بخورم ولی دردم تاحدیه که اگه قبلا بود مسکن میخوردم

آفرییییین بهت مهم ترین چیزم همینه ک انتظارمون از دیگران پایین بیاد هم خییییلی مهمه و هم خییییلی سخت. ...

قربونت برم عزیزم راستش من به شدت آدم ضعیفی بودم تحمل هیچی رو نداشتم ولی زمونه روی خوش بهم‌نشون نداده و باعث شد که با خیلی از چیزا خودمو سازگار کنم و با خودم حلشون کنم !انشالا که از این به بعد روی خودشو به ماهم نشون بده عزیزم 

مرسی عزیرم که اومدی گفتی ممنونتم اینقد زیادبود که مسکن لازم بشی البته من جرات نمیکنم هیچ مسکنی بخور ...

نه عزیزم من هیچوقت مسکن نمیخورم آخه، مثل درد پریودی شدت و ضعف داره دیگه ، میاد و‌میره، به هیچ وجه حتی استامینوفن ساده را هم که پزشکا مجوز میدن شما نخورید ، سیف باش کلا ❤️❤️

عزیزم شما نشنیدی کسی اقدام طبیعی کنه و باردار بشه باوجود اینکه تو‌سیکل آی وی اف بوده