2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام به شما وعزیزان تاپیک میشه شماها هم نظر بدید من رفتم مام همه چیزو دید و گفت عالیه و تعریف کرد بع ...

یعنی چی چون یه سقط داشتین میگه ضخامتت بالا نمیره ؟ براساس حدس ؟ مگه دارو داده و امتحان کرده ؟ علیرضایی اینو گفته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺 انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭 نمیخوام منفی ف ...

روشن جون درد هممون مثل همه خوبه که میایم اینجا و حرف میزنیمو سبک میشیم 

دنیا دار مکافات هر کسی درد و رنج خودشو داره که ما ازشون بی خبریم

منم حالتام مثل تو همش احساس میکنم پری داره میاد ولی چون شیاف استفاده میکنم جلوشو میگیره ، آدم بدن خودشو میشناسه😔

نبینم حالت بد باشه🥰

امشب دعامو به نیت تو میخونم🤲ختم استغفار حضرت امیرالمومنین

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
روشن جون درد هممون مثل همه خوبه که میایم اینجا و حرف میزنیمو سبک میشیم  دنیا دار مکافات هر کسی ...

میشه اینجا بذارین منم بلد باشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم فاطمه بنظرت پریودام اینجوری شده مشخص میشه 

واقعیتش نمیدونم چون تخصصی هم ک نداریم در این زمینه. ولی ان شاالله که هر چیزی هم باشه مشخص میشه رفع میشه . به این فک کن ک خیالت راحت میشه بعدا نمیگی کاش میرفتم شاید اون حل می کرد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا من رفتم آزمایش دادم الان پرولاکتین یه آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم روز چهارم پریودی بودم ب ...

منم قرار بود امروز برم برا آز پرولاکتین ولی انقدددد خوابم میومد نتونستم ۳ ساعت بیدار بمونم😬 موند برا فردا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺 انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭 نمیخوام منفی ف ...

فاطمه عزیزم چه فکرا که نمیکنی گلم هنوز زوده برا اینهمه ناامیدی جونم هنوز آزمایش ندادی که جلو جلو غم میخوری نگران نباش خدا خیلی هوامونو داره 

منم دیگه شد ۱۲سال هیشکی نمیپرسه تنها تو خونه مردم زنده ام باید بخودمون امید بدیم رو پای خودمون وایستیم 

باید بخودمون تکیه کنیم 

عزیزم انشاالله که بتای تپل مپل اصلا اینجور چیزا فکر نکن 

تو دلیت هم بسپار به صاحب نفسش انشاالله که سالمه و صدای تپیدن قلبش هم میشنوی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم قرار بود امروز برم برا از پرولاکتین ولی انقدددد خوابم میومد نتونستم ۳ ساعت بیدار بمونم😬 موند بر ...

ن من بخودم اینقد فشار آوردم بخوابم حالا نمی‌دونم این اضطراب و استرس چقد رو آزمایش اثر می‌ذاره خدا خودش بخیر کنه اما فاطمه کاش عمل لازم نشم فعلا وضع و اوضاعمون خوب نیست به هر دری میزنم عمل و نرم هی میگم عکس رنگی رفتم دیگه کاش همینو قبول کنه

دخترا من همش سرجمع ۵/۵ساعت تونستم شب بخوابم میترسم رو آزمایش پرولاکتین اثر بذاره🥺🥺🥺

فاطمه جان شرایط خواب شب رو فقط تو نت نوشته من چندین بار هر سری از آزمایشگاه پرسیدم شرایطو هیچ کدوم خواب رو اشاره نکردن. ب شما گفته بودن؟فقط مهم بود ک ۳ ساعت قبل از خواب بیدار شده باشی

استرس نده ب خودت

روشن جون درد هممون مثل همه خوبه که میایم اینجا و حرف میزنیمو سبک میشیم  دنیا دار مکافات هر کسی ...

🥺 چقدر مهربونی شما 

ممنون عزیز دلم

انشالله عوضش برگرده به زندگی خودت ۰💋

تنها چیزی که باعث شده روزنه ی امیدی داشته باشم خرافاتامه😂 یهو دیشب تو اینستا چشمم به فاال روزانه خورد خوندمش خیلی حرفاش خوب و خیر بود :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان شرایط خواب رو فقط تو نت نوشته من چندین بار هر سری از آزمایشگاه پرسیدم شرایطو هیچ کدوم خواب ...

اره تو کاغذ نوشته خواب کافی اما مگه من خوابم میومد به همسرم میگم پاشو ساعت و بردار باطریشو در بیار عین هما تو پایتخت که نقی میگفت🤣🤣حالا باور کن شبای دیگه لشششش میافتم می‌خوابم اصلا به صدا کاری ندارم 

فاطمه عزیزم چه فکرا که نمیکنی گلم هنوز زوده برا اینهمه ناامیدی جونم هنوز آزمایش ندادی که جلو جلو غم ...

💋🥺

قربونت برم عزیزدلم ممنون

آخه یکاری کردم بگم دعوام میکنی🫣

اون باعث شدحالم بد بشه:)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

💋🥺 قربونت برم عزیزدلم ممنون آخه یکاری کردم بگم دعوام میکنی🫣 اون باعث شدحالم بد بشه:)

چه کاری من اصلا اهل دعوا نیستم عزززیزززم😊😊😡😡😡🏹🏹🏹🤺🤺🤺