2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

الهی عزیزدلم  الان اصلا به اینجور چیزا فک نکن شما بهترین هدیه رو از خوده خدا گرفتی 

وقتی حرص میخوری می‌دونی چقدر برا نی نی بده 

من فک میکنم حامله بشم حتی لحظه ای خودم به خاطر این مسائل ناراحت نمیکنم 

الان چیزی که تو‌وجودته از همه چیز مهمتره 

سعی کن آرامش داشته باشی مطمئن باش اینطور مسائل تو خونه همه هست شوهر منم با وجود اینکه پول تو‌حسابش بود فقط یه جعبه شیربنی آورد خونه  رفتیم به مادر خودش سر زدیم هدیه بردیم اما مامان من چون دوره ازمون فقط زنگ زدیم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

عزیزم توبزرگترین هدیه روازخداگرفتی،هدیه بالاترازمادرشدنتم هست برات؟؟؟الان ماهاحاضریم تااخرعمرهیچ هدیه ای نگیریم ازشوهرمون ولی انتقالمون مثبت بشه،چرادنبال سوژه میگردی خودتوناراحت کنی؟؟؟ازت خواهش میکنم بیشترمراقب خودتوتودلیت باش،بخداکه حیفه بجای لذت بردن ازاین دوران داری بکام خودت زهرمیکنی زندگی رو،این جمله خیلی قشنگه(نه،به انتظارکسی/نه انتظارازکسی)اینوملکه ذهنت کن،ماهاخیلی اسون طعم مادرشدنونمیچشیم که اینقدم بچمونوخودمونوحرص بدیم اون بچه طفل معصوم تمام احساس وحالتاتومیفهمه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید 

من دوماهیه که تپش قلب گرفتم رفتم دکتر نوار قلب گرفت داروی متوپرولول تجویز کرد که بهترم ولی یه مدتیه احساس در خفیف طولانی مدت و سنگینی توقلبم دارم 

ازطرفی۱۵ بهمن وارد سیکل ای وی اف میشم 

آیا داروهای ای وی اف برای قلب ضرر داره یا باهم تداخل داره؟

سلام دخترا من رفتم آزمایش دادم الان پرولاکتین یه آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم روز چهارم پریودی بودم بنظرتون درست نشون میده برام دعا کنین ذخیره م خوب باشه 🙏🙏🙏🙏🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من اصفهانم و اوابوست را خودم دارم می‌خورم  دکترم مکسی کر ایکس.پرگمام.وفموبرا داده  ...

دقیقا من از وقتی که اوابوست و استرادیول میخورم تپش قلب دارم و سنگینی در قلبم ، که از داروپزشک پرسیدم گفت اوابوست و استرادیول هر دو ضربان قلب را بالا میبرند ، من چند روز دیگه که رفتم دکتر میخوام بگم پروپانول میتونم استفاده کنم یانه برام بنویسه 

دقیقا من از وقتی که اوابوست و استرادیول میخورم تپش قلب دارم و سنگینی در قلبم ، که از داروپزشک پرسیدم ...

عزیزم منم همینجوری بودم دکترم گفت مشکلی نیست اما حتما از دکترت بپرس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

پانیذ جانم، قربونت بشم میفهمم، ولی بدون که فقط تو نیستی که این شرایطو داری ، عزیزم همسرم برای من حتی گل هم نخرید چون دستش خالیه بدلیل اینکه داره برای مادرشوهرم یه ملکی میسازه😳، حتی من خودم برای هر دو‌مادرها خریدم .

ولی پانیذ جان ببین عزیزم همسرت بیکاره اینو در نظر بگیر انشالله که بزودی یه کار عالی و پردرآمد پیدا میکنه و برات جبران میکنه. 

لطفا به این مسائل پیش پا افتاده گیر نده ، دیروز با همه روزها فرقی نداره که عزیزم ، سال دیگه که ژوژه ات بقلته با همه روزهای مادر سال‌های پیش فرق داره ، پس انشالله سال دیگه برات جبران میکنه عزیزم . 

درباره مادرشوهرت باید بگم که طبیعیه، چون دوبرابر ما زندگی کردن و تجربه دارند عزیزم، چرا خودتو اذیت میکنی، لطفا به روزهایی فکر کن که منتظر بارداری بودی ، قدر ژوژه ات رو بدون آهنگ شاد بزار شاد باش ، به حواشی دقت نکن عزیزدلم❤️❤️🤣🤣💋

دخترا من همش سرجمع ۵/۵ساعت تونستم شب بخوابم میترسم رو آزمایش پرولاکتین اثر بذاره🥺🥺🥺

دوباره میخوای بری پیش انصاری پور  وای پروانه حالا که ال دی مو شروع کردم شوهر من تازه یادش افتا ...

من شنیدم دکتر طرازی ابن سینا خیلی خوبه دوستم بعد پنج بار ای وی اف نا موفق از طرازی نتیجه گرفت

عزیزم همسر منم روز زن چیزی برام نمیخره دستش تنگه نمی‌رسه اما دیروز گفت میرم کل بخرم بیچاره برا اولین بار رفت گل بخره طبیعی خریده بود آورد خیلی قشنگ بود گفتم حیف پول طبیعی خراب میشه برد یه شاخه گل خرید تو این باکس شیشه ای ها اونم خودش پسند نکرد 😂😂😂بعد گفت چون تا حالا نخریدم هیچوقت برا همین بلد نیستم خواستم بگم پیش میاد این موضوع ها زیاد حساس نباش کیییف زندگی و ببر 

یه چی بگم از استرس دارم میمیرم همش میگم شب کم خوابیدم جواب آزمایش پرولاکتین بد در میاد 😅😅😅

دوستان شماها که چند بار پانکچر شدین جنین‌ها رو همش رو کاشتین ؟  یا اینکه تو پانکچر ها به انداز ...

من سه بار پانکچر شدم تا حالا اولیش یه دونه جنین شد که انتقال ندادم دومی ۵ جنین یه پسر انتقال دادم نگرفت سومی ۴ جنین ۳ پسر که انتقال دادم نشد بازم این پانکچر چهارممه و انشاالله اخری