2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام فاطمه جون خوبی چه خبرا فسقلی من چیکار می‌کنه بی بی نزدی که🍳🍳🍳

فداتشم خانمی😍😍

زدم اتفاقا منفی شد :)

نمیدونم چرا خودم یه هاله خیلی ریز میبینم 

دوباره پس‌فردا میزنم تا مطاقبت بدم باهم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم خانمی😍😍 زدم اتفاقا منفی شد :) نمیدونم چرا خودم یه هاله خیلی ریز میبینم  دوباره پس‌ف ...

ای آنا کجایی ببین فاطمه دویست تا ماهی تابه لازمه 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🤣🤣🤣🤣ای خدا این بتای تپل تو یه حالی از این بی بی چکا بگیره دل من خنک بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای آنا کجایی ببین فاطمه دویست تا ماهی تابه لازمه 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🤣🤣🤣🤣ای خدا این بتای تپل تو یه ح ...

😇😁

نیتم خیره بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😇😁 نیتم خیره بخدا

آنا نیتش خیلی خیرتره 😅😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر دو منفی شد دوستم بعد دوتا پریودی رفت دوباره انتقال داد 

الان زنگ زده میگه لک دیده و کلی گریه میکنم که اینبارم نشد به نظرتون چی بگم برا دلگرمیش 

من بهش گفتم الان یه شیاف بزار و استراحت کن پا نشو 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر د ...

عزیزم دکتر به من گفت هرموقع بعد از ۳ روز لک دیدم زنگ بزنم به خودشون

کاش دوستتون زنگ میزد مرکز یا دکترش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر د ...

عزیزم بهترین کارو کردی اما بازم اگه دسترسی به دکترش داره مطرح کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بهترین کارو کردی اما بازم اگه دسترسی به دکترش داره مطرح کنه.... 

میگه زنگ زدم جواب نداده میگه می‌خوام یه پروژسترون هم اضافه بزنم بهش گفتم شیاف بهتره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم دکتر به من گفت هرموقع بعد از ۳ روز لک دیدم زنگ بزنم به خودشون کاش دوستتون زنگ میزد مرکز یا دک ...

میگه زنگ میزنم بر نمیداره

خوب شاید برا لانه گزینی باشه

منم همینو بهش گفتم برا دگرمی

اما لانه گزینی که برا سه روزه اوله

میگه زنگ زدم جواب نداده میگه می‌خوام یه پروژسترون هم اضافه بزنم بهش گفتم شیاف بهتره 

نه عزیزم.... 

برا لک نهایت یه شیاف.... 

من خودمم تو انتقال سوم که + شدم روز 11-12 لک دیدم... 

فقط دکترم روزانه یه شیاف اضافه کرد.... 

یکی دو روزه لک قطع شد... 

وروجکها بعدها که دیگه لک بینی قطع شد شیافم قطع کردن و همچنان فقط دو تا آمپول رو داشتم.... 

تا اینکه بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم اون دفعه دو تا شیاف هر 12 ساعا به دو تا آمپولم اضافه کرد.... 

یعنی برا لک واقعا یه دونه کافیه.... 

باید جا برا شرایط بدتر باشه.... 

نمیشه یهویی برا لک این همه پروژسترون اضافه کرد... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همینو بهش گفتم برا دگرمی اما لانه گزینی که برا سه روزه اوله

نه عزیزم برا سه روز اول نیست.... 

اتفاقا به ندرت سه روز اوله.... 

ببین مثلا برا سه روزه روز ۷ انتقال لانه گزینی کامل میشود.... 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection