2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
پس اثرش زوداز بدن شما رفته والله من روز ۵ و شیشم هاله محو داشت انشالله خدا دلتو شاد کنه به حق علی&nb ...

ربطی به بیبی چکم نداره؟

رو خود کارتنش نوشته ۹۹٪  جواب درست

منظورم بابت تشخیص امپول 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

atefe9907@ @ atefe9907 @atefe9907 @atefe9907     سلام عزیز ...

مهتاب جان عزیزدلم ممنون. انشالله خدا صدبرابر این مهربونی و خوش قلبیتو برگردونه به زندگیت و خانم فاطمه زهرا به حق این روز عزیز بالاسر زندگیتون باشه و هیچ وقت گره توو زندگیتون نباشه عزیزم. من خداروشکر الحمدالله لطف خدا شامل حالم شد و باردارم. ممنون عزیزم 🌹 🌹 🌹 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  

سلام بچه ها من امروز روز دوم انتقال جنینمه،گلوم به شدت میخاره و سرفه های وحشتناکی میکنم دیگه دارم دیوونه میشم یک دقیقه هم خارش گلوم قطع نمیشه انگار حساسیته یک ماه پیش سرما خوردم خوب شدم حالا سرفه هاش هنوز باهامه،از دیروز که انتقال دادم خیلی شدید تر شده کسی راهکاری داره چکار کنم قطع شه،خیلی نگرانم ک با این سرفه ها اتفاقی بیفته

دوستان عزیزی که آزمایش قند خون رو انجام دادید، بهارک جون، گونشم، پشمالو و ... قند یکساعته شما یادتون ...

عزیزم ما واحدهامون بر اساس مسلس مول بر لیتره فکر کنم برا شما مثل ایرانه

مال من ۶میلی مول بر لیتر بود که بالای نه نوشته دیابت بارداریه 

فکر ۶میلی مول حدود ۱۰۷ اینا بشه

عزیزم ما واحدهامون بر اساس مسلس مول بر لیتره فکر کنم برا شما مثل ایرانه مال من ۶میلی مول بر لیتر بو ...

ممنون عزیزم که جواب دادی، این واسه تست قند سه ساعته بود، یعنی با ۱۰۰ گرم گلوکز؟

از شما تست کوچیک هم گرفتند؟ یعنی با ۵۰ گرم گلوکز و فقط یکساعته؟

سلام بچه ها من امروز روز دوم انتقال جنینمه،گلوم به شدت میخاره و سرفه های وحشتناکی میکنم دیگه دارم دی ...

آب نمک غر غره کن آب پرتقال بخور 

حتما آب لیمو ترش رو بگیر بخوربعدش چیزی نخور  بزار رو گلوت بمونه دور گلوت رو با شال بپیچ خیلی اثر داره تغذیه ات رو خوب کن زود زود غذای پروتئین دار بخور  روغن زیتون گلوت ترمیم میشه خوب میشی

آب نمک ک برام تاثیری نداشت،شربت دیفن هیدرامین ضرر نداره برام؟

نه اگه فقط غرغره کنی ضرر نداره منم قبل انتقال مریض شدم  شرایطم رو به دکتر گفتم طبق شرایطم برام نوشت منم مرتب غرغره میکردم خوب شدم ولی از پروتیین غافل نشو چون آزیترومایسین بافت پروتیین بین عفونت هار و از بین میبره  برای همینم پروتین طبیعی  بخوری مثه آزیترومایسین عمل میکنه فاصله میندازه بین عفونتها و زوتر بدنت رو ترمیم میکنه  واسه این بود که موقع کرونا همش میگفتن سفیده تخم مرغ بخورید. با روغن زیتون هم گلوت رو چرب کن وبا شال بپیچون

نه اگه فقط غرغره کنی ضرر نداره منم قبل انتقال مریض شدم  شرایطم رو به دکتر گفتم طبق شرایطم برام ...

از دیروز ک انتقال دادم خیلی سرفه های شدیدی میکنم نگرانم ک مثبت نشم دیگه

از دیروز ک انتقال دادم خیلی سرفه های شدیدی میکنم نگرانم ک مثبت نشم دیگه

نگران نباش فردایی روشن میگه وقت انتقال اینقد بد سرفه کرده که نگو دکترش گفته نگران نباشه ولی به خودت برس  یکی بمن گفت موقع انتقال فقط باید زود زود به بدنت انرژی برسونی که صرف  لانه گزینی بشه من الان هر یکساعت یبار یه چیزی که کالری خوب داره و زود هضمه میخورم اینقدر مهمه که بعد انتقال بهم گفت غذاهای سنگین و دیر هضم نخور که انرژی بدنت صرف هضم نشه صرف جنین و لانه گزینی بشه 

ماکارونی و جوجه کباب  زرشک پلو ولی زعفران وزرشکش رو حذف کن  و ماهی بعد هر غذا یه تیکه شیرینی یا ژله بخور که به هضم غذات کمک کنه آخه خوده پروسه هضم از بدن انرژی سلب میکنه