2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
ان شالله ک مثبت میشه هنوز زوده ک زدی دو روز دیگه بازم بزن من ب دلم روشنه ک مثبت میشی ب امید خدا

قربونت عزیزکم

ممنون🫂🦋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره عزیزم یه عکس رنگی ندارن نوار قلب ساده همه رو میفرستن جایی که خودشون میخوان برایه عکس رفتیم شوهرم ...

آره خوب حق داری منم اینجوری احساس خوبی ندارم .حتما درصدی بابت ارجاع هاشون میگیرن .ان شاالله تو ابن سینا بهترینها برات رقم بخوره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا عجب گرفتاری شدم ، همسرم نیست،  یه شهر دیگه هست روز شنبه باید برم‌تازه تکلیف مشخص بشه کی ...

🤪🤐 ۵ روزخوب نیست نهایت ۲تا سه روز.اینجوری اسپرم با کیفیتتری دارن .ان شاالله یه جوری حلش میکنین .الان چه داروهایی توی سیکل دارین .کدوم مرکز هستین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خب فردا میزنم ولی هاله ی امپول بعد چند دقیقه میوفته که متوجه بشم 🤔 خخخ یکی نبود بگه تو که آمپو ...

اگه بارداری رو بخواد نشون بده همون اولش )

( نهایت تا ۲ دقیقه ) یه هاله حتی کمرنگ میوفته ، به هاله ای که بعد مثلا ۱۰ دقیقه میوفته اعتماد نکن برای دارو هاست . حتی اگه هاله نیوفتاد نشونه اش این نیست که باردار نیستی . چون هورمون هنوز اینقدر زیاد نیست که بی بی نشون بده ، بازم چند روز دیگه تکرار کن . 

من خاتم بودم پیش دکتر رحمان پور.‌واقعا راضی بودم. خود دکتر معاینه و پانکچر و انتقال رو انجام میده

منم بهمن همه کار با خود دکترم بود ولی الان که رویان میرم بصورت گروهی هست و الزاما خود دکترم همه کار رو انجام نمیده هر دکتری که بود انجام میده .اینو خیلی دوست ندارم ولی دیگه پناه برخدا ادامه میدم ببینم چی میشه 

سلام سلام به همه مامانای گل تاپیک  چه مامانای گذشته،چه مامانای آینده،روزتون مبارک😍😘❤️ انشاالل ...

فقط بخواب ، بزار سیستم ایمنی بدن کارش رو بکنه . انشا ال... که تا دو سه روز دیگه کامل روبراهی . 

سلام به همگی 

دوستای مهربون و عزیزم روز زن و روز مادر رو به همگی شما تبریک میگم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 و یقین دارم که سال دیگه همسراتون براتون دوتا کادو میگیرن هم برای روز زن و هم برای روز مادر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

منم بهمن همه کار با خود دکترم بود ولی الان که رویان میرم بصورت گروهی هست و الزاما خود دکترم همه کار ...

منم دوست ندارم. انگار هر کس یه مدل تشخیص برا خودش میده.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها یه سوال 

الان یکهفته هست استرادیول را شروع کردم ، دکتر آ اس آ نداده باهاش نمیدونم چرا ، چند روزه تپش قلبم بالاست و احساس میکنم قلبم درد میکنه و میگیره 

بنظرتون فردا برم دکتر بپرسم نیاز هست آ اس آ بخورم یانه؟ 

کسی بوده بدون آسپرین، استرادیول داشته باشه