2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
اگه بدونی چقدر دلم میخواد بخوابم. خوابم نمیبره. دیشب به زور ۲ خوابم برد ۵ بیدار شدم. تازه تو اون ۳سا ...

من که شبا واسه خوابیدن لحظه شماری میکنم پریشب مامانم گفت یه سر میام ببینمت ساعت 9شد نیومد منم هی غر میزدم که مثلا اینقد دیر میاد من کی بخوابم اخه من توی روز اصلا نمیخوابم8ونیم صب واسه دارو بلند میشم دیگه حتما صبونه  میخورم یکساعت بعدش شیر ونشاسته یکساعت بعد میان وعده پشت سرش ژله بعدش دارو بعدش نهار دیگه........تا شب همین جوری ام هیچ چی رو هم با هم نمیخورم که خیالم راحت شه بلند نشم هر کدوم رو جدا جدا که وقتم بگذره بعد ظهر هم آمپولام را و خودم یاد گرفتم میزنم نماز اینام رو میخونم و دیگه شام که بخورم همش دلم میخواد برم بخوابم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انشالا😍

وای به به. چند بهمن؟؟؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اا پس منصرف شدی از مام 

اره عزیزم خیلی چیزاشون تو خودشون نیست بعد گویا دسته دسته شدن جنین شناس علیرضایی ولاهوتیه یکیه بعد برایه منتظری یکی دیگس عملاشونو خودشون انجام نمیدن از این هرکی هرکی خوشم نیومد بعد چند نفریم تعیین جنسیت جواب نگرفتن ولی اکثر تعیین جنسیتای اینجا برایه ابن سینا مثبتم شدن اصلااااا خوشم نیومدو باهاشون راحت نیستم دکترمو عوض کنم از مرکزم و جنین شناسش راضیم

کجاس منم ببینم

عزیزم پاکش کردم 

هرموقع همزمان آنلاین بودیم بگو بزارم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من که شبا واسه خوابیدن لحظه شماری میکنم پریشب مامانم گفت یه سر میام ببینمت ساعت 9شد نیومد منم هی غر ...

ماشاالله چقدر میخوری🤣

من فقط سه وعده اصلی رو میخورم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم توصیه می کنم روز دوم یا سوم پریود آزمایش fsh, lh , amh رو بدی. 

فردا میرم میگم اونا رو هم انجام بدن اگه بگم خودشون انجام میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامم عزیزدلم خوبی؟ من بی معزفتو ببخش بخدا دلم تنگ بود ولی ازافسردگی حتی حال خودمم نداشتم حال هیچ کا ...

نه مهربون جان این حرفا ‌چیه عزیزم ،ما هم دلمون تنگ شده بود 

مهربون‌ جان دکترای تبریز ولش کن اینا هر کاری رو ‌که بلد نباشن میندازن گردن مریض ، ذخیره ۱ کم نیست که هیچ ‌برای ای وی اف خیلی هم‌ خوبه، خوب تخمدانات کوچیک ‌باشه کلا ذخیره کمتر از ۲ توی سونو تخمدان کوچیک دیده میشه ولی به این‌ معنی نیست نتونی پانکچر کنی ،اگه هزینه اشو‌ داری درمانتو ‌ول نکن ،تبریز هم برای درمان نیا ،تو که این همه مسافت میای و میری یه جای بهتر برو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
توکل بخدا ان شاالله که جواب میگیرین .بله خداروشکر رحمتون اماده باروری هست ان شاالله تعداد تخمک خوبی ...

ممنون رادیس جان عزیزم، انشالله همینطور باشه که میگی عزیزدلم🙏🙏 محتاجم به دعاتون ، الهی که بحق این شب عزیز برای شما هم بهترینها اتفاق بیفته🙏🙏❤️❤️❤️💋💋💋

سلام عزیزم .خوبی ..ماهم همینطور 🥰 منم انتقال اخرم منفی شدم و روز از نو و روزی از نو ..ناامید نباش م ...

دقیقا رادیس جان درست میگی ، پیاده روی تند حداقل یکساعت سه روز در هفته ، خیلی جواب میده حتی وزن کم هم نشه خونرسانی به رحم و کل بدن بیشتر میشه و بدن آماده تر میشه ❤️