2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
نه موهام تا ارنجم هست، تازه قبل از انتقال رفتم کوتاه کردم تا جای کمرم تقریبا بود.  من سریع میش ...

من با آب سرد اگه خودمو بشورم سرما میخورم 🥺 بدنم ضعیفه مقاومت نداره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاءالله بارداری به حق فاطمه زهرا س . ان شاءالله همه انتقالی های گروه باردار باشند به حق فاطمه زه ...

😍💋

مررسی مهربون بانو

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوباره خوابم برد الان بیدار شدم گوشیم زنگ خورد یعنی 😆 ولی شب بد خداب میشم

ظاهرا پروژسترون خواب آوره.

ولی من سیستم بدنم اینه که باید در روز خسته بشم تا شب خوابم ببره. این هفته همش در حال استراحتم، اصلا کرخت شدم نه حوصله درسمم دارم نه حوصله کارم رو. ولی هیچ کاری نمیکنم بدنم خسته نمیشه بعد شب و روز بیخواب میشم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
😍  انشالله هرچی دوست داری باشه من خودم عاشق دخترم ، چون شیرین زبونه ، لباساش با تنوع بالا ...

ممنون عزیزم 

من همش با خودم حرف میزنم 

خودم دختر خیییییییلی دوست دارم 

اما توکل برخدا، هر چی که خیر و صلاح و عاقبت به خیر ما و بچه هامون هست. 

حقیقتا من چون خیلی اذیت شدم ، و خانواده شوهر و یا جامعه، یک روز با اشک و دعا از خدا و امامی خواستم دختر نده، چون دوست نداشتم رنج بکشه تو این جامعه و اگرخدای نکرده خانواده شوهرش بد باشند. از طرفی میگفتم سنم بالاست موقع ازدواجش من پیر میشم ، نمیتونم تو جهیزیه یا ... کمکش کنم تنها باشه و غصه بخوره. 

اما این روزها دلم بازم دختر میخواد، به خدا حرف میزنم بعد میگم من نمیدونم چی خوبه ، خودت بهتر میدونی 

اما یک واقعیت که از بچگی فرزند دختر دوست داشتم. اما مثل اینکه نی نیم پسره. بازم خداروهزاربار شکر 

سلاممم .ان شااءالله باخبرهای خوش میایی😍

سلام رز رز 

چکار میکنی؟

انتقال بعدیت کی هست ؟

ان شاءالله این بار جنینت میچسبه به رحمت، بتای عالی داشته باشی . و اشک شوق بریزی اون لحظه . الهی آمین یا رب العالمین.  

قربونت عزیزم .ن والله فعلا که هیج کاری نکردم ولی دوست دارم برم مام  فقط حواست باشه خواستی الن ...

حتما عزیزم ، بنظرم هر تصمیمی میگیری حتما زود اقدام کن عزیزدلم ایشالله که بهترینها نصیبت میشه❤️❤️

سلام رز رز  چکار میکنی؟ انتقال بعدیت کی هست ؟ ان شاءالله این بار جنینت میچسبه به رحمت، بتای ...

سلام عزیزدلم خوبی .سلامتی

عزیزم واسه 24بهمن عمل هیستروسکوپی دارم 

دیگه نمیدونم انتقال بعدیم کی باشه

فدات خوشگلم قربونت بشم

الهی همگی دامنشون سبزبشه

حتما عزیزم ، بنظرم هر تصمیمی میگیری حتما زود اقدام کن عزیزدلم ایشالله که بهترینها نصیبت میشه❤️❤️

مرسی قربونت برم

همچنین خودت 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون رادیس جون. نه، فقط همون آسپرین رو دارم. بعید میدونم اینجا راحت آمپول بدند. فعلا گفتند هر دو هف ...

اره خیلی انجا سخت دارو میدن ان شاالله که نیازی به داروی بیشتر هم نداشته باشی و بدون مشکل صحیح و سلامت دختر نازتون رو بغل کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه رادیس جان ، از اون موقع اصلا دکتر رو ندیدم ، چند روز دیگه پریود میشم میرم پیشش دوباره ازش میپرسم ...

توکل بخدا ان شاالله که جواب میگیرین .بله خداروشکر رحمتون اماده باروری هست ان شاالله تعداد تخمک خوبی داشته باشین و با اولین انتقال دوباره مادر بشین و جای خالی نی نی از دست رفتتون بزودی زود پر بشه 🤲🤲 واقعا هم رفت و آمد سخته .خودم من از کرج میرم تهران سختمه دیگه مسیر دورتر سختی بیشتره 🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزدلم خوبی .سلامتی عزیزم واسه 24بهمن عمل هیستروسکوپی دارم  دیگه نمیدونم انتقال بعدیم ک ...

الحمدالله 

ان شاءالله بسلامتی 

منم هیستروسکوپی انجام دادم، پولیپ داشتم برداشتن. 

احتمالا یک ماه بعد.

برای من یک ماه و نیم بعد شد، ضخامت رحم به عدد مورد نظرشون برسه وقت انتقال میدند. 

سلامت باشی عزیزم 

ان شاءالله.