2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
اره خواهری مشکل ضخامت دارم اما وقتی دکتر تو روم میگه فقط خراش آندومتر چه فایده داره وقتی برای میوم ه ...

نمیشه پیش یه دکتر متخصص در زمینه هیسترو و میوم بری که هم میوم ها رو برداره و هم خراش بده؟ آخه هر دکتری هم تبحر توی خارج کردن میوم نداره

دوستان من تابه امروز ۱۷تا ال دی خوردم که الان لک دیدم چیکارکنم نگرانم؟ کسي بوده مثل من باشه 

عزیزم منم ال دی میخورم از روز سیزده لکه بینی دارم رفتم دکترم گفت اصلا مهم نیست ال دی تا اخر ادامه بده انگار داروها خیلی بی خود شدن☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیززززم  پس،طبیعی مامان شده بودی،چقدشیرین ودلچسب😍😍الهیکه قسمت ارزومنداش بشه🙏🙏گفتم ای خ ...

قربونت برم،الهی آمین🙂مرکزی ک من میرم روز ۱۴منفی بشه اعتقاد ب تکرار نداره

ن بابا انصراف نده..ما ک انتقال دادیم بیمارستان ی سرویس فرنگی نذاشت تو دسشویی سمت اتاق عمل...ولی خدار ...

خیلی تعجب کردم. 

کدام بیمارستان ؟ دولتی یا خصوصی؟

کدام شهر؟

فکر کنم الان تو سیکل انتقال هستی و منتظر آزمایش که ان شاءالله جواب آزت مثبت بشه با یه بتای عالی.

بهاره پدرم  در اومده صبح تا ظهر خیلی خوابم میاد  ولی شب خوابم نمیبره. دیروز خودمو جری ...

منم از بی خوابی دارم اذیت میشم. شبا از ۱۱ میرم تو رختخواب تا ۲ خوابم نمیبره. فاصله ۲تا ۵ هم چندبار بیدار میشم. امروز از ۵ بیدارم تا الان.🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
روش شانگهای رو دیگه با دکترتون مطرح نکردی؟

نه رادیس جان ، از اون موقع اصلا دکتر رو ندیدم ، چند روز دیگه پریود میشم میرم پیشش دوباره ازش میپرسم ، گرچه سری پیش ماماش گفت شانگهای جواب نمیده!! و روش خوبی نیست 😳😳

به همسرم دوباره گفتم که بریم مام گفت یکبار اینجا امتحان کنیم و میگه مطمئنم جواب میده چون یکبار باردار شدی!! میگم باباجان مساله اینه مه اصلا شاید جنینی تشکیل نشه بعد پانکچر ، متاسفانه نمیخواد متوجه بشه.

منم دیگه گفتم ایشالله بهترین ها اتفاق میفته و قبول کردم☹️

سلام. برای چه کاری؟

سونو که میرم و اینکه یک جوریه مو روی پا یا زیر بغل

بدنم نسبت به قبل پرموتر شده که تو اینترنت نوشته بدلیل هورمون هاست. 

چند روز پیش میخواستم پیراهن بپوشم با پای مودار جالب نیست دیگه، با جیلت زدم .

😆😆😆 اگه به من باشه که زودتر میرم آزمایش میدم آخه یکی از آرزوهام بود شوهرم رو غافلگیر کنم&nbs ...

وایییییی چه قشنگ گفتی یه لحظه خودمو تو اون حال تصور کردم ناخداگاه دیدم نیشم تا بنا گوش بازه منم این کارو میکنم اگه قسمت بشه فقط جعبشو میخوام چون سره سقط قبلیم لباس گرفتم دارمش 

حرفت درسته عزیزم. داروهای خارجی شرایط نگهداریشون درست رعایت نمیشه ولی دکتر لاهوتی میگفت که چون مشاب ...

ممنون که گفتی عزیزم ، پس به ظهیری میگم حتما النوا بده، الهی که بزودی خبر خوش بدی آستاره جون، کاری انجام ندادی عزیزم؟

😆😆😆 اگه به من باشه که زودتر میرم آزمایش میدم آخه یکی از آرزوهام بود شوهرم رو غافلگیر کنم&nbs ...

منم با انصاری پور باز نوبت گرفتم اصلا از مام خوشم نیومد همون ابن سینا میخوام ادامه بدم اونجا یه عمل لاپارسکوپی بخوایی بشی یا هیسترو میفرستنت دکتر دیگه من از این کار گروهیشون خوشم نیومد مرکز با اون همه تبلیغات یه عکس رنگی ونوار قلب ساده نداره ولی خدایی ابن سینا همه چیش کامله من هیسترومم خود دکتر کرد به امید خدا برایه سوم نوبت گرفتم شما مثبت بشید برایه منم روضنه ی امیدیه

وای بووووو من بو اذیتم میکنه. هنوز که روز ۷ انتقالم ولی یا دارم عق میزنم یا دل و روده ام داره میپیچ ...

خیلی خوبه مبارکه بارداری. حس بویایی خیلی قوی میشه توبارداری

.اللهم صل علی محمدوال محمد.