2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
از الان استرس گرفتم

کامل درکت میکنم من خودم هر وقت میرم دکتر نزدیکه که سکته ی رو بزنم ولی استرس ما کاری رو درست نمیکنه پس آروم باش؛  همه چی خوب پیش میره اتفاقا هیسترو انجام بدی خیالت راحتتره رحم کامل بررسی میکنند 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من سوپ میخوردم اونم سوپ حاضری از رستوران کباب هم از رستوران  مرغ همسرم درست میکرد قرمه سبزی& ...

پانیذ جون تخم مرغ عسلی ضرر نداره، تخم مرغ خام ضرر داره. میگن نخورید به خاطر باکتری و یا انگل هایی که ممکنه وارد بدن بشند و بیماری ایجاد کنند، مثل توکسوپلاسموز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دلسا شما هنوز باردار نشدی انشالله که الان مامان شده باشی من قبلا که عضو نی نی سایت نبودم همینجو ...

سلام عزیزم نه هنوز...طبیعی نشد باردار بشم..‌دیگه مجبور شدم آی وی اف کنم...خدا از زبونت بشنوه..محتاج دعام...

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
بارداری حتما. منم انتقال دادم پادردولرزداشتم. یادش بخیر

وااای منم الان لای پتوم پیش بخاری ولی خیلی سردمه...لرز میکنم

از شما مثبت شد؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
من انتقال دادم روزی بیست با عطسه میکردم اینم یه نشونه بارداریه

خدا از دهنت بشنوه🥺🤲 آخه فقط عطسه نیست امشب سرفه ام اضافه شده صدام گرفته😔شما خارش گلو و آبریزش و سرفه ام داشتی؟

مامانی شدی. التماس دعا. کاملادرکت میکنم منم همین نشانه هاراداشتم. 

ای  جان میشه دقیق تر بگید علایمتون چیا بود مطاقبت بدم با خودم؟

😍😍😍😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم مگه مشکلت چیه ؟مثل من مشکل ضخامت داری؟

نه من دیواره رحمم نازک ، اندازشم کوچیک

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

سلام به همگی 

دوستان یه سوالی دارم کسی جوابشو میدونه

شیاف واژینال که استفاده میکنم روزی دوبار 

الان احساس میکنم داخل واژنم یه برآمدگی یا مثل یه توپ که راحت نمیتونم شیافمو بزارم تا حالا کسی اینطوری بوده؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خدا از دهنت بشنوه🥺🤲 آخه فقط عطسه نیست امشب سرفه ام اضافه شده صدام گرفته😔شما خارش گلو و آبریزش و س ...

/:

منم انگار علایم سرما خوردگی دارم

من ایمنی بدنم ضعیفه زود مریض میشم دیر خوب میشم

گلوم درد میکنه 

😟

نکنه دوباره سمی کردن آب لوله کشی هارو؟؟

شما کجا ساکن هستید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی  دوستان یه سوالی دارم کسی جوابشو میدونه شیاف واژینال که استفاده میکنم روزی دوبار ...

من برامدگی ندارم

ولی انگار واژنمم خشک شده دیگه چیزی توش نمیره 

منم موقع شیاف خیلی اذیت میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=267940050]منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین ...

من قبل این دکتر پیشیکی دیگه تو مرکز ناباروری شهرمون رفتم که اون گفت دوفاستون از۲۰ پریود که من دیگه پیشش نرفتم ولی این گفت استرادیول امروز هم مجدد پول ویزیت دادم که بگم‌من فیبروکیستیک سینه دارم که گفت ایرادی ندارد استرادیول را بخور وخواستم داروی خارجی بده که مقاومت کرد و گفت روز اول یا دوم پریود بیا مثلاً میخواستم برام دارو را بنویسه که زودتر برم تهیه کنم که نشد

کامل درکت میکنم من خودم هر وقت میرم دکتر نزدیکه که سکته ی رو بزنم ولی استرس ما کاری رو درست نمیکنه پ ...

اخه من گفتم بهش آندومتر و بررسی می‌کنین که چرا ضخامتش نمیره بالا گفت ن 

گفتم کاری برا میوم هام میکنین گفت ن

گفت فقط آندومترتو خراش می‌دیم الان میگم هزینه اضافی میشه برام ۲میخواد برا خودش ۳هم باید بیمارستان بدم برا یه خراش 

بعد من تازه رفتم عکس رنگی و لوله هام باز بودن موندم برم هیسترو یا نه تو نت میخونم برا بعضیا چسبندگی میاره میترسم بعد نباید عفونت داشته باشی چون گاز و وارد میکنن ممکنه عفونت پخش بشه بدنت خیلی میترسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏