2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
مال من کلا از اول انتقالم نه متورمه نه دردناک😐

پس من چقد الکی دلمو به این علائم خوش کردم

باز وقتی از بین رفته کلی گریه و زاری 🤦🏻‍♀️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم حتی اگر دیابت بارداری باشه با دارو قابل کنترله استرس نداشته باش باران جان

سلام مهتاب جون، ممنون دوست مهربون که جواب دادی. الان هم روزی یکی متفورمین میخورم ولی به دکترم بارها گفتم که رژیم بگیرم میگه نه به صلاح نیست. من خودم فکر میکردم این متفورمین خودش کمک کننده است، حالا چندساعت پیش که از مطب زنگ زدند و گفتند برم واسه آزمایش مجدد اعصابم بهم ریخته. نمیخوام خدا نکرده کارم به انسولین بکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهارک جون دکترم یه استدلال دیگه هم بار آخر که بهش گفتم رژیم بگیرم، برام آورد. میگه چون خونرسانی جفت ...

دکتر نوین دکتر غدد هست که تو ابن سینا کار میکنه میگن کارش خوبه اینجا معرفیش کردن و غیرحضوری ویزیت میکنه منم بخاطر تیرویید تو بارداری غیرحضوری تحت نظرش بودم

اگر خواستی بهش پیام بده  و شرایطت رو بگو ببین چی میگه

تو گوگل جستجو کنی شماره ش رو میاره

کاش از اول بارداریت میتونستی بیای ایران

چقدر این مدت دکترها حرصت دادن🫤😉

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بهارک جون دکترم یه استدلال دیگه هم بار آخر که بهش گفتم رژیم بگیرم، برام آورد. میگه چون خونرسانی جفت ...

سلام عزیزم 

کلا قندو شکرو کربوهیدراتو حذف کن ، تعداد دفعاتت زیاد ولی مقدار غذات کم . میوه و سبزیجات زیاد بخور که جلوی اشتهاتو بگیره ، اگه بتونی سرتایم صبحانه ناهار شام بخوری و تو میان وعده هاتم میوه عالیه 

رژیم گرفتن باید از روی اصول باشه 

چیزی که میدونی برای بدنت ضرر داره به هیچ وجه نخور 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام مهتاب جون، ممنون دوست مهربون که جواب دادی. الان هم روزی یکی متفورمین میخورم ولی به دکترم بارها ...

عزیزم خدا نکرده کارت به انسولین هم بکشه برای حفظ سلامتی خودت و نی نی هست و راه درمانی که با توجه به شرایط برات در نظر گرفتن

مهم همینه و تو هم دغدغه سلامتی نی نی رو داری پس هرچه شد با دستور پزشکت جلو برو ان شاء الله همه چیز خوب پیش میره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
پس من چقد الکی دلمو به این علائم خوش کردم باز وقتی از بین رفته کلی گریه و زاری 🤦🏻‍♀️

بیخیال بابا. علائم الکیه. مهم آخرش همون آزمایشه.

من شبا که خوابم نمیبره تو نی نی سایت میچرخم. اکثر اونایی که مثبتن علائم خاصی نداشتن. ما از بس دارو مصرف می کنیم هزارتا واکنش نشون میده بدنمون. خودت رو سرگرم یه کاری کن که بیخبال این چند روز باقیمانده بشی.

من که الان نشستم پای کامپیوتر سر کارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه بابا من لاغرم. ۱۵۸ قدمه وزنم ۵۳-۵۴

اخی چقدر خوبی تو😍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزمزمه جنین کامپکت که بهترین جنین هست 🙄 برای منم دو تا کامپکت انتقال دادن 

جدی میگی😍😍😍😍😍

وای خدا چقدر خوشحال شدم گفتی بهم

آخه روز انتقال قرار بود ۳ تا انتقال بدم 

۲تاش از بین رفت یکی موند

و اینکه گرید جنین هام ۱۰ تا آ  دوتا ب بود 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکتر نوین دکتر غدد هست که تو ابن سینا کار میکنه میگن کارش خوبه اینجا معرفیش کردن و غیرحضوری ویزیت می ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. من هم مشکل تیروئید دارم، اونوقت دکترم اول که مقاومت میکرد تیروئید رو آزمایش بگیره و بعدش که گفتم بابا من خود ایمنی هاشیماتو دارم، یه بار آزمایش خون گرفت اون هم هفته ۱۰ بارداری، بعدش هم گفت نرماله و دیگه نیاز نیست ازمایش بدی🤦‍♀️🤦‍♀️. در صورتی که توی بیمارستان زنان بهم گفتند باید ماهی یه بار آزمایش بدم😶

جدی میگی😍😍😍😍😍 وای خدا چقدر خوشحال شدم گفتی بهم آخه روز انتقال قرار بود ۳ تا انتقال بدم&nbs ...

چقدر گریدشون باکلاسه. احسنت👏

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم  کلا قندو شکرو کربوهیدراتو حذف کن ، تعداد دفعاتت زیاد ولی مقدار غذات کم . میوه و سب ...

ممنون شیوا جون. این نکات که نوشتی رو تقریبا از اول بارداری سعی کردم رعایت کنم. حتی شام رو در دیرترین حالت بین ۷ تا ۷:۳۰ عصر میخورم. گاهی اوقات خیلی گرسنه ام میشه یه خیار برمیدارم و میخورم که حجم معده رو پر کنه. تنها چیزی که حذف نکردم اینه که گاهی با صبحانه، یه کوچولو از مربا به که خودم درست کردم میخورم ولی چون بعد صبحانه متفورمین میخورم خیالم کمی راحته

نه انشاءالله که شما مثبت میشی به امیدخدا. بله خیلی عوارض داره واقعا بدنمون دیگه کشش نداره کاشکی خدا ...

انشاالله عزیزم برام دعا کن،سرمای بدی خوردم دائم عطسه های وحشتناک میکنم،خیلی ناراحتم چون عطسه ها باعث میشه به زیر دلم فشار میاد😔 من بعد از پانکچر عمل هیسترسکوپی کردم بعد از اون اینجوری تپش قلب گرفتم،همزمان معده دردم داشتم رفتم دکتر برای معدم دارو گرفتم،خودم شبا چای و عسل و زنجبیل میخوردم کم کم بهتر شد،دوباره از روز دوم انتقالم شروع شده،کلافه ام