2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دوباره رفتم بغلش دوباره گریم گرفت🫢😂 تا نخوابم آروم نمیشم چون بغضم خالی نشده فکر کنم مامان دوت ...

نخودیای خاله رو تو خیلی اذیت میکنیا یادم نمیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره بخدا دیگه جا ندارم شوهرم میگه همین روزاس ک آب میخوری از همه طرفت بزنه بیرون    

باز میدونی نی نی داری تحملشون راحت میشه.

ان شاالله زایمان راحتی هم داشته باشی🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ.منم روم نمیشه..امروز گفتم چرا ابمیوه پرتقال گرفتی..گفت وای چکار کنم از درخواستات ک تمومی ندارن. ...

وای منم

حالا من آبمیوه طبیعی میخورم 

پاکتی ها رو دکترم گفت نخور .

ولی شیر زیاد میخره واسم 😋 زودم تموم میشه لعنتی برکت نداره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم انشاالله خیره خودت ناراحت نکن امشب منم خیلی گریه کردم خیر سرم سالگرد عقدم بودم کلا پریود شدم ا ...

ممنونم عزیزم

کاش میشد بزنیمش😂😂😂واقعا نصفش کنیم😂😂😂

حالا فکر کن من جواب ازمایشم رو گرفتم منفی ،یکی از اشناهای ما باردار شده ناخواسته و کل خونوادش ناراحتن ،چرااااا،چون تازه یک ماهه عروسی کرده

یعنییییی دلم میخواد برم بکشمشون😡😡😡

قربون حکمت خدای بزرگ برم من😔

خدایا فقط خودت صبرمون بده صبرمون رو زیاد کن لطفااااااا

میدونی منم هر لحظه منتظر معجزه هستم 

اینسری قبل انتقال با هزار بدبختیی رفتم مشهد ،خدمت امام رضا ع،انتظار معجزه داشتم

ولی خب میگم حتما به صلاح من نبوده دیگه وگرنه اقا خیلی مهربونه♥️

امید چیز عجیبیه

وای منم حالا من آبمیوه طبیعی میخورم  پاکتی ها رو دکترم گفت نخور . ولی شیر زیاد میخره واسم ...

جووون بابا فسقلیات لاکچری هستن پس😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم طبیعیه اینهمه داروی هورمونی میخوریم اعصابامون بهم ریخته یکم فیلم طنز دانلود میکردی نگاه میکردی ...

شوهرم از اول انتقال فیلم طنز دانلود کرده نگاه کردیم🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم کاش میشد بزنیمش😂😂😂واقعا نصفش کنیم😂😂😂 حالا فکر کن من جواب ازمایشم رو گرفتم منفی ...

عزییییزم زیارت قبول پس بدون تو راهی داری هیچوقت امام رضا دست خالی برنمیگردونه 

اره بابا کمر و دلم درد میکرد این نبات و باید جزء داروها حساب آورد نبات داغ و زنجبیل خوردم یکم آروم شدم 

انشاالله روزی ما هم میرسه خدا بزرگه

سلام کسی هست اینجا که بعد از یه هفته تمام علائمش از بین بره و مثبت باشه؟ علائم مثل حساسیت پستان یا احساس سبکی انگار نه انگار که جنین انتقال دادی یا هیچ ترشحی نداشته باشه و مثبت بشه؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نخودیای خاله رو تو خیلی اذیت میکنیا یادم نمیره

😍🥰

مرسی فدات بشم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم از اول انتقال فیلم طنز دانلود کرده نگاه کردیم🤪

😍😍😍😍👌👌👌

جووون بابا فسقلیات لاکچری هستن پس😍😍😍

😂😂

مرسی عزیزدلم 

حداقل بعد این همه گریه لبخند اومد رو لبام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداش منم دل‌درد گرفته پیام داده بود منم گفتم نعنا بخور یا عرق آویشن

از بس تو سرما اینور اونور میره

سلام کسی هست اینجا که بعد از یه هفته تمام علائمش از بین بره و مثبت باشه؟ علائم مثل حساسیت پستان یا ا ...

روز چنده انتقالی؟ 

کی باید آزمایش بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂 مرسی عزیزدلم  حداقل بعد این همه گریه لبخند اومد رو لبام

پس چی بایدم بخندی عزیزم دنیا رو سخت گرفتیم برا همینه بیا قول بدیم آسون بگیریم یا برا هم همین جمله رو هی تکرار کنیم تا دلمون آروم بشه 

انشاالله که به این روزا از ته دل بخندی

روز چنده انتقالی؟  کی باید آزمایش بدی

روز یازده یکشنبه هفته آینده باید برم آزمایش بدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍