2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
اصلا ضرر نداشته، خیلی هم خوبه  خداروشکر کن. ما که هیچ کس نمیدونست، غذام شده بود سوپ، مرغ آب پ ...

اخی عزیزم من تحمل ندارم چون زیادی شکمو ام

اما جدیدا هیچ طعم غذایی برام لذیذ و خوشمزه نیست مثل قبلا که با اشتها میخوردم

ویار ندارم ک بگم بو میده 

ولی دیگه واسم اصلا خوشمزه نیست تمایل ب خوردن ندارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله که مثبتی عزیزم  ببخشید یه سوال مگه بعد انتقال آمپول آزاد سازی میدن  شما استراحت ...

عزیزم علت انتقال منفی رو که اول خدا میدونه بعدش هم آدم های اطراف آیا تحصیلات پزشکی دارند ؟!!! 

سعی کن اهمیت ندی 

انتقال منفی هر دلیلی میتونه داشته باشه.

و یک مسله ، در مرکز یک خانمی بود گفت استراحت مطلق برای آدم ها با شرایط خاص هست.

اگر بدنت سالمه ان شاءالله،  انتقال بعدیت استراحت مطلق نباش.

یعنی چی؟

یعنی اینکه چند روز اول به هیچ عنوان نایست زیاد، ظرف نشور، جاروبرقی که اصلا، خم و راست نشو، هیچ کار خونه نکن، اما راحت بلند شو از سمت چپ یا راست، تو خونه قدم بزن 

من شاید یک ساعت به صورت منقطع تو خونه در طول روز قدم میزدم.

پیاده روی سبب خون رسانی به رحم میشه، 

همه آمپول هامم رفتم بیرون و همچنان دارم میرم بیرون 

خونمون طبقه اول و پله داره ، اما یکی یکی میرم پایین.

سرخ کردنی سعی کن یک ماه اول ۱۰ درصد بخوری منظورم اینه زیاد نخور. 

اگر هر چیزی که سبب یبوستت میشه نخور. نشاسته هم دو سه روز کافیه بنظرم.

سعی کن فیلم کمدی ببین یا مطالب طنز بخون از نی نی سایت 

توالت فرنگی استفاده کن 

اصلا آب داغ نباید باشه نبرای شستشو نه حمام ، اگر خیلی سرد هست ولرم کن 

آجیل بخور، آب و مایعات زیاد بخور ، اگر مشکل ایمنی بدن نداری، آب پرتقال و لیموشیرین روزی یک لیوان بخور. 

خرما با گردو روزی ۲ یا ۳ تا بخور. گردو بزار لاش خشمزه تر هم میشه.

سعی کن روزی یک  تا یک و نیم لیتر اب بخوری.

با دوستان تلفنی صحبت کن تا زمان بگذره که ذهنت درگیر جنین تو شکمت نشه. 

آب سیب ، انار، موز با شیر 

اول از همه توکل کن به خدا و توسل هم داشته باش

سوره حجرات هم هر روز صبح بعد از نماز صبح بخون 

به خرما ۴ قل و ولعصر، کوثر، قدر بخون و بعد از دمیدن ناشتا بخور.

جنینت هم بده امانت دست پیامبر ، بگو با زبان خودت راحت صحبت کن، بگو امانت شما. به خدا بگو امانت خودتو و پیامبر، برام صحیح و سالم حفظش کنید و بعد از ۹ ماه بهتر از تصورم ، به کرمت، به بخشایندگی که داری و ... بدید تو بغلم و تا آخر برام حفظش کنید.

خودم فعلا هفته دیگه باید برم، ان شاالله ضربان قلبش بزنه و تا آخر همه چی عالی باشه و عالی باقی بمونه. 

ببخشید خیلی پر حرفی کردم .

بلخشید اولش هم رک صحبت کردم. 

به قول دکتر مرکزم، میگفت به خانواده ها نگید وگرنه براتون ۱۰ تا دکتر و تجویز پیدا میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو خونه قدم میزنم..ولی اصلا بیرون از خونه نمیرم..فقط با داداشم تا بیمارستان میرم برا امپولام .همش ...

عزیزم اگر مسافت کمه شاید اشکال نداشته باشه 

اما به هم تختی های من که برای شهرستان بودند تاکید کردند به هیچ وجه پشت دراز نکشن، و صندلی جلو رو بخوابونند.

از مرکز یا دکترت بپرس. 

دیشب شیر خوردم خوابیدم صبح بیدار شدم معده درد بودم هنوزم هستم انگار داخل معدم استخون تیز گیر کرده ...

من خییییییلی کم رنگ در روز ۱ یا ۲ تا میخورم.

ان شاءالله خوب بشی و از علائم بارداری باشه. آمین 

عزیزم علت انتقال منفی رو که اول خدا میدونه بعدش هم آدم های اطراف آیا تحصیلات پزشکی دارند ؟!!!  ...

عزیزم مبارکت باشه انشاالله که خدا خودش حافظ تو وبچه تو شکمت هست یسوال داشتم شما زیر شکمت تیر میکشید من الان روز هفتم انتقالم  هستم از روز دوم تا پنجم همش زیر شکمم تیر میکشید اینقدر که برام عادی شده بود یسری میگفتن نشونه خوبیه برا لانه گزینیه  اما الان از دیروزدیگه زیر شکمم درد نمیکنه مگه یک یا دوبار نامحسوس   این بنظرت بده؟

دوستان به دعاهاتون خیلی زیاد محتاجم امروز رفتم دکتر با وجود سرکلاژی که هفته پیش شدم طول سرویکسم شده ...

عزیزم مگه سرکلاس نبودی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان انتقالی،شما هم وقتی خیلی استراحت کردید از جا پامیشید تپش قلب میگیرید؟ من چرا اینجوری شدم؟ یه ...

نه عزیزم 

شاید به قرصی حساسیت داری 

من قرص گابرلین میخوردم تپش قلب داشتم و باعث درد قلب میشد.

سلام دوستان،ی سوال داشتم،امروز هفتمین روزیه ک دو تا جنین ۳روزه انتقال دادم،سال پیش هم ی انتقال منفی ...

ان شاءالله مثبتی و بارداری 💞

از عوارض میتونه باشه اما من مثبت فکر میکنم.

آها از شوهر پرسیدم میگه دکتره گفته تا دو سی سی هم بره بالا ایراد نداره  پس همون سی سی درست بوده ...

دو سی سی خیلی زیاده یعنی  دو سوم طول سرنگ آخه چطور تو سرنگی که مایع آمپول هست دو سی سی هم از داخل بدن میشه کشید ؟!🤔

عزیزم مبارکت باشه انشاالله که خدا خودش حافظ تو وبچه تو شکمت هست یسوال داشتم شما زیر شکمت تیر میکشید ...

ممنون عزیزم 

ان شاءالله 

بله عزیزم ، حتی یکبار از شدت تیر کشیدن زیر شکمم و پهلوم جیغ میزدم و گریه میکردم 

بعد یادمه یک روز هیچ دردی نداشتم یا خیییلی کم بود مثلا دو بار در روز میگرفت و خیلی کم.

ان شاءالله به حق پنج تن بارداری. آمین 

سلام دوستان من دیشب ب خاطر دردی ک داشتم ب پزشک مراجعه کردم دکترم باز واسم آمپول بتا تشکیل ریه و کپسو ...

سلام عزيزم

نه نگران نباش مشكلي پيش نمياد من ديدم توو اطرافيانم زياد انتي بيوتيك خوردن منم بخاطر زايمان زودرس قبليم هرماه استفاده ميكنم

ازيترو ٥٠٠ هر ٦ ساعت داده؟

مشكلتون چيه ك اينو تجويز كرده؟

چند هفته اي؟