2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دل مهربونت عزیزدلم❤️❤️

🫂🌹🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خانم های شیرازی که اینجا هستین لطفا من راهنمایی کنید کدوم جنین شناس تو شیراز خوبه کدوم مرکز ناباروری بهتره اخه من کلینیک رستمی میرم هردفعه بعد تخمک کشی موقع انتقال کل جنینا از بین میره  فقط برا دوبار انتقال جنین میمونه دلیلش چیه کسی نمی دونه کجا بهتره حالا هرچند تا تخمک که باشه بازم همینجوره 

عزیزم دارو بهت چیا داده اسرافیلی .میگم شمام تو ابن سینا جنیناتون خراب نشد ؟ من هم مام نوبت گرفتم هم ...

هنوز باید ال دی بخورم پریود بعدی برم تا دارو بده این ماه فقط ال دی و سینا فکت دارم با تقویتی هام 

چرا دو دل شدی مگه از علیرضایی خوشت نیومد یه کم هزینه های مام سنگینه ولی اگه واقعا خوب باشه می ارزه 

من دفعه اخر جنینم بعد از فریز کیفیتش کم شد ولی خب قابل انتقال بود که اونم ب نظر خودم ربطی به مرکزش نداره چون بچه های دیگه رو دقت کنی برای بچه دومشون جنینای چند سال قبلشونو  تعیین جنسیت کردن و جنینشونم گرفته 

منم راستش میخواستم عوض کنم بیام مام انقد که بچه ها از مام تعریف کردن ولی دیگه گفتم بیخیال توکل بخدا ان شاالله دست همین دکتر اسرافیلی برام خوب باشه 

نمی دونم والا کجا بری بهتره میخوای یه استخاره بکن اگه خیلی دودلی 

عزیزم تنها نیستی این حس طبیعی هستش منم خواهر شوهرم شش سال بعد من ازدواج کرد و همون اول باردار شد دست ...

ممنون فاوالی جان ، درک میکنم عزیزم ، الهی که بزودی همه ما مامان بشیم ، الهی که سال دیگه این موقع نی نی مون بقلمون باشه عزیزم🙏🙏❤️❤️

سلام عزیزدلم، خوبی الحمدلله؟ ممنون امروز ی کم بهترم به لطف خدا قربونت برم من، الهی شکر 13 تا جنین ...

خداروشکر که بهتر هستین .ان شاالله روز به روزم بهتر میشین .به به چه عالی خداردشکر که جنینهای خوبی تشکیل شده براتون .گرید بی که خیلی هم خوبه .ان شاالله با اولین انتقال باردار میشین .داروهاتون همون سینال بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان یکم ناراحتم  دیروز که آمپولها رو گرفتم چون دیر شده بود رفتم تزریقات خود مرکز برام زد .& ...

عزیزم منم اولین بار اینجوری شد ، شیشه رو وارونه بگیر طوری که شیشه بالا باشه سرنگ پایین اینجوری آب شیشه خود به خود میریزه توی سرنگ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش