2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغ نگم بخاطر دارو هاست چون منم همین طوری ام مخصوصا از وقتی که دوباره اقدام کردم برای ای وی اف&nbs ...

ای خدا کاش حل بشه از استرس هی میرم دسشویی😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم منم جدی نمیگرفتم و همینطور خونریریم شدیدتر میشه الآنم برای آی وی اف که رفتم دکتر گفت تخمدان را ...

توکل بخدا روز سوم پریودی باید برم ایندفعه میگم دقیق سونو کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مجدد از دادم باز منفی شد پریود شدم اما به شدت دل و کمرم درد میکنه  حالم روحی و جسمیم خیلی بده

عزیزم🥺. تا حالا دوبار حست رو درک کردم😞

ان شاالله دفعه بعد خدا دلت رو شاد کنه و بیای هممون رو خوشحال کنی🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مجدد از دادم باز منفی شد پریود شدم اما به شدت دل و کمرم درد میکنه  حالم روحی و جسمیم خیلی بده

منم حال روحیم اصلا خوب نیست

باز خوبه پریود شدی

من با اینکه سیکل نچرال بود هنوز پری نشدم😔😔

این چند سال هر وقت امپول هاش ام جی میزدم سر تاریخ پری میشدم  ولی اینسری😭😭

چرا فکر میکنی در مام ،جنین ها خراب میشن؟دلیل خاصی داره؟

نمیدونم فقط استرسه چون کسی اینجا از جنین شناسش نگفته چون ابن سینا خدایی جنینام از بین نمیرفت شما اطلاعی از جنین شناسش داری یا کسی تعیین جنسیت موفق داشتهباشه

نمیدونم فقط استرسه چون کسی اینجا از جنین شناسش نگفته چون ابن سینا خدایی جنینام از بین نمیرفت شما اطل ...

با مثال یادم نیست ولی خودم طبق حرف بچه های اینجا فکر میکردم مام از بقیه ی مراکز بهتره 

ظاهرا هزینشم نسبت به ابن سیناخیلی بیشتره

نه عزیزم دوستم با کاربری شروین حالمو پرسیده بود گفت کدوم بخش کار میکردی  قربون دل مهربونت که ن ...

خدارو شکر موفق باشی جونم معذرت پرسیدم از بس همش دلهره دارم

عه اگه تا ۷ روز نره که میشه روز ازمایشم😂🤭

سلام گلم آدرس دقیق جایی که النوا خریدی رو میدی؟یه توصیه هم دارم گلم اول اینکه انشالله مثبت میشی دوم یک درصد نشد جنین هات رو شده یه بسته یا دو بسته انتقال بده مام اونجا تا بلاست نشه و کیفیت برای مثبت شدن نداشته باشه بهت انتقال نمیدن هزینه انتقال هم پنج تومن.موفق باشی😍