2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بعد ۷ روز اثرش نمیره آره بذار یه کم روحم شاد بشه. از صبح نشستم کلی پست بی بی مثبت خوندم از صد سال پ ...

عه اگه تا ۷ روز نره که میشه روز ازمایشم😂🤭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من یه کرمی همش توم وول میخوره بی بی بزنم. از طرفی منفی بشه داغون میشم احتمالا🙄

کاش دکترت مثل من بهت آزاد سازی میداد کرمت میخوابید

مال من واقعا کرمم خوابیده 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر داراییت بالاست. من این ۳تا رو که انتقال داد گفت باقیش رشدشون خیلی کنده. فکر کنم نمونده با ...

😔 من از کاراشون یا حکمت روزگار سردر نمیارم

کل جنین هام ۲ روزه هستن

قبل انتقال یه نی کشید بیرون که بلاست بشه (داخل نی ۳تا بود)

دوتاش از بین رفتن یکی ام کامپکت شد 

همونو انتقال دادم

دیگه شرایط بقیه جنین هامو نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که چند ساله اینطور شدم تقریبا دو روز لک تیره میبینم بعد خونریزی شروع میشه  علتش هم نمی دون ...

عزیزم من دوساله که سه روز لک‌میبینم یعنی از داخل آلوده ام حالا تازه شده۴ روز بعد پریود میشم سنگین و وحشتناک 

که دکتر گفت تخمدان راستم تنبل شده البته مطمینم تا دوسال پیش تنبلی نداشتم الان اینطور شدم.

کاش دکترت مثل من بهت آزاد سازی میداد کرمت میخوابید مال من واقعا کرمم خوابیده 😬

🤣

دلم میخواد زودتر ببینم مثبت شده این کابوس وحشتناک زندگیم تموم بشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🤣 دلم میخواد زودتر ببینم مثبت شده این کابوس وحشتناک زندگیم تموم بشه.

🫠

دارم وسوسه میشم زودتر برم آزمایش 🤭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا کیا اینجا دو سه روز قبل پریود لک میبینن بعد دوره هاشون کوتاه شده ۲۶روز به ۲۶روز پریود شدن&nbs ...

من ۴ روز از داخل آلوده ام دوسال اینطور شدم که الان دکتر سونو کرد گفت تنبلی تخمدان راست بعدش پریود سنگین البته از آمپول سیکل تا سیکل بعدی ۳۰ روزم

😔 من از کاراشون یا حکمت روزگار سردر نمیارم کل جنین هام ۲ روزه هستن قبل انتقال یه نی کشید بیرون که ...

ان شاالله همین یه دونه برات نی نی میشه حالا حالاها با بقیشون کاری نداشته باشی🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شاالله همین یه دونه برات نی نی میشه حالا حالاها با بقیشون کاری نداشته باشی🥰

انشاالله🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۴ روز از داخل آلوده ام دوسال اینطور شدم که الان دکتر سونو کرد گفت تنبلی تخمدان راست

اما من به دکترم گفتم دوبار چیزی نگفت ایندفعه باز میپرسم من تابستون خیلی بد عفونت گرفته بودم که درمان کردم بعدش عکس رنگی رفتم ببینم لوله ها از عفونت بسته نشدن اونم شکر خدا خوب بود ولی اینجور میشه نزدیک شش ماهه نمی‌دونم چرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اما من به دکترم گفتم دوبار چیزی نگفت ایندفعه باز میپرسم من تابستون خیلی بد عفونت گرفته بودم که درمان ...

دروغ نگم بخاطر دارو هاست

چون منم همین طوری ام مخصوصا از وقتی که دوباره اقدام کردم برای ای وی اف 

مخصوصا تر این ماه

تا دو روز 🖤 این رنگی بود

بعد دو روز ♥️ این رنگی شد

و روز های آخر هم لخته لخته خارج میشد🤐🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اما من به دکترم گفتم دوبار چیزی نگفت ایندفعه باز میپرسم من تابستون خیلی بد عفونت گرفته بودم که درمان ...

عزیزم منم جدی نمیگرفتم و همینطور خونریریم شدیدتر میشه الآنم برای آی وی اف که رفتم دکتر گفت تخمدان راست تنبلی که البته بخاطر افزایش وزنم هست از ۶۳ کیلو سال ۹۸به۷۰ کیلو الان رسیدم باید وزنم را کم کنم 

آلان از روز دکتر روزی ۱ساعت پیاده روی میکنم‌

عزیزم منم جدی نمیگرفتم و همینطور خونریریم شدیدتر میشه الآنم برای آی وی اف که رفتم دکتر گفت تخمدان را ...

عزیزم برای کم کردن وزن رژیم کالری شماری هم عالیه

نه به بدنت آسیبی میرسه ن سخته 

راحت در ماه کم کم ۵ کیلو کم میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر گفت قطع کن ؟؟ حقیقتا من هیح کلمه یا جمله ای نمیتونم پیدا کنم که از درد و ناراحتی های منفی ش ...

مجدد از دادم باز منفی شد پریود شدم اما به شدت دل و کمرم درد میکنه  حالم روحی و جسمیم خیلی بده

Lilypie First Birthday tickers

زنده باد عشق!!!