2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بچه ها کسی هست قبل شروع سیکل ال دی بهش داده باشن؟واینکه ال دی باعث سوزش میشه وسینه ها مثل سنگ شدن عذ ...

عزیزم بله خیلیا داشتن منم تو هر سه سیکلم ال دی داشتم.... 

والا عوارضی یادم نیست.... 

من فقط با ال دی یادمه 6-7 تا مونده تموم بشه به لک بینی میفتادم.... 

که برا اونم چون دیگه سابقه داشتم برام استروژن کنژوگه 1/25 تجویز میکردن که در صورت شروع لک بینی با بقیه ال دیا بخورم.... 

جزئیات دیگه یادم نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین هویج و جعفری تو غذا اصلا مشکل ساز نیست....  ببین اصلی ترین خورشت تبریزیا خورشت هویج ...

اها مررررسی قشنگم💋😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترشی رو سعی کن کمتر بخوری.... در حدی که هوس کردی بخوری ایراد نداره.... 

مننون پس نمیخورم 🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام شبتون بخیر دوستان کسی آمپول الونوا تزریق کرده تاحالا  تشکیل پرونده هم دادید تو بیمه   ...

بله از دوستان بودن کسایی که النوا زدن.... 

بیان راهنماییت میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میبخشین هی سوال میپرسم موقع انتقال مثانه میگن باید نیمه پر باشه درسته؟

بستگی به مرکز و دکترت داره.... 

بعضیا میگن پر باشه بعضیا نیمه پر بعضیام خالی.... 

انتقال با سونو یا بدون سونو باشه و این داستانها.... 

ممنونم...من خیلی عذاب کشیدم امیدوارم خدا بیشترازاین امتحانم نکنه چون تحملشوندارم  ۵بار باردار ...

عزیزم امیدوارم همچین برات جبران بشه که خودتم باورت نشه.... 

بهترین بهترین بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

سلام دوستان  بچه ها من آزمایش تیروییدم۳/۲۵و آزمایش پرولاکتینم۱۸/۶۳ اوضاعم‌چطوره؟ البته هر دو ...

عزیزم تیروئید ترجیحا بهتره زیر 2-2/5 باشه.... 

چون سه ماهه اول بارداری جور تیروئید جنینم مادر میکشه و احتمالا کم کاری زیاده.... 

مثلا نمونش خود من.... 

برا من قبل بارداری زیر ۲ بود.... 

بلافاصله بعد بارداری یه چکاپ کامل سرخود انجام دادم بهویی دیدم تی اس هاش شده 5/5....

فکر کن از زیر دو رسیده بود به 5/5....

اگه مثلا مثل مال شش ما 3/25 بود از ماکزیمم رد میشد.... 

یا مثلا مثل دوستمون 5/7 بود دیگه به ده میرسید و این داستاتها.... 

برا همین میگن ترجیحا پایین باشه که جا برا بالا رفتن داشته باشه.... 

سلام دخترا من رفتم ب کمپلکس و برگردونم دکتر داروخانه همه بسته ها رو نگاه کرد همشون ترکیده بودن خودش ...

از حدا بی خبرا ،نمیدونم‌چه اصراری دارن کاری رو ‌که بلد نیستن‌ انجام بدن ،به خاطر همین داروهای اشغال و‌بی مصرفه که دوبار الکی پانکچر شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم جنین فریز هست 

پس انشالله وروجکت داره برا خودش تخت سلطنت درست میکنه... 

انگار ‌کسی ال دی نخورده    

برای من یه بار قبل سیکل پانکچر داده بودن ، کلا ال دی عوارض همیشه زیاد بوده برای من 

ولی قبل از انتقال نمیدونم در موردش اطلاعی ندارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانم هاي عزيز ممنون ميشم راهنمايي كنين من دارم داروها قبل تخمك كشي اي وي اف رو مصرف ميكنم روزاي اول ...

عزیزم تهوع یادم نمیاد از عوارض دارو بازم ببین دوستان چی میگن.... 

انا جون اتفاقا با استراحت خوب میشم ولی خیلی زود خسته میشم و کمردرد و دل‌درد میشم من همش دراز کش ...

وقتی میشینی یه بالش بذار پشتت حالت لم داده باش.... 

عزیزم پله میتونی آروم آروم بالا بری و پایین بیایی....  خسته شدی تو پاگردها یه مکسی بکن....&nbs ...

همسرم خیلی حساسه. میگه ۱۴ روز رو خونه بمون. اونقدر دلم میخواد روز مادر برم خونه مامانم اینا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم اون مشکلش کیفیت جنینه هر دفعه فقط دو جنین داره از اون همه تخمک!خودمم ایندفعه انتقال دومم هست&n ...

الهی مشکل هر دوی شما حل بشه میدونم این حرفا زیاد ماورایی میشه. اما اگه خدا بخواد هر ناممکنی ممکن میشه به توکل به خدا من براتون آرزو کردم انشاالله هر چه زودتر از هر طریقی بوده بهتون بچه سالم صالح بده همه مون  هم خیر بچه هامون رو ببینیم