2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
من تو عکس رنگی زده یه زایده سمت راست رحم وقبلا هم پولیپ داشتم برداشتن الان نمیدونم این چیه دکتر گفت ...

خواهش میکنم عزیزم، راحت باش، هیسترو ۸ تومن شد، من سال قبلش مرکز دولتی انجام داده بودم فقط بخاطر خراش، حدود صد هزار تومن شد 😅 

هیستروها رو دکتر شاکریان و یه دکتر دیگه فک کنم فقط انجام میدن، من دکتر شاکریان هم خیلی دوست داشتم، تو این پروسه راهنمایی هاشون واقعا به من کمک کرد، خدا خیرشون بده، 

حالا من خیلی انرژی خوب گرفتم، مخصوصا از دکتر علیرضایی، 

پروانه جون من نابود رفته بودم مرکز مام، یعنی به زور ، چون همسرم نمی اومد، به زور راضیش کردم، یعنی این بار با این که دفعه اول بود تو مرکز مام، می گفتم خدایا اگه منفی بشم، چجوری دوباره راضیش کنم و بیام ادامه بدم، همه توان و انرژیمونو بارهای قبل تو شهرستان گذاشته بودیم، 

من تو عکس رنگی زده یه زایده سمت راست رحم وقبلا هم پولیپ داشتم برداشتن الان نمیدونم این چیه دکتر گفت ...

جنین هامو ۳ روزه فریز کردن، فک کنم یه هفته یا ۸ روز بعدش زنگ زدم مرکز تعدادشونو پرسیدم، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم پارسال اینموقع دوران انتظار رو طی میکردم.انشاله تو هم مثل من باردار بوده باشی. الان خاطره شده ...

انشاالله..کاشکی خدا جواب این همه سختی و درد کشیدنمو بخوبی بده..و نتیجه مثبت بمون بده

فدات شم  لطف داری ایشاالله ک مامان شدی و از ته دلت برا منم دعا کنی عزیز دلم... 😍

خدا از دهنت بشنوه😍💋

چشم قشنگم اگر لایق باشم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

۳تا انتقال دادم.. ی دونه روز یکشنبه دو دونه روز سه شنبه..روحیه ام خوبه..فقط یکم انتظار میکشم

عزیزم من مطمئنم تو مثبت میشی 

باور کن مدیون باشم اگه بخاطر دلخوشیت حرفی بزنم

یکم به تو دلی هات باور داشته باش عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انگار ‌کسی ال دی نخورده    

عزیزم الان فقط من آنلاینم که تجربه ای ندارم بخوام راهنماییت کنم

صبر کن دوستان میان جواب میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم کلا دو روز با شما فاصله دارم. لطفا در دعات منم جا بده❤️

آخی عزیزم،انشاالله شما هم انتقالت مثبت میشه😍😘 توکلمون به خداست انشاالله همه انتقالیای این تاپیک با آزمایش بتای مثبت دلشون شاد بشه به خصوص انتقالیای این دو هفته😁☺️🥰