2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
ب سلامتی عزیزم مگه تیرویبد قبل از تخمک کشی مهمه  پس چرا برای من ازمایششو نوشت اخرین بار ازمایش ...

عزیزم سه یه کم بالاست.... 

برا قبل بارداری بهتره زیر ۲ باشه.... 

چون اول بارداری جور تیروئید جنینم مامانش میکشه و احتمال بالا رفتنش هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تا بیکار میشم فکرم میره به این سمت که اگر اینبارم منفی بشه چه خاکی بریزم بر سرم. واقعا تحمل ندارم اص ...

عزیزم انشالله میشه😍

ناامیدی کار شیطونه

من که هیچ کاری نکردم پزشکم همکاری نکرد باهام😂 تازه یدونه ام انتقال دادم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من  کم کاری داشتم گلم برایه همین بررسی میکنن قبلش که بازم کم کار نشده باشه شما سابقه نداری ...

عزیزم حتما باید چک بشه.... 

هم قبل بارداری هم بعد بارداری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتما باید چک بشه....  هم قبل بارداری هم بعد بارداری....

انا جونم ببخشید یه سوال

من خیلی تو این چند روز رعایت غذایی کردم

بعد میتونم از این به بعد ماکارانی با رب و ادویه بخورم؟

یا مثلا سوپ جو ک داخلش هویج و جعفری هست؟

خسته شدم از غذا های بی مزه🥵 غذا زده شدم اشتهام داره کور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان من هفته بیست و نه هستم دیروز رفتم چکاب و جواب آزمایش و بردم گفتن بی نهایت کم خونی دارم و ...

عزیزم نگران نباش.... 

داروهاتو بخور همه چی حله.... 

تو کم خونی.... 

نگران وروجکت نباش از تو تامین میکنه.... 

زودم وزنش رو جبران میکنه.... 

دکتر منم برا وزنگیری لیدی میل تجویز کرده بود.... 

مثل شیر خشکه.... 

بپرس اگه دکترت اوکی داده مصرف کن.... 

دوستان من دو سه روز دیگه انتقال دارم  زیر دلم خیلی درد میکنه مثل پریودی طبیعیه به نظرتون کسی ا ...

عزیزم انتقالت فرشه؟

سلام عزیزم خوبی؟ بعدمدتهااومدم سایت. ای خداروشکرخوبم.  دیگه ازبچه وهمچی دست شستم

سلام مهربون جون چطوری ، چرا نمیومدی تاپیک خیلی به فکرت بودم ،قبلا تگتم کردم ولی کلا نمیومدی ؟ 

چرا ؟ تو که دنبال کارات بودی عزیزم آخرین بار که میومدی تاپیک

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
۵/۷بود بار اخر دارو خوردم اومد پایین ولی دارو نخورم بازم میره بالا

عزیزم خوب خیلی بالا بوده.... 

دارو رو نمیشه که همینطوری قطع کنی.... 

معمولا تا آخر عمر باید ادامه بدی.... 

حالا شاید دزش کم و زیاد بشه اما به ندرت دیدم قطع کنن.... 

خصوصا برا این عدد.... 

انا جونم ببخشید یه سوال من خیلی تو این چند روز رعایت غذایی کردم بعد میتونم از این به بعد ماکارانی ...

خوردن ترشی چطور🥺

عاشق ترشی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه تهران انجام داده بودم الان رشت انجام بدم عدداشومیشه مقایسه کرددوتاازمایشگاه مختلفه؟چون یه تیرویی ...

عزیزم تکرار کن حتما.... 

زیر ۲ باشه اوکیه.... 

سرمم باید ببینی نظر دکترت چیه.... 

وای چرا انقد من سهل انکارم؟؟؟؟ دوباره خواب موندم ساعت ۴ شیاف داشتم الان زدم😭 این بار دومه اینج ...

عزیزم برتی داروهات ساعت گوشیتو‌ کوک کن که اگر خواب باشی یا یادت نباشه زنگ بخوره یادت بیافته، اینجوری اگه یادت بره اعصابت خرد میشه که

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش