2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
من الان با همسرم یه ربع رفتم پیاده روی مسیر خیلی کوتاه بود الان هم دل‌درد شدم هم کمر درد :/

🤣

کار خوبی کردی آدم می پوسه تو خونه. منم اگر خونه پله نداشت دلم میخواست برم قدم بزنم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بعد دادن ازمایش و گرفتن جواب مشکلت رو متوجه شدی؟تاثیر داشت؟ یه سوال فنی: مثلا مام میگه این ازمایش ...

عزیزم یا دکتر زنان باید بنویسه یا هر کدوم رو دکتر خودش.... 

مثلا انعقادیارو آنکولوژ، ایمنیارو ایمونولوژ.... 

اما راحتترینش همون دکتر زنانه.... 

یه راه کار ساده برا شهرستانیا.... 

برین یه دکتر زنانی معمولی که میدونین مینویسه بهش بگین مثلا تهران تحت درمانین و دکترتون گفته با جواب این تستها برین تهران شاید اینطوری راحتتر باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که بهانه آوردم تا هفته بعد نرم سر کار. ولی ترم ۳ دکتری ام بدجور درسام مونده. میخوام زودتر بهشون ر ...

موفق باشی عزیزم

چه اشکالی داره اتفاقا روزت هم میگذره

فقط دکتر به من گفت هر یک ساعت یکم راه برم تا بدنم اوکی بشه🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🤣 کار خوبی کردی آدم می پوسه تو خونه. منم اگر خونه پله نداشت دلم میخواست برم قدم بزنم

دردم رو چیکار کنم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله برای من ازاد بود، چون اون روز بیمه ام تموم شده بود، ازاد برای خودم حدودا دو میلیون شد که با دفتر ...

ممنونم عزیزم

پس خیلی زیاد نیست خیالم یه کم راحت شد گفتم یهو وحشتناک نباشه هزینه ها

موفق باشی عزیزم چه اشکالی داره اتفاقا روزت هم میگذره فقط دکتر به من گفت هر یک ساعت یکم راه برم تا ...

همسرم کله ام رو میکنه. همش میگه چند روز بشین هیچ کاری نکن. خسته شدم.

میرم سر درس مشغول میشم زمان زود میگذره. ۱۴ روز خونه نشینی بدون هیچ کاری واقعا سخته

عزیزم یا دکتر زنان باید بنویسه یا هر کدوم رو دکتر خودش....  مثلا انعقادیارو آنکولوژ، ایمنیارو ...

ممنونم عزیزم این سری از ایناکه نپشتی پرینت میگیرم میبرم مرکز

اگه قبول نکردن میرم جای دیگه😔

به نظر شما یهبار دیگم مرکز قبلی انجام بدم(چون یه بسته جنین دارم)با برم مام از اول چند ماه زمان بزارم؟؟

همسرم کله ام رو میکنه. همش میگه چند روز بشین هیچ کاری نکن. خسته شدم. میرم سر درس مشغول میشم زمان زو ...

اوووف مثل همسر من🥲

ولی سعی میکنم همش حرفای دکتر زو به آرومی بهش بگم

و اینکه متقاعدش میکنم که منم احساسم مثل توعه 

منکه نمیخام این همه سختی رو پایمال کنم 

حواسم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲 من معتاد گوشی ام سیمکارت نداره ولی به وای فای خونه وصله🥲🥲 بله درست میگی عزیزم

عزیزم سخت نگیر.... 

منم با وای فای ۲۴ ساعته وصل بودم.... 

با این همه امواج دورمون خیلیم فرق نداره.... 

بچه هامون از همون تو به زندگی با امواج اخت پیدا میکنن.... 

😁😁😁😁

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهنت چند بود؟ نگران نباش، نینی هر چی لازم داره از بدن مامانش میگیره ولی کم خونی برای خودت خوب نیست. ...

سلام عزیزم❤نمیدونم نپرسیدم آهنم چنده ولی گفت کم خونیت شدیده... قرص و سر وقت میخورم روزی سه تا .ولی جفتمم خوبه خونرسانی هم تو سونو رشد گفت خوبه ... خدا کنه بچه ام اذیت نشه ضعیف نشه عذاب وجدان دارم که بخاطر غذا نخوردن من بچه ضعیف بشه😔😔

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
بهش فکر نکن، خودش خوب میشه

🥲

کشاله ی رانمه دقیقا جایی که برای پریودی درد میگیره

نوبت پریودم ۲۴ هست :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موفق باشی عزیزم چه اشکالی داره اتفاقا روزت هم میگذره فقط دکتر به من گفت هر یک ساعت یکم راه برم تا ...

تا بیکار میشم فکرم میره به این سمت که اگر اینبارم منفی بشه چه خاکی بریزم بر سرم. واقعا تحمل ندارم اصلا.

کلا ۵تا جنین داشتم، ۳تاش رو انتقال دادم، ۲تاش مومد که گفتن رشدشون خیلی کنده و ممکنه نمونند😶

این سری هر کاری ازم بر میومد انجام دادم. بعد پانچکر عمل هیسترو کردم و خراش دادم حدود ۱۰ روز فقط خونریزی داشتم😐

سرم ivig زدم

آمپول gcsf زدم

جنینامم که دوتاشون کیفیت خیلی خوب داشتن.

واقعا اگر نشه بدجور درمونده میشم🥺

عزیزم سخت نگیر....  منم با وای فای ۲۴ ساعته وصل بودم....  با این همه امواج دورمون خیلیم ...

ممنون آنا جون💋♥️

من نه فیلمی ام نه فعالیت خاصی دارم تمام سرگرمیم گوشیه

مخصوصا چندساله کارم با گوشیه دیگه عادت کردم

چند ساله فروشنده آنلاین هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40