2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم دکتر بهم سیدرال فورت داد روزی دو تا میخورم ،برای بچه کم خونی مادر خطرنامه? بنیرم براش نکنه کم ...

نه اون اصلا کمخونی نمیگیره البته یه سری هم دکتر میگه هر چی تو مقدارتغذیه ات از نیاز بدن خودت بیشتر بشه به نی نی ات میرسه نگران نباش زنداداش منم وزن جنین اش تو 5ماهگی کم داشت  ولی اون دیگه همش یساعت یه بار چیزای پر کالری و زود هضم میخوره رفت سونو گفتن خوب شد پروتیین ام خوبه تو برنامه روزانه ات حتما اینارو بگنجون

نه اون اصلا کمخونی نمیگیره البته یه سری هم دکتر میگه هر چی تو مقدارتغذیه ات از نیاز بدن خودت بیشتر ب ...

ممنون عزیزم❤❤❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
ازمایش ها خیلی زیاد بودن عزیزم، کاریوتایپ هم بود، ازمایش ها خیلی تخصصی بودن، واقعا نمی دونم چیا بودن ...

ببخشید اگه فیبرم یا پولیپ باشه قبل انتقال برمیدارن یا قبل تخمک کشی ؟دکترت تو مام کی بود

حتی ببین من خودم فروردین 94 ایمنی داده بودم مشکل داشتم....  حتی یادمه فقط یه کم چند تا سی دی م ...

اخه تهران انجام داده بودم الان رشت انجام بدم عدداشومیشه مقایسه کرددوتاازمایشگاه مختلفه؟چون یه تیروییده ساده رومن تورشت انجام دادم تودوتاازمایشگاه یکی 2/8شدیکی نزدیک 4

بافرض اینکه ایمنیمم خوب شده باشع اناجون چون تعدادانتقالم ناموفقم زیاده سرم به هرحال بگیرم بهترنیست ازنظرتون؟چون شنیدم توتکرارهای ناموفقم تجویزمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ازمایش ها خیلی زیاد بودن عزیزم، کاریوتایپ هم بود، ازمایش ها خیلی تخصصی بودن، واقعا نمی دونم چیا بودن ...

قبلا کجا انجام دادا بودی نمیدونم چرا احساس میکنم خیلی پولکین و ازش خوشم نیومد در کل چند تا تخمکو جنین داشتی به نظرت من تعیین جنسیتم خوبه برام

سررم اینترالیپید رو بجای ای وی آی جی نمیدن کلا دوتاش باهم متفاوت هست اینترالیپید تقویتی هست کمک میکن ...

همینجادوستانی بودن ک بجای ای وی ای جی گفتن الان انترالیگیددمیدن عزیزم،جون سرم کم یابوگرونه،دکترطرازی فک کنم گفته بودن تجویزمیکنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره روز پنجم انتقالمه

خوب دیگه نمیتونی دارو بخوری  اب پرتقال بخور ن مولتی ویتامی م کمپلکس ب  وسی کامل داشت خودم قشنگ حالیم بود اگه یه روز نخوردم باز داشت زمین گیرم میکرد البته من آزیترو مایسین هم خوردم زود خوب شدم قبل انتقالم بود اونقد اوضاعم بد بودهمش میترسیدم مریض باشم کنسل بشه  خوب شدم بعدشم کلی پر انرژی ،🥰🥰🥰

خوب بخواب که  خدایی نکرده مریضی نشه و  عمیق نشه آب نمک هم حتما غرغره کن عاالیه

خوب دیگه نمیتونی دارو بخوری  اب پرتقال بخور ن مولتی ویتامی م کمپلکس ب  وسی کامل داشت خودم ...

نه دارو که اصلا نمیشه خورد،حالا آب پرتقال و لیمو شیرین میخورم،من قبل از انتقالم دو تا دونه آزیترو خوردم چون دکتر گفت خیلی خیلی کم عفونت داره دهانه رحمت بخور که یه وقت داستان نشه،حالا باید استراحت کنم تا ببینم تا کجا پیش میره☹️

عه شما هم روز پنجمته؟😃 علائم نداری؟ استراحت میکنی یا روال عادی رو شروع کردی؟

اره باهمیم والا من از روز اول هم زیاد نخوابیدم هیچ کاری هم نداشتم اما بلند که میشدم مثلا برم سرویس دیگه باز میگفتم حالا یه شونه به موهام بزنم  یا یه قرص داشتم یا وقت تغذیه ام بود  تا بشینم یکساعت میبرد دیگه هر دفعه به یه شکلی من یساعت بعدش میرفتم تو جام مییخوابیدم البته روز اول انتقال همون 12ظهر خوابیدم تا بعد ظهر  شبش هم 10به بعد خوابیدم واسه داروهام بیدار میشدم تغذیه هم میکردم