2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
ممنون یامنان. خدا رو شکر برای من اینترالیپید جواب داد، واسه من هم سلولهای nk بالا بود، هم سلولهای پل ...

آهان ممنون منم باز دوباره آزمایش دادم ولی انگار بیشتراز پارسال شده منم بهشون بگم ببینم اینترا میده.خیلی این ایمنیه رومخمه.ولی وقتی شمارو میبینم امیدوار میشم.انشاءالله که بسلامتی گل دخترتو بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چون خودم تجربه اش رو دارم میگم اینترالیپید هم واسه اتوایمنی رحم تجویز میشه و جواب میده.  البته ...

انشاءالله که دکترم برام اینو تجویز کنه ونتیجه بخش باشه.نمیدونم این مشکل لعنتی ازکجا پیداش شد.آخه کسی تو خانواده ما اینطور نیست نمیدونم والله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که دکترم برام اینو تجویز کنه ونتیجه بخش باشه.نمیدونم این مشکل لعنتی ازکجا پیداش شد.آخه کسی ...

یامنان عزیز، اتوایمنی رحم بیماری نیست، برای جلوگیری از سرطان های مختلف رحم یا ویروس و عوامل خارجی رحم فعالیت میکنند. ولی خوب متاسفانه زیاد تر از یه حدی باشه، جنین رو هم جز عوامل خارجی میبینند و پس میزنند.

الهی آمین عزیزم.دیگه کاری ازدست ماساخته نیست همه چیز دست خودشه

سلام عزیزم خوبی ؟نیستی؟ انشاالله با خبرای خوب خوب

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها الان سونو بودم. روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۴ بود. چرا اینقد پائینه آخه😬😰 ینی ماه بعد ممکنه بالا بره ...

عزیزم پیاده روی کن آب زیاد بخور روزی ۱.۵ لیتر بخور لوبیا سبز رو بزار تو آب بخار پز شه بعد با نمک بخور 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم نمیتونم هفته رو به ماه دربیارم هر سایتی یه چیزی زده میدونی چه جوریه؟🧐 من الان ۱۷ هفته ام یع ...

فردا ۴ ماهت تموم میشه عزیزم وقتی ۱۷هفته ای  ۱۷ رو ضربدر ۷ کن میشه ۱۱۹ یعنی فردا میشی ۱۲۰ روز میشی ۴ ماه تمام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان سلام کسی بوده از عزیزان،که بعد انتقال های منفی ازمایشی داده باشه و تازه مشکلرو متوجه شده باش ...

سلام عزیزم، من تیروئید کم کار داشتم و دکترم بعد از انتقال منفی هیچ وقت نمی گفت دوباره انجام بده چون تو آزمایشی که بعنوان مثال ۸ یا ۹ ماه پیش انجام داده بودم تیروئیدم نرمال بود، ولی فاکتور بسیار بسیار مهمیه، یعنی اگه از ازمایشتون یه مقدار گذشته دوباره چک کنین، 

دوستانی که مرکز مام رفتید از زمان پذیرش شما تا انتقال چند ماه طول کشید؟؟؟

من چون دو بار تو سیکل انتقال رفتم و یه بار کیست داشتم و کنسل شد و یه بار هم پولیپ 🥴 ولی کلا روالشون سریعه، من از فروردین که شروع کردم، ابان انتقال دادم و خداروشکر باردار شدم، انشااله شما و همه منتظرها هم سریع جواب بگیرین😘 

من قراره برام سیکل کوتاه انجام بدن ولی دفعه قبل سیکلم لانگ بود منفی شد پلی کیستیکم چرا پس میخاد برام ...

کوتاه و نچرال فرق دارن عزیزم 

سیکل کوتاه ربطی به پلی کیستیک نداره

منم روری دو تا اوابوست میخورم با دو تا پودر اینو فولیک مشکلی نداره میتونی بخوری

دکتر گفت اینو فولیکم بخوری من فقط دوتا اوابوست خوردم منم اگه تیروییدم بازی در نیاره احتمالا این پریودی وا د سیکل بشم

اگه اشکالی نداره میتونی بگی کدوم مرکز هستی؟؟؟ من سری اول درخواست دادم برام ازمایش بنویسن گفتن زوده ...

من مام هستم برو یه دکتر دیگه برات بنویسه جوابشو ببر پییشه دکترت قبل شروع انتقال من با اینکه دوتا دخترم دارم برام نوشت

سلام عزیزم، من تیروئید کم کار داشتم و دکترم بعد از انتقال منفی هیچ وقت نمی گفت دوباره انجام بده چون ...

ممنونم عزیزم که جوابمو دادی و وقت گذاشتی

همین تابستون دادم خوب بود خداروشکر

من چون دو بار تو سیکل انتقال رفتم و یه بار کیست داشتم و کنسل شد و یه بار هم پولیپ 🥴 ولی کلا روالشون ...

ممنونم عزیزم

پس ۵-۶ماه طول میکشه😔البته روال طبیعیش هم همینه پانکچر خودش سه ماه با هایپری طول میکشه حداقل

برای شما ازمایش های خاصی نوشتن که بررسی بشید؟؟روش درمانی خاصی رو در نظر گرفتن؟

راهنمایی کنی ممنون میشم

من مام هستم برو یه دکتر دیگه برات بنویسه جوابشو ببر پییشه دکترت قبل شروع انتقال من با اینکه دوتا دخت ...

حتمااا اینسری خیلیی اصرار میکنم انجام بدن😔😔

برام دعا کن صبرم زیاد بشه

یامنان عزیز، اتوایمنی رحم بیماری نیست، برای جلوگیری از سرطان های مختلف رحم یا ویروس و عوامل خارجی رح ...

آره عزیزم یبار بهم گفتی.میترسم خیلی هنوز سقط اولم فراموشم نشده چطوری افت بتا کردم که دکترم تعجب کرده بود😥انشاءالله که منم بتونم طعم مادر شدنو بچشم🤲