2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
ببین یه بار دیگم گفتم اصلا نمیشه گفت کدوم دارو به بدن کی جواب میده به من سینال نساختو النوا خوب بود ...

عه پس منم مثل شمام

متاسفانه من از نظر اسامی دارو ها خیلی خنگم

ولی حدودی میگم

سال ۹۷.۹۸ که تو سیکل پانچر بودم

بهم سینال داد استفاده کردم رفتم سونو شدم گفت عه آب میزدی بهتر بود 

بعد ال دی داد یه ماه عقب افتادم

دوباره فکر کنم پرگووریس با گونال داد که کلا موقع تخمک کشی ۵ تا تخمک شد با ۳ تا جنين همون ۳ روزه انتقال دادم و تمام :/

اینجا ولی همون اول النوا داد گفت بالای ۲۰ تا تخمک داری که ۱۳ تا تخمک برداشتن ۱۲ تا جنین شد 😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان،امروز روز چهارم انتقالمه،من همیشه یکی از علائم پریودیم درد زیر بغله،از روزی که انتقال دا ...

گلم تمام دارو هایی که مصرف میکنی هرمونی هستش 

اصلا نباید به علائم توجه کرد

البته نیازه یکی همش به خودم بگه😂

من قبل انتقال چنان درد داشتم همش خودمو چک میکردم ببینم پریود شدم یا ن

ولی الان اون شدت درد رو ندارم 

حتی حس میکنم سینه هام داره بادش خالی میشه :/ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم باری که مثبت شدم دوباریم که منفی شدم اصلا لک ندیدم پس رو اون ایتم اصلا حساس نباش خیلیام دیدنو م ...

خب پس اگه لک نبینم اوکیه😅 شما همه علائم پریودتو داشتی؟ هیچ علائم جدیدی بهت اضافه نشده بود؟

داروت چیا بود الهی همش برات جنین تپل مپل بشه بشن چراغخونت تو دله مامانشون لونه کنن

ای جاااانم😍 ممنون از‌دعای قشنگت.ان شاءالله برای همه دوستای خوبم علی الخصوص خودت پروانه جون🤲🏻

من لوپوس دارم از روز اول سینال بهم داد، hmg و لتروزول

از چهار روز بعدش هم همراه با این داروها ویال اورگالوتورون و آمپول منوتروپین داد

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
فک کنم جدیدا دوز بیهوشیشون زیاده ک اکثرا حالشون خوب نیست. الان بهتری عزیزم؟ حوراجون نمی‌دونم انتا چ ...

نه از بیهوشی نیست ،شمام آنتا بودی،چون حجم داروهای هورمونی برای دوهفته زیاده عوارض دوره آنتا بعد از پانکچر بیشتره،من دوره لانگ ۴۵ روزه اصلا هیچ مشکلی نداشتم بعد از پانکچر

هنوز گاهی زیر شکمم سفت میشه تو نافم درد میکنه و تخمدانهام گاهی درد دارن

من سیکلم نچرال بود با ضخامت ۱۱ روز ۱۷ و ۲۰ پریودیم انتقالم بود عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادی و ژنت ...

سلام گلم میشه بگی سونو هیسترو برا چیه؟

من رویان میرم برام نوشتن چهارشنبه باید برم بدم

چیا توش مشخص میشه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
گلم تمام دارو هایی که مصرف میکنی هرمونی هستش  اصلا نباید به علائم توجه کرد البته نیازه یکی هم ...

من  سعی میکنم دنبال علائم بارداری نباشم ولی علائم پریودی اذیتم میکنه☹️ این لکه بینی ام از دیروز سرچ میکنم میبینم اکثر کسایی که مثبت شدن داشتن برای همین حساس شدم😅

نه از بیهوشی نیست ،شمام آنتا بودی،چون حجم داروهای هورمونی برای دوهفته زیاده عوارض دوره آنتا بعد از پ ...

واقعا؟ نمی‌دونستم حوراجون ممنون ک گفتی‌.

دقیقا اینقد درد دارم اصلا نمی‌تونم راه برم

امیدوارم فردا جنین تشکیل شده باشه

آنا جون می خواستم ازت ویژه تشکر کنم از اینکه‌وقت میزاری و تک تک جواب همه رو میدین

خیلی‌حسه خوبیه ک بهمون سر میزنین و خواهرانه راهنماییمون می کنی عزیزم.

ان شاءالله خیرش هزاران هزار بار ب زندگی خودت برگرده

سلام دوستان طول سرویکسم دو هفته پیش تو سنو ان تی 32بود بعد خونریزی امروز سنو کردم شده 30 باید سرکلاژ کنم بیمارستانی هم که دکترم میشینه میگه 9ملیون دولتی میگه دوتومن اما میگن دولتی رو دانشجو ها انجام میدن موندم همینجوری 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
من  سعی میکنم دنبال علائم بارداری نباشم ولی علائم پریودی اذیتم میکنه☹️ این لکه بینی ام از دیروز ...

اینجوری که کلی به خودت استرس وارد میکنی 

بقول تو برای علائم خیلی زوده 

ولی حس میکنم بد غذا شدم😂 دیشب تو غذام مرغ آب پز بود نتونستم مرغشو بخورم بقیشو خوردم 

صبح هم تخم مرغ ابپزه انگار بو میده

البته من کلا وقتی هرمونام زیاد میشه همینجوری میشم حتی تو پریودی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من  سعی میکنم دنبال علائم بارداری نباشم ولی علائم پریودی اذیتم میکنه☹️ این لکه بینی ام از دیروز ...

منم مثل شما از اول انتقال دستمال به دست دنبال لکه بودم اخرم نیومد اما مثبت شدم

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم مثل شما از اول انتقال دستمال به دست دنبال لکه بودم اخرم نیومد اما مثبت شدم

خداروشکر😍😍😍

انشالله بارداری سالم و پر از خاطره های خوب رو تا آخر ۹ ماه تجربه کنید🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40