2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
چرا انقد طول کشید؟؟خیلی باید تاحالا هزینه کرده باشین درسته؟اخه هزینه های ای وی اف خیلی زیاده.چندبار ...

اخه من پلی کیستیکم هربار سه ماه عقب میوفتاد تیرویید داشتم هربار دوسه ماه عقب میوفتاد بازی در میاورد بعدش باردار شدم چند ماهم اون بعد سقطمم دکتر چند ماهی استراحت داد چند ماهیم بی پولی سه بار انتقال دوتا منفی یه مثبت نموند الان از صفر دارم شروع میکنم تازه تو ازماش های اولیمجنین ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من پلی کیستیکم هربار سه ماه عقب میوفتاد تیرویید داشتم هربار دوسه ماه عقب میوفتاد بازی در میاورد ...

گفتین باردار شدین بارداری طبیعی منظورتونه؟ای وایی چندوقت بعد انتقال سقط شد؟الان شما اگ بخوایین طبیعی میتونین باردار بشین؟من راستش مشکل خاصبگی ندارم مگ اینکه بروم تو روندش مشمل پیدا بش برام

گفتین باردار شدین بارداری طبیعی منظورتونه؟ای وایی چندوقت بعد انتقال سقط شد؟الان شما اگ بخوایین طبیعی ...

عزی م سقطم تعیین جنسیت با ایوی اف بود من دخترامو بیدردسر باردار شدم ولی البته داروهم خوردم ولی خیلی طول نکشید والله اصلا جلوگیری رو ول نکردم تا بدونم میشم یا نه جرات ریسک ندارم خواهر

عزیزم من از سا ۹۸ تو این تاپیکم بالای ده نفر تعیین جنسیت ددیدم کلا دونفرمون نتیجه نگرفتیم یکیش خودمم ...

پروانه جان پس خیلی وقته تو تاپیکی یعنی منظورت اینه تعیین جنسیت کسایی بودن بدون دردسر و طولانی شدن مراحل نتیجه گرفته باشن؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزی م سقطم تعیین جنسیت با ایوی اف بود من دخترامو بیدردسر باردار شدم ولی البته داروهم خوردم ولی خیلی ...

اها نه بابا ریسک نکن .منم واس ریسکش که میگم ای یو ای نرم.ولی هستن کسایی که رفتن و نتیجه گرفتن

گفتین باردار شدین بارداری طبیعی منظورتونه؟ای وایی چندوقت بعد انتقال سقط شد؟الان شما اگ بخوایین طبیعی ...

بچتونو سزارین بودید یا طبیعی من اگه طبیعی بودم ای یو ای میکردم دخترم شد عیب نداشت ولی من سزارینم این اخرین شانسمه برایه بارااری

اره بخدا واقعا معجزه زندگیمه.قربون محبتت برم .امید بخدا ان شا الله به مراد دلت برسی و دامنت سبز بشه ...

خب گلم من تو تاپیک همیشه پلاسم 😁 بعد شما یه جا گفتی دخترم منم خداروشکر حافظم خوبه 🤪 اینجا دوباره بازگو کردم

ممنون بخاطر دعای قشنگت

خداوند حافظ جان و مالتون باشه انشالله 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اصولا همه ندارن....  اما اینکه سری قبل داشتی علتش چی بوده؟  اگه به خاطر شناسایی مش ...

سری قبل همینجوری داد

پس فکرمو درگیرش نکنم

هی دارم میگردم میگردم دلیل منفی شدن پیدا کنم

دارم خودمو تیربارون میکنم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹