2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
عزیزان شما همگی بعد انتقال یا هپارین داشتین یا انوکساپارین من سری اول بهم انوکسا داده بود این سری ...

چرا کسی منو نمیبینه؟؟؟؟؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

فدات گلم....  نه عزیزم ربطی نداره....  بودن دوستانی که برا بچه اول طبیعی و بدون دردسر با ...

به نظرتون من یک سقط داشتم باید آزمایش بدم علت سقطو بفهمم یا نیاز نیست؟

بعد چه دکتری برم ژنتیک یا زنان ؟کدومشون آزمایش مینویسن؟

آزمایشارو بیمه قبول میکنه هزینشو؟چقدره هزینش؟

چه مدت طول میکشه جواب آزمایش بیاد چون من اسفند انتقال دارم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که انتقالتون مثبت شده چیکار کردید مثبت شدید به ماهم بگید خدا خیرتون بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اونایی که انتقالتون مثبت شده چیکار کردید مثبت شدید به ماهم بگید خدا خیرتون بده

عزیزم من دقیقا اون دفعه ای که کاری نکردم مثبت شدم فقط استرس نداشته باش و توکل کن بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من دقیقا اون دفعه ای که کاری نکردم مثبت شدم فقط استرس نداشته باش و توکل کن بخدا

ممنون عزیزم جواب دادی الهی خدا کوچولوتو برات نگه داره دوست گلم

ممنون عزیزم جواب دادی الهی خدا کوچولوتو برات نگه داره دوست گلم

قربونت برم عزیزم ان شاالله بزودی خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من فرداآزمایش دارم .این بی بی چک لعنتی منفی شده😞

خیلی متاسفم عزیزم ناراحت نباش 

من که به بیبی چک مطمئنم دوباری که منفی شدم دقیق نشون داد اون باری که مثبت شدم روز ۱۰ مثبت شد

چندمین بار انتقال میدی

قربونت برم عزیزم ان شاالله بزودی خبر بارداریتو بدی

فداتشم مرسی عزیزم انشاالله🌹❤️

به خدا با همسرم داغون شدیم این سه سال هرکاری بگی کردیم 😞

درکت میکنم عزیزم ولی کاری نمیشه کرد فقط توکل بخدا حتما حکمتیه