🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان فاطمه:
👈بیمارستان یا مرکز درمانی: پژوهشکده رویان تهران
👈دکتر معالج: دکتر مصطفایی ولی گروهی کار میکردن
👈سن زن: 29
👈مشکل زن: ذخیره تخمک پایین
👈مشکل مرد:سالم
👈سابقه قبلی درمان: یک بار تخمک کشی یزد ک جنین تشکیل نشد و یکبار در رویان ک آمپولا تأثیری نداشت و باز تخمک نداشتم، گفتن برو ۲ ماه دیگه بیا که بار سوم رفتم و تخمک داشتم
👈مدت ناباروری:7سال
👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :اچ ام جی وسینال اف
👈ذخیره تخمدان:خیلی پایین شش صدم
👈پانکچر روز چندم پریودی: روز 14
👈فاصله پانکچر و آی وی اف: 2روز
👈تعداد فولیکول: -
👈تعداد تخمک: 2 تا
👈تعداد جنین: یک جنین
👈تعداد جنین انتقال داده شده:یکی
👈 گرید جنین ها:نمیدونم
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: خوب بود
👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:شیاف پروژسترون وفولیک اسید
👈تعداد دفعات آی وی اف : ۳ بار تخمک کشی، یکبار انتقال
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟خیر
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خیر
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز18بتا1500
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: نرفتم
👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :علائمی نداشتم فقط شب عاشورا پیش شکمم ب شدت درد گرفت ک خیلی ترسیدم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد
👈مراقبت های بعد از انتقال:استراحت نسبی
👈تغذیه قبل از انتقال: سعی میکردم گرمیجات بخورم،، ولی درکل عادی
👈تغذیه بعد از انتقال: عادی
👈تعداد نی نی تو دل مامان: یک دونه امید زندگیم
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:20روزبعد
👈داروهای مکمل و تقویتی:آکتی ناتال، کالمرز
👈 هزینه ها : ایندفعه 15میلیون
👈 توضیحات لازم:فقط امیدتون ب خدا باشه،، میدونم سخته خودمم وقتی فهمیدم مشکل دارم وباید آی وی اف بشم خیلی گریه کردم گفتم پول نداریم چجوری بریم،، ولی هردفعه وام میگرفتیم،، رویان ک رفتم ب من گفتن تخمک اهدایی،،، دیگه ناامیدشده بودم،، فکرکردن ب اینکه دیگه امیدی نیس ب بچه دارشدن خیلی سخت بود،، فکرکردن ب طلاق...من ب تخمک اهدایی هم راضی بودم،، ولی خب گفتن یک دفعه دیگه بیا و اینکه بارسوم ک رفتیم یک جنین،، یک امید،، من هردفعه میرفتم خیلی استرس داشتم ب طوری ک دستام میلرزید،، آخرین بار خدا کمکم کرد ک استرس نداشته باشم ک خودمم تعجب کرده بودم،، من نمازصبحمو نمیخوندم،، یک ماه قبل آی وی اف شروع کردم نماز صبح رومیخوندم،، پس خدا بخواد همه چی رو خودش درست میکنه،، هرچی مصلحت باشه همون میشه
👈زمان تولد: انشالله اردیبهشت ۱۴۰۱
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :
@rz_dy