2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم کیفیت یه چیز ظاهریه....  ممکنه یه چیزی ظاهرش خوب نباشه اما سالم باشه....  پس اینمه ...

دکتر جنین شناس به من گفت تخمکات گریدشون از cکمترو پایینترم هست ،یعنی امیدوار باشم جنین تشکیل میشه برام

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خانوم گل جان منم دقیقا مثل شمام ،هم سنم که هستیم ذخیره ام خوبه تنبلی ام ندارم تا الان 4بار پانکچر کر ...

ممنون که تجربه آن را به اشتراک گذاشتیدداروی تقویت کیفیت تخمک مثل اوابوست استفاده نکردین 

وباتوجه به اینکه۴بار پانکچر کردید داروی تحریک تخمدان 

چی بود و هر بار چند فولی و تخمک با اون دارو‌داشتین؟

انشالله خدا ههممون را نجااااات بده به لطف وکرمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمیدونم استخاره قبول دارید یا نه بهم گفت با علیرضایی خوب نیومده برات با لاهوتی خوبه کنارش زحمت هم داره حالا این تکه ش فکر کنم منظورش تلاش خودمم هست اما لاهوتی بهتر از علیرضایی اومد دیوونه شدم والا🤣

عزیزم من تهران نیستم ولی قطعا ۳ را انتخاب نمی‌کردم  بین ۱ و۲ هر کدام بهتر باهاش ارتباط می‌گرفت ...

گلم دکتر به من گفت باید سونو بشی ببینم ذخیره سونوت چنده البته به ماما گفتم ذخیرم ۳ هست گفت زیاده شاید النوا نده  گفتم اما فولیکول ها و تخمک هام خیلی کمتر از ذخیره سه میزنه به طوری که یه طرفم اصلا خوب به دارو جواب نمیده گفت پس احتمال داره بهت بده چون سابقه ای وی اف منفی و تعداد جنین کم هم داری احتمال داره قبول کنه ولی کلا تایید نهایی بهم نداد تا برم سونو بدم مشخص بشه ماما گفت اصراری نداشته باش چون ذخیره باید کم باشه تا النوا جواب بوده اگه با ذخیره زیاد بهت بده پوچ میشن بخاطر همین سونو میشم هر چی دکتر گفت به صلاحت هس انجام میدم. اگه نهایت النوا نداد دارو خارجی دیگه ای مثل منوپیور گونال چه میدونم یه چیزی غیر از سینال باشه میگم بدن امیدوارم کمکت کرده باشم اما فقط مام انقدر حساسه رو ذخیره برای النوا بچه های همینجا دیدم با ذخیره بالاتر النوا بهشون تو مراکز دیگه راحت تجویز شده

گلم دکتر به من گفت باید سونو بشی ببینم ذخیره سونوت چنده البته به ماما گفتم ذخیرم ۳ هست گفت زیاده شای ...

من هیچ تجربه ای ندارم 

یه سوال گونال گیر میاد؟

آخه سینال ظاهراً تخمک زیاد ولی پوچ‌میده،😔😔

سلام به روی ماه خودت و نی نی خوشگلمون.فدات عزیزدلم😍😍توروخدابرای منم دعاکنید خیلی چشم انتظارم .مرسی ...

سلامت باشید عزیزم.

حتما 

ببخشید من دیر به دیر میتونم جواب بدم ، بچه ها در جریانن، من همسرم نمیدونه نی نی سایت عضو هستم، و چون الان بیکار هم هست ، نمیشه زود بزود وارد بشم.

ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد، ان شاالله فرزندان سالم و صالح و بهتر از تصورت روزیت بشه، آمین یا رب العالمین. 

پانیذجانم فقط من سه روز صورت و گردنم مثل جوش بالااومده و خارش داره نمیدونم چرااینطورشدم .دفعه قبل ای ...

من اینجوری نبودم ، اما چون قبل از انتقال گرمی خیییییلی زیاد خورده بودم، بعد از انتقال پاهام جوش های ریز زد. صورتمم چند تا جوش بزرگ قبل از انتقال

شاید حساسیت به چیزی داشتی، به مرکز یا دکترت میگفتی 

انشاالله عزیزم😍💋 شما کجا انجام دادین؟ چنتا جنین و چند روزه🤭🙈 ببخشید خیلی سوال میپرسم امپول hc ...

خواهش میکنم عزیزم منم مثل خودتم پر از سوال 😁 من نیکان انجام دادم،دوتا جنین فکر میکنم سه روزه چون تو کارت فریز زده بود سه روزه ولی دیروز تو برگه ای که بهم داده بودن یکیشو نوشته بود مورولا یکیشو نوشته بود هچینگ🤔 نه من اچ سی جی نزدم برای چی میدن؟ مگه برای آزادسازی تخمک نیست؟

عزیزم منم که به خونریزی افتادم با درد شروع شد ولی شکر خدا الان فرشتم خانومی شده....  یعنی هر د ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده یه دفعه اومدم نی نی سایت دیدم این تاپیک اومده بالا یاد گذشته خودم افتادم من سال ۹۶ میکرو کردم نگرفت بعدم خدا طبیعی پسرمو داد الان چهار سال اشه. یادمه یه بار بتام دوبرابر نشده بود و چقدر نگران بودم و تو برام عددش را حساب کردی و گفتی طبیعیه انشاالله خدا صد برابر زحماتی که کشیدی به زندگیت بازگردانه برای امید به این بچه ها عزیزم یادمه انگار دوباره باردار شدید الان دو تا فرشته دارید؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

سلام دوستان عزیز 

یه سوال داشتم 

من این ماه دکتر بهم قرص ال دی داده امروز ۱۳ سیکل هستم صبح که از خواب بلند شدم دیدم لکه بینی دارم من اصلا هیچ وقت وسط سیکل لکه بینی نداشتم الان چکار کنم کسی از دوستان بوده که ال دی بخوره لکه بینی کنه؟

عزیزدلم خودت میدونی چقدر بدبختی میکشیم امیدوارم آخرین بارمون باشه😍😍😘😘😘

اره عزیزم میدونم 

ولی چیکار کنیم راه دیگه ای هست؟

خب باید صبوری کنیم بدون استرس دیگه😉

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم منم مثل خودتم پر از سوال 😁 من نیکان انجام دادم،دوتا جنین فکر میکنم سه روزه چون تو ...

😇 انشالله مادر دوتا فندق بشی عزیز دلم

راستش نمیتونم برا چیه😄

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️