2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
@پشمالووو     س‍لام مامان، حالتون چطوره؟ هر دو خوبین😍؟

سلام عزیزم قربونت تو چطوری ؟ 

ما خوبیم خدارپشکر 

شما هم فک کنم رفتی هفته ۳۲ شکر خدا ؟ 

چرا تیکر نداری 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@ماهک114     سلام عزیزم امشب به نیت سلامتی و تعجیل در فرج اقا امام زمان ۷۰ حمد ...

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم الهی که ثواب و خیرو برکاتش به سمت زندگی خودت و دردونه ات سرازیر بشه 

ماه اخر هستم از شما و بقیه دوستان التماس دعا دارم.

انشاءالله تموم دوستانمون به زودی زوووووود دامنشون به وجود فرزندان سالم و صالح سبز بشه 

الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم میرم مرکز لطفا دعا کنید برام قشنگا💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها خوبین❤

ماه قبل به خاطر این که دیواره رحمم خوب ریزش نکرده بود انتقال ندادم ، امروز روز سوم پریودم هستش میخوام برم دکتر سونو کنه شرایط رحمم خوب باشه انشاالله این ماه انتقال میدم برام دعاا کنیند لطفا❤🙏

فردایی - روشن

این تاریخ و تو ذهنتون حک کنین، ان شاءالله به لطف خدای مهربونمون مهمترین و بهترین اتفاقا توی این تاریخ براتون نوشته بشه. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

فردایی - روشن

و آسمان آبی عزیز

این تاریخ و تو ذهنتون حک کنین، ان شاءالله به لطف خدای مهربونمون مهمترین و بهترین اتفاقا توی این تاریخ براتون نوشته بشه. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام به همگی ، من اومدم پیش یه متخصص زنان دیگه که ازش مشورت بگیرم 

خواستم بگم که ازش پرسیدم اوابوست با استرادیول تداخل داره گفت بله تداخل داره و نباید با هم مصرف بشه  

کسی هست که اینجا همزمان هر دو را استفاده کرده باشه با تجویز پزشک؟؟ 

من دارم میرم مرکز لطفا دعا کنید برام قشنگا💋

سلام عزیزم امیدت به خدا، الان دیگه مامان شدی😉 مبارک باشه انشالله که دوتا نی نی سالم و صالح میچسپن به دل مامانشون تا ۹ ماه دیگه بیان بغلت 💝💝💝

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستاره ۷۲✔️ ...

عزیزم میشه لطفا منم بزاری لیست صلوات ممنون میشم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

دوستای که چند بار پانکچر شدید به نظرتون النوا بهتر جواب میده یا سینال؟

وایا النوا تو داروخانه ها پیدا میشه؟

میخام اگه خوبه از دکترم بنام به جای سینال برام النوا تجویز کنه 

البته من بار اول که میخام وارد سیکل بشم و ذخیره تخمدانم خوبه تنبلی تخمدان راست دارم.

ممنون از راهنماییتون